pešír Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 no to teda!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 31. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2009 Tak na 100% nedorazím , za chvilku jdu do rachoty, přijedu kolem 21,00 a zítra zas nanovo . Tak si to užijte, žádný blbosti s rachejtlema, ať nevypálíte barák , moc nechlastejte. Všem přeju krásnýho Silvestra a v tom příštím roce se těším na akce. Páček shledáček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 31. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2009 Tak na 100% nedorazím , za chvilku jdu do rachoty, přijedu kolem 21,00 a zítra zas nanovo . Tak si to užijte, žádný blbosti s rachejtlema, ať nevypálíte barák , moc nechlastejte. Všem přeju krásnýho Silvestra a v tom příštím roce se těším na akce. Páček shledáček. tobě taky dědoušku náš milovaný, že pozdravujem babičku i zbytek rodinky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 1. leden 2010 Sdílet Vloženo 1. leden 2010 Klub EDT přeje všem svým členům i přátelům krásný nový rok 2010, ať je byť jen o chloupek lepší než ten předchozí, ať už byl jakýkoliv. Jinak díky všem kteří dorazili na Silvestrovskou párty, myslím, že jsme si to opravdu užili. Díky taky všem, kteří se na přípravě podíleli. Fotky budou za chvíli v naší galerii na picasu. Jo a Forča potvrdil přísloví "Nikdy neříkej nikdy". Na webu www.edtnews.wgz.cz se do konce týdne také objeví výsledky soutěže ČLEN ROKU 2009. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 (editace) Jo to je fakt, Nikdy neříkej Nikdy. Ale stálo to za to. Prostě paráda. Editováno: 2. leden 2010, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 parádní Silvestr, ale nejlepčí byl TWISTER!!!! jo a pak salámy od Foromenky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Tak co, žijeme i na foru s novým designem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Tak co, žijeme i na foru s novým designem? čauky..jířo určitě žijem...ale ten novej désínk:-))za mě špatný...ale asi to chce čas....škoda že není zelená:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 skodahome + EDT = , i v novym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejfvanek Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 zdravim tak už mám velouše doma a pracuju na něm a bych s ním mohl dorazit na sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 kluci, holky kdo všechno dorazí na schůzi JZD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 schůze se ruší, odbory stávkují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 Schůze byla zrušena protože živočichář huhňal. Hele, přátelé, co takhle trochu zábavy? První květnový víkend se kousek od Turnova uskuteční akce pro děti, Pohádkový les. Nevím, jestli to někdo znáte, bývá to po celé republice. No a protože už s tím mám několikaleté zkušenosti, tak bych tuhle zábavu chtěl nabídnout taky Vám. Nazvěme to třeba "EDT dětem". V podstatě jde o to, že mám již rezervované místo (takovou chaloupku) a u té sehrajeme pohádku. Už ji máme i vybranou, bude to jedna z "Krkonošských pohádek", a s největší pravděpodobností již jednou vyzkoušená "Jak Kuba utekl ke Krakonošovi". A teď, co je potřeba. Scénář a režii si beru na starosti já, ale potřebuji obsadit role. A to tyto: Krakonoš Trautenberk Kuba Hajnej Anče Sojka Jak vidíte, rolí k dispozici moc není, ale zatím taky nemám nikoho, kdo by je zahrál (kromě sojky). Ale samozřejmě platí, kdo dřív přijde, ten dřív mele, takže se hlašte. Není to vůbec nic těžkého, každý má jen pár vět, představení trvá většinou tak pět sedm minut a do hodiny jich dáte tak pět. Garantuju, že při třetím už svoji roli znáte nazpaměť. Při hraní je obrovský prostor na zábavu, musím říct, že jsme se nikdy nenudili a vždycky to byla psina. Tak co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 Já do toho jdu! a je mi jedno, co budu dělat. Ale kdyby přijeli krtci, tak vim, kterej z nich může dělat Trautenberka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 Je to tady...! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 (editace) hurá, a budou soutěže a zas budu první v parkování , se smartama nehraju Editováno: 15. Duben 2010, autor: pešír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 Škoda, že se mi to kryje se srazem MBX jako vloni. Ale pokud by to časově vyšlo, zastavil bych se navečer s litříkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 No, třeba to letos opravdu stihneš. Držíme ti místo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 Tak jak íťáci, teda EDŤáci,kdo razí o víkendu na Chabry?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 Koukám, že sem skoro už nikdo nechodí, chtělo by to nějak nakopnout... Takže pro mě a pešíra: 26.6.2010 grilovačka u moleho - spojená se schůzí, samozřejmě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 (editace) tak to si nenechám ujít!! ale "kovboje" se židlí už dělat nehodlám Editováno: 8. Červen 2010, autor: pešír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 No, já si zlámanou páteř taky nezopáknu Vymyslíme něco novýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 z čeho si měl zlámanou páteř? dělali ste pak ještě něco dalšího? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 No, trochu jsem si zapřeháněl. Měl jsem na mysli volný pád z trubky, co na ni skotačil pršut, teda pešír. Tak mě napadá, že kdyby bylo teplo, tak by se dalo uvažovat o bazénu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 já ti to připomenu až se budeš topit!!! šunka přece plavat neumí, jen naopak, táhne molíky ke dnu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.