mole.first Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 taky se mi to líbí, asi přepíšu stanovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 taky se mi to líbí, asi přepíšu stanovy Jen blbni kdo si to má furt pamatovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 debilní radar v Radvánovicích včera sem byl vyfocen, 80km/h na tacháku, cca tak uvidíme, co z toho bude.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 U nás jim to trvalo 4.týdny na podnik + další mě. Nemám rád měšťáky A za těch 80 budeš asi jako Ol@f 2.500,- + 3.bodíky - žádná sranda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 jejej....kdyby jsi byl nemocnej a ležel radši v posteli co??? Uvidíš třeba budeš mít štěstí a nic z toho nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 to sem byl zrovna u doktorky, tak sem si odpolko udělal výlet k babičce po 3 měsících taky sem na to koukal, 3 body a asi 2500-5000 pokuta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 No na někoho se ty moje body, který mi v březnu odmažou, přenést přeci musej. To je koloběh bodů v přírodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Kluci, omlouvám se, ale podařilo se mi vyprat seznam objednanejch triček a čepic. Písněte mi pls na SZ, kdo si co objednal. Dííííííííky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 (editace) A když už je forča v tom běsnění... napište jemu nebo JouJouovi, jak jste na tom s členskýma kartičkama. Přihlašte se,kdo je nemáte. P.S. Ta aukce se nám nějak nechytla,co... Editováno: 10. Prosinec 2008, autor: mole.first Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 já už kartičky nezařizuju??? jinak já chtěl modrou čepici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Tak teď jsem trochu zmatenej, kdo se o ty kartičky vlastně stará... Taky mi došlo, že je vlastně musím nejdřív připravit. Tak odvolávám co jsem odvolal, slibuji co jsem slíbil - žádosti o kartičky KE MNĚ! Já už si to nějak vyřídím... Ufff.... Jinak já jsem chtěl červenou čepici, ale už ji mám, tak nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 to vyřídím zadarmiko jako posledně ne a pořád čekám že je zpracuješ a ty nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Mole : Kartičku chci, v pondělí Dakiemu i zaplatím, aby všechno bylo v pořádku Foromen : Sice jsem ještě nic neobjednával, ale mohl bych si objednat u tebe tričko? Červený? XL? Dakie: Tak takovej výlet k babičce se teda opravdu vyplatí 2all: Kdyby bylo potřeba s něčím pomoc (nevim třeba zatavování těch kartiček) či něco tak se budu snažit pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 jinak sme dostali nabídku od Fíly na samolepky za cenu fólie, myslím že dobrá nabídka Sinius: díky, zatím to dělám v práci, tak dokud jim to tam nebude vadit, budu to dělat tam zadarmiko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 Dakie: o.k....to byl jen příklad....prostě kdybych se mohl nějak aktivně zapojit, tak nejsem proti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 Sinius: tak já něco vymyslím, na to jsem expert Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 mole.first: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 Sinius: jinak je volný místo dozorčího orgánu, tak se můžeš přihlásit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 Dakie zapomněl dodat: přihlásit jako protikandidát Bumbrlikovi. Buďme přesní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 na to zapomeňte pánové!!!! nikam se neseru, rád pomůžu, ale na tohle jsem ještě EDTbaby !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 škoda Ríšo aspoň by to neměl Tom zadarmo nemůžem hlasovat o jendom kandidátovi, to je dost nefér Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 nene....ale třeba ulovíš někoho jinýho....mě stačí když se v pondělí někde střetnem a dostanu svůj pohárek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 myslím na tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 Sinius: neboj, EDT bejbé, my si tě vychováme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Mole: na to zapomeň taky....vychovat mě měla maminka....k vám sem se dal, aby jste mě zase zkazili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.