mole.first Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Sinius: obávám se, že maminka má o výchově trochu jiný představy, než my. řekl bych, že ty naše jsou bližší těm tvým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 no jestli to bude výchova něco jako sem dopadl v sobotu, kdy jsem šel z hospody a 300m jsem šel 3/4hodiny....tak takovou výchovu já rád , ne často ale rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 (editace) Sinius: Oky, kdo chce kam pomozme mu tam,.. mi tě s Najmisem zkazíme, nezapomeň si vzít litrovou flašku Finlandie a karton Redbullů já k tomu vezmu flašku Absintha a taky pár kousků redbullu aspon to nebudem muset míchat se slivkou ako posledně Jinak ti mužu garantovat že těch 300m do rána neujdeš ani kdybys sebevíc chtěl Editováno: 13. Prosinec 2008, autor: Art Car Design Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 Ahoj jen tak dotaz mimo misu koukal jsem na www EDT A v sekci jak se stat clenem nic neni prijde mi to jako death web?Mrtva webovka. Prislo mi to jako dobrej napada ale Every day tuning se asi muze prejmenovat Every Day Nothing EDN. Skoda dobrej napad mrtvy www nebo jsem v omylu a jsou jine www ktere fachaj .. ale takhle tam nic neni a docela me to zklamalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 (editace) na kterých stránkách si byl? je pravda, že náš administrátor je časově zaneprázdněnej a nestíhá.. slíbil že po Novým roce na tom zapracuje, viď Máro a dobrej nápad to rozhodně je jinak info o členství se dozvíš na emailu, na webu jsou kompletní stanovy dále odkaz na EDT News, kde se dozvíš další důležitý info Editováno: 13. Prosinec 2008, autor: Dakie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 Máro a kdy že to bude? JINAK NEZAPOMEŇTE NA ZÍTŘEJŠÍ ON-LINE SCHŮZI .....moje první Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 (editace) Dakie: snažim se na tom máknout, něco už mam, ale zatim žádná sláva. Sinius: no nééé tady je někdo zdravě nedočkavej ale aby si pak nelitoval jinak myslim že jestli to vyjde tak 31. by se to dalo zmáknout ne? jinak ještě k ty online schůzi,... všichni ste brzdy, já už tam čekal minulou neděli v 8, než mi doteklo že to je až tuhle Editováno: 13. Prosinec 2008, autor: Art Car Design Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Tak ta dnešní ON-LINE SCHŮZE bude beze mě Ač nerad ale v 19:50 mám nástup do hokny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 hrábě to je škoda ale nejsi jedinej, kdo se nezúčastní.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Ještě že se aspoň uvidíme v úterý ve škodovce. Zítra ještě doladíme kdo s kým pojedeme a jak dlouho se můžeme zdržet, tak si to trochu vynahradím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Díky za účast na on-line schůzi, bylo to zajímavý ale ty BíBíčkovský to nenahradí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Chci se omluvit za svoji neučast na on-line schůzi, předem sem se omlouval osobně dakiemu, mám před vánoci fičák.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 mole: stále musím stát za svým....klouzačky v parku jsou super nápad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Jou: ok, zapomněl jsem na to, ale vyřídil mi to. Takže ty dva body co jsem ti strhnul za neomluvenou neúčast samozřejmě připisuju zpátky. Sinius: máš k těm klouzačkám nějakej zvláštní citovej vztah? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 omouvám se že sem nedal info dřív..Já byl v práci...sem ted na jiný výrobě a dělám i jinak směny...ještě dnes a zítra noční a pak až 7.1.09 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 ty kráso, to máš pěkně směny!!! to je pěkný takový volno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 ...ještě dnes a zítra noční a pak až 7.1.09 To se budeš tak dlouho kurýrovat a dorovnávat hladinu po silvestru !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Tak chlapi, Info k objednávce. Dodělají i věci pro Siniuse a Bumbrlíka, ale bohužel celá objednávka bude asi až po Novém roce, tak bych to přivezl na schůzi 10.1. 2009. Doufám, že to nevadí. . Druhá věc, na Silvestra jsem nahranej. Mám ranní jak 31 tak 1. a to značí, že se bohužel nedostavím . Jen doufám, že klapne ta schůze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 JJ dělám 3/3 a předtím jsem dělal 3/2 ted je jen nevýhoda že v systému 3/3 některý měsíce vychází stále volné výkendy a jindy zase stále v práci nebo začínáš nedělí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 na žádost krtka promazáno.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 sice jsem o to úplně nežádal, ale dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Proč nikdo nemůžě vidět jaký jsou v klubu vztahy? Jen ať si udělají obrázek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 (editace) Pokud si tome myslíš, že je to výbornej nápad, tak jim je tu popiš, každý to jistě ocení... Problém není v klubu, ale v jednotlivcích. Editováno: 17. Prosinec 2008, autor: mole.first Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Dakie: děkuju za pohárek a diplom, teď když jsem zaplatil, tak jsem konečně plnohodnotným sympatizujícím členem All: tu diskuzi, která tady byla jsem četl a musím říct, že mě to docela zaskočilo. Jsem sice mezi Vámi jen kraťounkou dobu, ale myslel jsem si že jste celkově parta, která drží pohromadě a upřímně řečeno i to byl jeden z důvodů proč jsem chtěl vstoupit mezi Vás... kdybyb měl někdo z Vás chuť, tak mi tu celou situaci můžete popsat, třeba do SZ...a nebo si o tom mám myslet jen svoje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 nemáš zač Ricardo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.