Přejít na obsah

EDT

Tomas_ek

Doporučené příspěvky

Mole: tak ti pěkně děkuju, za všechno můžeš ty. Já ti říkal, že mám na Tullamorku (nebo jak se to sakra píše) velkou chut, ale že nemůžu, že jsem autem....Do Liberce jsem dorazil ve 23hod a šel ještě na pivko, ale v 1 jsem už byl zase doma....totálně na mol a všechno to odstartovala ta tvoje sklenička vizoura, co jsi si dal....prostě takhle zle mi už nebylo léta...............ale jaka je hlavní myšlenka : Je videt že prezidentování je Jirkovi souzený a jde mu to, dokázal mě ovlivnit, že jsem šel potom ještě na pivo a citil jsem že toho vizoura fakt musim mít....a měl jsem je

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sinius: No jo, to je dost těžký, když nemáš pevnou vůli. :D

Pro všechny: o schůzi budou informace na edtnews.wgz.cz - ale rozhodla se jediná věc a to, že jsme odhlasovali Stanovy. Ostatní věci totiž nešli, schůze byla neplatná - přišlo jen 9 lidí, a potřeba bylo 10.... Těm co přišli velké díky.

Odkaz ke komentáři

Tak přátelé a máme to jisté.

Termín III.srazu EDT & Skodahome.cz je 8.května 2009. Místo na večerní párty je zajištěno, stejně tak jako DJ (DJ Turry). Místo neprozradím, je to překvapení. Zatím ho zná jen pár lidí, kteří se aktivně podílejí na přípravě. Je to cca 5 km od Turnova. Víc neřeknu. ;) Detailní program a všechny podrobnosti ještě sestavuju, to já jen abyste si to zaškrtli v kalendáři. :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...