Dakie Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 pohoda? ani moc ne já dostal super puzzle Fejbynky, mikču, a pár drobností největší radost byla, že u nás byli děti a bylo to s nima supr! nespoutaný reakce při rozbalování dárků, to je prostě nenahraditelný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 neříkej že ti nedal aspoň tu pohodu.....to je to čeho si na V8nocích cením nejvíc....ta chvíle kde se snad jednou do roka sejdem doma uplně všichni a nikdo nikam nespěchá Tak pohoda byla ale jenom u našich a celkem i v práci, jinak to letos nestojí za řeč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 (editace) Tak u nás jsme to pojali opravdu jako svátky klidu a pohody. Žádnej stres a honění. Dárečky jsme si nadělili během roku ( přestavba bytu, nová kuchyň, úpravy červenýho Romči), takže pod stromečkem byly jen drobnosti. Ale setkání a posezení s celou rodinou u mamky je vždy to nejlepší. ( 15 lidí je docela síla ). P.S. Připomínám, že v posledním čísle EDT News byly přílohy k hlášení DN. Pokud je někdo nemá nebo náhodou vymazal jako já, tak jsem je dal ještě TADY. Editováno: 28. Prosinec 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 Romčo, snad to hlášení nebude nikdo z nás potřebovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 Taky v to doufám . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Přeji všem členům EDT vše nej... do Nového roku 2009 a o něco víc společných akcí než bylo loni PS Dakie - žiješ po svém "norton dabl" dnu ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 jj, žíju děkuji všem za přáníčka, nestíhal sem odepisovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Náročný to datum !!! Co se teď potkávám s bývalou spolužačkou, tak její synátor má dneska 2.roky což bude mět do budoucna pomalu stejně náročný . To si to někdo umí vybrat datum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 (editace) Tak ještě ke konci 1.ledna vám přeji vše nej do nového roku a to všem! Co se týká dárečků, vzhledem k blížícímu se stěhování na UA jsme letos nechtěli nic objemného, takže nám ježíšek hlavně doplnil šatník. Mimo jiné jsem dostal libový hodinky a ještě opožděně jsem si sám sobě nadělil snowboard. Jinak ježíšek mi skoro počítač sebral, za poslední týden jsem tu byl asi tak 2x a docela jsem si odpočinul. Hodiny u klávesnice jsem nahradil squashem, bowlingem, bazénem a snowboardem a bylo to opravdu opravdu osvěžující, škoda že dovča není delší... Editováno: 1. leden 2009, autor: mole.first Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 (editace) Právě jste všichni dostali do schránek novou verzi Stanov - tak na to mrkněte, ať pak nekoukáte je vyvoraný myšáci a myšině Jinak Výroční schůze se uskuteční 10.1. od 20:00 v Bajo Grillu, přičemž potom se bude už jen zapíjet. Program bude na zpravodaji. Editováno: 5. leden 2009, autor: mole.first Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 no a mi co jedem autem, mame zase smůlu.......tak přijedu aspoň na kolalokovu limonádu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Sinius: jezdí vlaky nebo busy v lepším případě i taxi ještě že sem se přes Vánoce naučil pít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Kucíí já dorazím tak na 50% více se dovím až v pátek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Najmis: Hezky koukej dorazit a nevymlouvej se P.S. Kdyby ti to nevyšlo, tak to beru jako omluvenku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Se nevymluvám...měl bych jet dost daleko pro jednu věcičku(FRS)...jedinej kdo zatím ví vo co gou je Dakie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Stanovy - souhlas. Omluva ze schůze pro mě a Indyho. Nestíháme pracovně. Prezident má info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 (editace) Vím, vím. Účast na výročce zatím vypadá asi takhle: Měli by dorazit: mole.first - Dakie - Sinius - Bumbrlik - Bedlickaa - MalaPacka - Šíma - Lucky (později) - TDI Nedorazí: foromen - Indy - Hrabě Fernetti - Tequii - Janina - Vašek - Laczo Neví: Najmis - Pirát - Holub účast teda nic moc... Editováno: 9. leden 2009, autor: mole.first Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 ...Zatím se neozvali: Janina s Vaškem, Pirát, Holub, Laczo, TDI, Hrabě Fernetti Taky se teda hlásím abych se přesunul z kolonky neozvali do kolonky nedorazí Mám noční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Já dohrkam určitě ale nejdřív tak ve 22:15 jsem do desiti v rachotě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 (editace) Tak já na to kašlu, ale TDI dorazí Jinak Vám s potěšením mohu oznámit, že v brzký době octávka posílí o 80 plnokrevníků Editováno: 7. leden 2009, autor: Art Car Design Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 ACD: To aby jsme tam zavolali, že si maj udělat zásoby vodky a red bullu... A jak je to s těma plnokrevníkama? Že ty jsi někde sjel ze silnici a sejmul nějaký stádo, jen se přiznej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 (editace) mole: já už nepiju, dám si tam jednu kofolu a konec, musim šetřit ) S plnokrevníkama se to má tak že se mi naskytla skvělá možnost na koupi dílů na úpravu motoru a kupodivu sem sehnal i nějaký peníze. Octule by pak měla mít lehce přez 190 koní ze současnejch 110 Tak držte palce at to klapne Editováno: 7. leden 2009, autor: Art Car Design Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 takže koupíš dva valce a hodíš je do kufru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Sinius: nech si blbý ftípky ještě budeš rád až tě bude někdo po dálnici tahat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Já bych Siniuse netahal, nebo tě ta jeho beruška sežere i s chlupama Už se těším na svezení v Muscle Octuli Jinak na schůzi také pít nemůžu, protože musím poté dojet do Prahy pro ženušku (bude do pěti do rána v práci), po práci to s ní zase otočit na sever, tam ji vyhodit aby se vyspala a vyrazit na prkno... A protože mám v sobotu ráno v devět zkoušku, tak to vypadá, že v sobotu v sedm vstanu a spát půjdu až v neděli večer... Takže shrnu-li to, nezávidím tomu, kdo musí pít za nás všechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.