Publikováno Září 14, 200816 r Zdravím pánové, před časem se mi pokazil dálkový ovladač neorigo central na me oktávii (1,6 r.v 2000 ale před face). Rozhodl jsem se že domontuji originál a tak jsem zde koupil celou sadu 2,5g (4 motorky, jednotku, zámky, klíče s immo a samos štítek s pinem). Má někdo zkušenosti s takovouto předělávkou? Zatím jsem se dočetl jen o předělávce na 3g. Pokud mi někdo dá jakoukoliv radu, budu moc rád. Díkes Upraveno Září 14, 200816 r od Tomicek
Září 14, 200816 r motorky jsi koupil zbytečně komfortky přehod nakóduj DO a je to pak můžeš dopojit 15 pin konektor na blinkry a anténu abys měl lepší příjem
Září 14, 200816 r Autor Díkes, pak samo musím vyměnit spínačku a dveřní zámek. Budu muset ještě něco kódovat? Myslím immo. Nebo pokud ponechám mé původní immo tak bude vše OK?
Září 14, 200816 r co řešíš???Máš 2000 a ta má 2,5 generaci.Immo původní můžeš nechat-vyloupnout a přehodit,jestli se ti to povede
Září 14, 200816 r Autor já sem si myslel, že předface mají 2g, nerad bych to celé rozhodil a pak zjistil, že je tam nějaký zádrhel. Teď sem rád, že pouze přehodím jednotku, zámky aimmo a je to
Září 15, 200816 r Autor Pánové děkuji za cenné rady, už to fakááá. Teď už jenom zámek ve dveřích a je hotovo
Červenec 20, 201015 r Zdravim mam Octaviu 1.6LXI 55kW rok 1998 pravostranne riadenie nakolko som v UK. a teraz k veci - mam tam iba central na kluc ziadnu inu elektriku a chcel by som dorobit aby to slo na dialku uz mam aj vyskakovaci kluc aj planzetu spravenu aj immo prehodeny aj komfortku som zohnal z tymto oznacenim 1J0 959 799 AH v mojej je tato komfortka kmortka.bmp Uz mi bolo povedane ze musim prepinovat ale neviem ako ako som uz hore spomenul tak som v UK a chcem si to spravit sam lebo tu su dielne strasne drahe, co vsetko este potrebujem aby mi to islo? a ak ma niekto schemu na to prepinovanie velmi by mi to pomohlo. mozte mi pisat aj na maila ktory je marcel.kuzma@hotmail.com Dakujem vsetkym za akekolvek rady
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.