Sinius Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 tak hned se těším o něco víc, hlavně když vím že nebudu sam mezi abstinentama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Ahoj, co se týká nás tak: - stanovy bez námitek - a na akci bohužel nedorazíme, omlouváme se mějte se všichni moc pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Mole: tak ti pěkně děkuju, za všechno můžeš ty. Já ti říkal, že mám na Tullamorku (nebo jak se to sakra píše) velkou chut, ale že nemůžu, že jsem autem....Do Liberce jsem dorazil ve 23hod a šel ještě na pivko, ale v 1 jsem už byl zase doma....totálně na mol a všechno to odstartovala ta tvoje sklenička vizoura, co jsi si dal....prostě takhle zle mi už nebylo léta...............ale jaka je hlavní myšlenka : Je videt že prezidentování je Jirkovi souzený a jde mu to, dokázal mě ovlivnit, že jsem šel potom ještě na pivo a citil jsem že toho vizoura fakt musim mít....a měl jsem je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Sinius: No jo, to je dost těžký, když nemáš pevnou vůli. Pro všechny: o schůzi budou informace na edtnews.wgz.cz - ale rozhodla se jediná věc a to, že jsme odhlasovali Stanovy. Ostatní věci totiž nešli, schůze byla neplatná - přišlo jen 9 lidí, a potřeba bylo 10.... Těm co přišli velké díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Jste nějak zamrzli,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 to víš...nechcete nám sem pustit plyn tak se snažíme držet teplo sami u sebe a neplejtvat snim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 To voni, já jsem pořád ještě v Čechách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 jo takhle takže ty řídíš největší krádeže plynu v dějinách z Turnova??? No tak to bych se tím moc nechlubil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Já se tím chlubím, víš jaká je to fuška? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 V sobotu 24.ledna vyrážíme do Herlíkovic (pravděpodobně tam) na lyže/prkno. Nechcete jet někdo s námi? Podmínkou je auto sebou, moje už je narvaný k prasknutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 (editace) mole: bych se hlásil když by nikoho neuráželo moje jezdecký umění v kolik kukaček to je plánovaný? Editováno: 16. leden 2009, autor: Art Car Design Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Zatím není, budeme se muset kolektivně a zodpovědně dohodnout Smát se ti nikdo nebude, budu plně zaměstnán plyváním sněhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Hele, hlavně si nezlámejte kosti v těle, znáte se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 (editace) Tak co bude s tím lyžováním? Navrhuju hromadnej odjezd všech dvou aut odněkud tak mezi devátou a desátou. A vůbec, co se takhle v neděli navečer sejít na kafčo? Editováno: 22. leden 2009, autor: mole.first Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Tak na zimní sporty už nemam čas, dneska sme přivezli všechny věci na přestavbu motoru, tak musim všechen čas věnovat autu, a ještě sehnat spojku s poloosama Jinak jak mi bylo řečeno tak ta octávka z který to pochází jela v pohodě 260 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 No jo, já už teď taky nee 260? A kolik ta tvoje, tak 200? Takže když to sečtu, měl bys z toho postavit nejrychlejší auto planety. Tak se ukaž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 škoda že se to takhle nedá sčítat,... zatim to pojede 200 jako ted, kdybych chtěl víc tak bych msuel dát delší převodovku, ale zase to bude mít s tou moji převodovkou krásný zrychlení a už se těšim až vytřu zrak kámošoj co má Omegu MV6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Tak přátelé a máme to jisté. Termín III.srazu EDT & Skodahome.cz je 8.května 2009. Místo na večerní párty je zajištěno, stejně tak jako DJ (DJ Turry). Místo neprozradím, je to překvapení. Zatím ho zná jen pár lidí, kteří se aktivně podílejí na přípravě. Je to cca 5 km od Turnova. Víc neřeknu. Detailní program a všechny podrobnosti ještě sestavuju, to já jen abyste si to zaškrtli v kalendáři. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Hoj, určo rádi dorazíme.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 tak to nahoď do srazů, sem asi moc lidí z fóra nechodí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 A není na to ještě moc brzo? Víc jak tři měsíce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 (editace) čím dřív, tím líp, aspoň si udělaj čas, ale já nejsem organizátor, tak mě to je jedno Editováno: 29. leden 2009, autor: Dakie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Taky myslim že by nebylo na škodu to vyvěsit už ted, přeci jenom spousta lidí si to musí plánovat trochu dlouhodobějc dopředu. Jen doufám že bude dobrý počasí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Dám na vás, kluci.... Dakie: budu moc rád, když mi pomůžeš. ACD: počasí dávám na starosti tobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Mole: no tak to sem dostal výbornej kauf, něco lepšího bys tam neměl? Já bych nerad aby mi pak někdo nadával že nedorazilo objednaný počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.