ad0da Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Stejně by mě zajímalo,jak je to z tou serviskou. Mám octu z DE ,na servisce,ale první servis u nás je dělaný ne ve škodovce,ale Bosch car servisu. Tak by mě zajímalo,jestli by mi ty zadní dveře taky uznali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Tak zajeĎ do servisu a zeptej se. Oni to nafutí včetně servisky a maximálně ti řeknou že nemáš nárok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 (editace) zdar hoši gratuluju.... mám taky rezavé zadní dveře.... ale výměnu mi neudělají protože nemám servisku. na jednu stranu to chápu ale na druhou ne protože nevím jakej vliv má serviska na to jestli to zrezne nebo ne... je to auto je to škodovka to si myslej že jsem si ji vyrobil sám doma a proto mi to rezne. doufám že mi rozumíte. a myslím že po 5 letech mít rezavej kufr je ostuda pro škodovku Editováno: 12. Prosinec 2008, autor: Píďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Nj, ale když ty jim tam nenecháš žádný love za garančky a roční prohlídky. Nejsi pro ně obchodní partner. Ty jsi si jen koupil jejich auto a už u nich dál neutrácíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pETe Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 (editace) Tak já jsem také tak dobře nepochodil... Začali mi reznout zadní dveře těsně pod sklem v místech, kde asi tak končí stěrač a dostal jsem akorát nové sklo s tím, že dveře obrousili a přelakovali... Editováno: 12. Prosinec 2008, autor: pETe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 já sem tak taky dopadl. akorát s tím rozdílem, že mně to lakovali nadvakrát a ani teď to není OK... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soptik1c Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Ahoj všem. Rozhodl jsem se reagovat na toto téma.Dnes jsem se stejným problémem navštívil Auto Adámek v Praze.Auto je r.v. 2003. Nejdříve se pokoušeli mě odbýt,že auto není servisované ve znač.servisu.Po telefonátu s kamarádem,který provadí na mém autě servis změnili názor.OD ROKU 2003 došlo blokaci od výrobce a servisní prohlídky můžou provádět i neautorizované servisy.Jednou z podmínek uznání reklamace je zaškrtnutí políčka v servisní knížce SERVISNÍ PROHLÍDKA ANO a doložit provedení fakturou.Pak už uznání reklamace nic nebrání. Držím všem Škodovkářům palce a nenechte se odbýt. Soptík1c Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozi Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Ahoj všem.Rozhodl jsem se reagovat na toto téma.Dnes jsem se stejným problémem navštívil Auto Adámek v Praze.Auto je r.v. 2003. Nejdříve se pokoušeli mě odbýt,že auto není servisované ve znač.servisu.Po telefonátu s kamarádem,který provadí na mém autě servis změnili názor.OD ROKU 2003 došlo blokaci od výrobce a servisní prohlídky můžou provádět i neautorizované servisy.Jednou z podmínek uznání reklamace je zaškrtnutí políčka v servisní knížce SERVISNÍ PROHLÍDKA ANO a doložit provedení fakturou.Pak už uznání reklamace nic nebrání. Držím všem Škodovkářům palce a nenechte se odbýt. Soptík1c dolezite je aby boli v serviske boli dodrzane servisne intervaly. Ja mam stejny problem( OCT 1 combi ,MR 03, dovoz z DE), bol som v servise NEVECOM na Kladne, tam mi prelustrovali servisku a po 3 tyzdnoch mi oznamili, ze nemam narok, pretoze predchozi majitel pretiahol servis o 6 mesiacov ( pri 60tis km) . Taktiez by ma zaujimalo aky to ma vplyv na karoseriu. Ak by slo o reklamaciu na motor, brzdy atd este pochopim ale kastle s tym podla mna nic nema... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 (editace) Kurva kde je to téma, kde jsem psal co ty, jen s tím rozdílem, že mně to měnili na combi a prošlo i nové křídlo, ale neprošla folie na sklo. To by mne zajímalo, kde to je? Psal jsem to tady a néa né to najít. Je to tak dva roky? Editováno: 14. leden 2009, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wendyff Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Zdarec, já sice jezdím pravidelně na servisní prohlídky, ale servisní knížku ukradli prvnímu majiteli a záruka mi tímto prý padá, to i když jinam než do Škodovky nejezdím... A co teď mám dělat? Na r.v. 2005 mi jemně reznou i boční rámy dveří kolem oken. O kufru ani nemluvím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Zdarec, já sice jezdím pravidelně na servisní prohlídky, ale servisní knížku ukradli prvnímu majiteli a záruka mi tímto prý padá, to i když jinam než do Škodovky nejezdím... A co teď mám dělat? Na r.v. 2005 mi jemně reznou i boční rámy dveří kolem oken. O kufru ani nemluvím.. tak jestli mu ji ukradli,tak není problém udělat duplikát,stačí zjistit,kam jezdil do servisu a tam musí mít veškerý záznamy.Teda jestli ti předchozí majitel nelhal a servisku nevyhodil z důvodu stáčení km.A na roku 2005 mi tolik rzi připadá divný,nebylo to bouraný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wendyff Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 tak jestli mu ji ukradli,tak není problém udělat duplikát,stačí zjistit,kam jezdil do servisu a tam musí mít veškerý záznamy.Teda jestli ti předchozí majitel nelhal a servisku nevyhodil z důvodu stáčení km.A na roku 2005 mi tolik rzi připadá divný,nebylo to bouraný? Bourané prý nebylo-podle autoservisu. Ale najeto má 240 tisíc.. A podle mě to je vadný lak. No uvidím, co na to řeknou v MB. Psal jsem jim mail. Servis mi má vystavit duplikát servisky a pak mám uplatnit záruku u autorizovaného servisu.. Jsem fakt zvědavý.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alibaba I Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Tak já taky přidám svou trochu do mlýna: Stejný problém, po přistavení vozu si servisák nafotil auto, stav km a postižená místa (fotil to za tmy kompaktem, při blesku ze cca 30cm - okamžitě jsem věděl, že ty fotky budou k ničemu). Zápis o reklamaci a fotky zasílaj k posouzení do MB. Po cca 14ti dnech přišlo rozhodnutí na opravu PŘELAKOVÁNÍM. Tak jsem se slušnou formou obrátil přímo na Škodovku: zkráceně - že se způsobem opravy nesouhlasím. Jak mi zaručej, že se koroze neobjeví znovu do konce záruky. A jak mi vysvětlej, že se stejná závada řeší různými způsoby. Přišlo mi vyjádření od Škodovky, že posílají k nám do servisu technika a já mám opět přistavit vůz. Nové rozhodnutí znělo "Oprava VÝMĚNOU pátých dveří". Termín vyšel až cca po 6ti týdnech a auto se muselo vézt do Prahy (autorizovaná lakovna). Nalakováno bezchybně, všechno funkční. Vyměněny byly dveře, nový znak, madlo, nápis, držák značky, okno jsem nevystopoval. Jako bonus mi zdarma kompletně umyli auto. Tož tak - líná huba, holé neštěstí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 hoši v\ máte teda kliku. ja sem taky do skodovky psal, ale ti mi napsali, že kdyz to navrhl servis, tak ze jenom lak. ale asi jim jeste jednou napisu, protoze sem nedostal ani novej znak, ani novej napis a oznaceni motorizace a mam takovej pocit ze mi ani nedali folii pod ten plast a musel sem si pretesnit brzdovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 (editace) Tak já taky přidám svou trochu do mlýna:Stejný problém, po přistavení vozu si servisák nafotil auto, stav km a postižená místa (fotil to za tmy kompaktem, při blesku ze cca 30cm - okamžitě jsem věděl, že ty fotky budou k ničemu). Zápis o reklamaci a fotky zasílaj k posouzení do MB. Po cca 14ti dnech přišlo rozhodnutí na opravu PŘELAKOVÁNÍM. Tak jsem se slušnou formou obrátil přímo na Škodovku: zkráceně - že se způsobem opravy nesouhlasím. Jak mi zaručej, že se koroze neobjeví znovu do konce záruky. A jak mi vysvětlej, že se stejná závada řeší různými způsoby. Přišlo mi vyjádření od Škodovky, že posílají k nám do servisu technika a já mám opět přistavit vůz. Nové rozhodnutí znělo "Oprava VÝMĚNOU pátých dveří". Termín vyšel až cca po 6ti týdnech a auto se muselo vézt do Prahy (autorizovaná lakovna). Nalakováno bezchybně, všechno funkční. Vyměněny byly dveře, nový znak, madlo, nápis, držák značky, okno jsem nevystopoval. Jako bonus mi zdarma kompletně umyli auto. Tož tak - líná huba, holé neštěstí. Okno Ti museli vyměnit protože je lepený. Když mi to jeden telefonista bouchnul do kufru (okno zůstalo celý) tak jsem se o tom bavil s přejímacím technikem značkového servisu a říkal že lepená okna se musí vždy měnit. Nebo že by pro to že to cvakala pojištovna viníka? Ale spíš se mi zdálo že jako má na mysli že ho nedokážou rozumně odlepit... Editováno: 17. Únor 2009, autor: Davon EDITOVAT muzes, mazat ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alibaba I Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 ... protoze sem nedostal ani novej znak, ani novej napis a oznaceni motorizace a mam takovej pocit ze mi ani nedali folii pod ten plast ... Ty znaky atp. je poslední co by mě zajímalo. Především jde o to, že sebelepším obroušením a přelakováním ty místa nedostanou již původní ochranu (zinkování) a za dvě sezóny to máš zase venku. Ta fólie mi vrtá hlavou, měl jsem dost vhlko v kufru. myslel jsem, že je to jen překotně umyté gumové plato. No asi budu polévat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 jasne ze je to to posledni co by me trapilo. ale de mi o to, ze se mnou porad vyjebavaji. a to uz me potom nastve i takovahle blbost. kdyby to udelali na prvni pokus a poradne, tak nereknu pul slova. znak sem si stejne kupoval novej a napis tam nemam... az se udela trochu teplo tak se na tu folii musim podivat, protoze kdy meju auto vapkou, tak mi prije ze je na dne kufru vlhko... no uvidim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alibaba I Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Tak jsem na to zběžně znovu mrknul. Páté dveře fólii nemaj. Pravděpodobně protože do nich nemá vnikat voda-nestahuje se okno, a nemaj ani spodní otvory jako dveře boční. Kontroloval jsem to i u liftu, který jsem měl půjčenej během opravy. Když jsem dveře otvíral, měl jsem vodu na vnitřní straně těsnění (což nikdy nebylo), takže jsem namydlenej a "oprava" neproběhla na výbornou. Až se trochu oteplí, tak budu testovat a patrně opět reklamovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 podle etky tam ta folie ma byt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferino83 Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Zdravim všetkych, nechcem zakladať novú tému, tak to šupnem sem,... Tiež mám problém s oťukanou karoseriou od kamienkov a začína to hrdzavieť. Týka sa to hlavne prednej časti (kapota+blatníky). Chcel by som sa spýtať či tu nepoznáte niekto šikovného lakýrnika čo by mi to dal do pôvodneho stavu. Chcem meniť aj predný narazník za RS, tak by sa jednalo o nastrek kapoty, naraznika + líšt vo farbe karosérie, oboch blatníkov a aj prahov (na prahoch mam za prednymi zasterkami utrhnuty kus laku). Mám tmovomodrú metlu, zaujímalo by ma na koľko by ma to vyšlo a ako by to bolo časovo naročné? Chcel by som to dať dokopy niekedy na jar (april-maj-jun). Som od Žiliny, ale nie je problém dobehnuť s tým aj niekde v okruhu 150 - 200km,... Všetkým za info vďaka,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sjarin Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Zdar chlapi mám ten samej problé, jako vy s pátejma dveřma. Ma tam v rohu u značky pár bublinek. Servisku mám. Auto bylo v 90tis km přiveženo v DE ale v 60tis je vyplněná ale není tam razítko autorizovaného servisu škoda, a poté sem opravy taky nedělal v autorizovanym servisu. Ve škodovce mi řekli, že némam nárok. Za prvý že nemám jedno razitko z toho německa a za druhý, že u nás sem nebyl ani jednou na garancce atd a jenom v neautorizovanejch. Tak mám smůlu. Jak to vidíte vy ?? Chci se toho ted z jara zbavit co je podle vás lepší.. zbrousit a znova nalakovat nebo vyměnit preventivně celé dveře ?? Díky za vaše názory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alibaba I Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Jestli ti to potvrdila MB, tak těžko něco vymejšlet. Pokud by měla být investice na mně, jiný bych nekupoval - nové = moc drahé, použité = vbrzku stejný problém. Pečlivě bych to pořešil sám. S vědomím, že to za čas stejně vyleze.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sjarin Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 No MB mi to nepotvrdila. Technik mi řekl, že to tam nebude ani posílat tak mám asi smůlu. Ale připadá mi to divné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DuDe Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Jak to tak pročítám . Tak ty Octávie , trpijou na ty páty dveře stejně jak feldy . A to jsem si kupoval Oktu s tím že nebudu řešit rez . Navíc sice servisku mám , ale u posledních dvou zápisů nejsou razítka , takže z reklamací mám asi smůlu co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arnost Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 No MB mi to nepotvrdila. Technik mi řekl, že to tam nebude ani posílat tak mám asi smůlu. Ale připadá mi to divné. Na co se ještě vztahuje záruka? Mém schnilej vífuk, na ten to platí taky? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.