Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

No tak asi tyzden sledujem tacho aby som nepresvihol stav vyrocny a to dnes idem z roboty cca 18 km,dojdem domov a toto. Nestihol som to. Mozno keby boli cesty v lepsom stave a nemusel tolko sledovat stav tak by som to neprehliadol...

post-18780-1262800496_thumb.jpg

• o 3 týdny později...
  • o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Moje OI 1.9 TDi 66KW r.v. 2001 ALH koupená nová ,nalítáno poctivých 120tis. Měněny rozvody,přední kotouče,gum.uložení stab.,čidlo chlad.kapaliny,přední ložiska kol.

Zatím spokojenost!!!!

Vloženo

TDi 66kw ALH, 2003 nalitano poctivych 130 000km, meneny zatim jen standartni veci co se musi menit + termostat, cidlo teploty, baterka (ta spis preventivne)

ted pujdou dozadu kotouce, tak rovnou i zadni loziska novy

• o 2 týdny později...
  • o 8 měsíců později...
Vloženo

tak se taky přidám: 100% 307.000 km, v podstatě 1 majitel

TDI 66kW, 10/2003

spotřeba oleje ? NIKDY jsem nedolil ani kapku ! pochopitelně plná syntetika po 15 tis. km

Původní: turbo, vstřiky, spojka a dokonce i baterka !

Auto jezdí stále do stejného servisu (jen jednou mi odešel alternátor na cestě, tak byl repas jinde).

Zahřáté auto nešetřím. Nejsem spotřebista. Jezdím s dlouhodobým průměrem 6,2. Umím i pod 4, ale to mne moc nebaví. Studený motor snad nikdy nešel přes 2000 ot.

Věřím, že tyto motory zvládnou milion. :)

Spojka je už teda na výměnu.

Momentálně mne trápí brzdy - při sešlápnutí brzdy se drobně propadá a až něde v půli zdvihu se zastaví. Nikde nic neteče. V servisu mi tvrdí, že propouští těsnění v ABS (pedál přestane padat až narazí na druhý okruh) a že je řešitelné výměnou ABS = cca 20.000,- Kč

Na normální ježdění to zásadně nevadí, dělalo to pozvolna, tak mi to ani nepřišlo.

Není to opravitelné jinak než výměnou ABS? :help:

Vloženo

Zkus vymenit kotouce a desticky...

Jinak ja mam ted nejakych 330.000 km :p taky vsechno puvodni, baterka od podzimu druha, pred mesicem cisteny turbo, spojka original, od leta novy trysky Sprint 764 + chip.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...