Přejít na obsah

EDT


Tomas_ek

Doporučené příspěvky

Sinius: jde o to, že se Jou a Dakie nemají v lásce, což vyústilo až do absurdních rozměrů a Jou nás včera opustil. Další vztah Dakie-Bumbrlik je podle mě nafouknutej zcela nesmyslně. Nicméně i Bumbrlik udělal jistý krok a to ten, že se rozhodl přestoupit mezi sympatizující členy.

Píšu to sem, abych nemusel každýmu psát SZ, protože si myslím, že Sinius není jedinej, koho to zajímá.

Pevně doufám a dokonce jsem o tom přesvědčen, že mezi zbylými členy jsou ty vztahy mnohem lepší a snad už se nám nic podobnýho nepřihodí. Byl bych ale rád, kdybychom se VŠICHNI sešli 10.ledna na schůzi a probrali to.

Tím bych rád ukončil diskuze na tohle téma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, jsem překvapen, co se stalo. Ale můj názor je ten, že osobní vztahy mezi členy si mají řešit oni. A Jou to vyřešil, jestli jsem to pochopil dobře, odchodem z klubu. Je to škoda. Ale na nás je jeho rozhodnutí respektovat a neřešit důvody.

A bumbrlík to řešil přestupem zpět do sympatizujících členů???? Trochu nešťastné rozhodnutí, už proto, že byl na On - line schůzi zvolen jako "Dozorčí orgán". Ale Stanovy klubu ( čl. IV odst. 9. ) hovoří o právech sympatizujících členů jednoznačně, že Pane Prezidente. Co s tím?????????

Bumbi, přehodnoť svoje rozhodnutí. ;)

Jak jsem řekl, tohle je osobní věc každého ze zúčastněných. Já do toho nevidím a ani vidět nechci. Já se vždy rád setkám z každým z Vás.

Takže kluci, neblbněte už. :):):palec2::palec2:

P.S.

A ještě jedna věc. Osobní antipatie jednotlivých členů by neměla být důvodem k odchodu z klubu. Když někoho nemusím, nebudu se s ním bavit, ale budu ho v rámci klubu respektovat. Do klubu jsme každý šli snad z jiných důvodů.

Editováno: , autor: foromen
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci je to nejak zašmodrchaný..i já vás rád uvidím a dám zase řeč jako jindy..ale už sem se dál nechtěl handrkovat a dohadovat že tohle a že tamhleto a tak jsem ustoupil a odstoupil.. nekdo si bude myslet že to je přehnaný nekdo bude mít jiný názor..ale to je každého názor..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pan Prezident je v pytli. Musím říct, že odchod Joua je pro mě velice nepříjemná klubová záležitost (osobně je vše ok), takže bych si rád dal pár dní pauzu a urovnal myšlenky co a jak dál. Dozorčí orgán přinejhorším zvolíme na výročce, nicméně nemám vůbec žádného kandidáta na tuhle funkci, vzhledem k tomu, že forča už je v představenstvu.

Nicméně přemýšlím o rozsáhlých změnách Stanov, které zásadně změní chod klubu, předložím vám je snad do konce roku a na výročce je buď schválíte nebo ne.

Jestli je tomášovo rozhodnutí správné, nechám na něm, je to jeho rozhodnutí, nicméně mě mrzí.

A poslední věc, která s těmi výše nesouvisí,ale zaboha nevím, jestli už jsem to psal nebo ne:

Silvestr se letos hromadně slavit nebude - nemáme kde.

Závěr roku je fakt těžkej.... :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele kluci, jak jsem psal, osobní věci jsou jedna věc, a klub druhá. Jestli si s někým nesednu, tak se přeci nic neděje. Jestli jsem v klubu z nějakého důvodu, tak se soustředím na to.

Bumbi, kámoše jsi snad našel, tak o co gou??? Podle mě máte všichni moc horké hlavy. Sedněte si, vyřikejte si to mimo a bude to v pohodě. Jde jen o to, jak se k tomu postavíte.

A končím s touhle debatou.

No prostě mě to ŠTVE: Tak sorry za to, že do vás tak šiju. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já to vím, ale já jsem šel do klubu s určitou vidinou a to že tam najdu kámoše. Jenže když někomu vadím jen proto že se kámoším s nekým kdo jím vadí, tak nevím jak to mám řešit, natož když je v představenstvu.

jelikož tohle je na mě, tak si dovolím reagovat. nikdy sem neřekl že mi vadíš. každej si prostě nesedne na 100%. ale beru tě pořád jako kamaráda, na tom se nic nemění. ostatní pořešíme osobně, oki? rád si s tebou o tom promluvím!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sinius mě předeběhl, chtěl sem být první :D Přeji Vám všem pohodové Vánoce, bohatého Ježíška a v novém roce vše nejlepší, hlavně zdraví a ať se Vám daří jak v osobním, tak pracovním (školním) životě! Hodně úspěchů při úpravách Vašeho plechového miláčka!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

O.K. pochlubím se jako první............Díky Ježíškovi jsem, dámy a pánové, za vodou a do konce života nemusím hnout prstem...nestal jsem se dědicem, rentierem ani lichvářem, ale dostal jsem jednoduchý návod jak v životě neprodělat :p ..... rád zapůjčím, pro inspiraci ukazuji pouze název.

post-2531-1230225159_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...