Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 jj, jde to rychle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 To jo - je tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 no, právě sem se podíval na dno lahvinky nemám co pít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 To já dopil druhý kafe a mám doma klídek páč ta nádhera je na noční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 cože? v sobotu na noční? tak to je mazec! co dělá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 V Bar-Herně a chodí na 12tky. Taky tam začali ty problémy před x měsícama. To víš, chodí tam pár lidí a jak se nudí tak probírají a řeší co nemají. Tím pádem jsou všichni lepší než já ale co chtěla to má - já už to neřeším !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 to celkem chápu, práce s lidma a pak si vezmeš do hlavy jejich problémy a jejich příběhy se stanou tvými.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 To ona si spíš bere jenom ty rozumy aby to se mnou skončila od rozvedených kolegyň i s tím že začla taky kolikrát nasávat jako ony, kouřit 40 denně a to ostatní aby si mohla taky dělat jako ony. Ode mě by chtěla jenom love, abych nakupoval tak jako dřív a dělal všechno ale abych se na nic neptal a nikdy tam za ní nechodil. Ale to narazila páč toho jejího chování, lhaní a ostatních sviňáren jsem měl už dost. Jó a je to na Cejlu kam chodí když už tak 90% našich spoluobčanů tmavší pleti. Co chtěla tak bude mět - já se momentálně mám super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 po pravdě, na srázku na Vyskři mi nebyla vůůůůůůbec sympatická a nedivím se ti získávat takt ocenné informace od cigorek, to je to nejhorší co de.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Tak tohleto neslyším po první ale už se vyřešila sama. A ty další dvě jsou na mě hodný jenom když něco potřebují - jak jinak, že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 nestačím zírat, vy jste si z toho udělali soukromej chat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 tak to má být ne? aspoň to tu trochu ožilo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 HF : my uz jsme o tom pokecali, mas moji plnou podporu, tohle nema cenu a doufam, ze vse dopadne tak jak si prejes a malej bude u tebe Az pojedete do toho PL tak dej vedet, jestli bude dobry termin,tak se pridame taky Nevim jestli ti prisla moje posledni zprava, jak sme si o tom psali a jestli ne,tak vsak vis, co si o tom myslim Ja te chvalil uz davno, tak fajn chlapa jako jsi ty si ta tvoje nezaslouzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 HF: podpora putuje i od nás, to co jsme si psali kdysi na SZ mi fakt stačilo.... hodně zdaru! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 člověk tu chvíli není a nestačí zírat!!! ale pochopil jsem lecos jen mám pocit že toho je ted hodně v mém okruhu známích, takže držím palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 HF, podpora i ode mě. Vím o čem to je. Sám jsem to zažil. Držím palce, aby to dopadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 nestačím zírat, vy jste si z toho udělali soukromej chat... Ne, ne, jenom jsme se tu trošku zapomněli Taková věc se stane tak maximálně jednou za týden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 tady bych to viděl tak jednou za rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Jinak všem ostatním dík za podporu Uvidím co bude časem a jak se to všechno vyvine. Každopádně zatím to jde ikdyž né ideálně ale i Dan už poznal ten rozdíl mezi tím co se děje doma a jak se máme jinde s někým jiným !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 tady bych to viděl tak jednou za rok Aby jsme se tady zase nezasekli o weekendu pokud nepudu do hokny !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 to je dobře, že i Dan to vidí! byl bys asi hodně rád, aby šel s tebou viď? o víkendu nevim, v pátek tu bude Lucky, tak budem kalit a v sobotu budem nejspíš přehazovat podsvícení a večer jedu do Plzně na zapíjení dcery bejvalýho kolegy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Kdo by nebyl, že !!! Weekend je zatím daleko tak stejně nevím jestli nezazvoní telefén a pudu Jó tak proto jsi začal trénovat s Bobíkem a Ovim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 vidíš můj podpis jo? přestěhoval sem se do Bolky, tak sem velkej pan organizátor a myslíš, že by Dan bydlel s tebou? mluvili ste spolu o tom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Tak to by mě zajímalo kdo bude hrát když čtu to osazenstvo Ještě jsem se s ním o tom nebavil ale spíš si myslím po tom co proběhlo nedávno a co dělal s Martinem že asi jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 já myslím, že všichni zatím sme se domlouvali na bowling, ne na kalbu to by bylo jedině dobře! strašně bych ti to přál! pořád plánuješ to odstěhování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.