Dakie Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 nn, děláme to jako akci, kdy se zas můžem sejít s vámi a pokecat kdybysme si chtěli udělat turnaj mezi EDT, tak to můžem udělat kdykoliv jindy doufám, že se to ujme a budem mít aspoň 6 týmů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Ty jo, šest týmů by bylo fajn. Pokud se to chytne, budeme to dělat pravidelně. Na účast skodahome se samozřejmě těšíme a kvůli tomu to děláme. Přesně jak to řekl Dakie. ToSinius: zkus to navrhnout Janině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 mě je jedno sk ým budu hrát ale hlásím se 101% určo dorazím !! občas mi to i v alkoholickém stavu jde..viz loni v sedmihorkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 No jo, kdo má Joua a dostatečnou zásobu pivka pro něj, může pomýšlet na výhru. Mít 1,5 promile v krvi a 147 nához, tomu říkám výkon... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Joujou: tak to jsi asi vyjímnka, ĺoni na vánočním večírku firmy sme hráli bowling ještě ve 3 ráno a pořádně ožralí a po do dneška mám doma vytištěný ten papír se skore...po 10 hrách jsem měl celých 9 bodu Mole: janině to ani navrhovat nebudu, jinak ze mě udělá žrádlo pro Dastyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Siniusi, ty vole, cože? nezlob se, ale musím tě vyřadit z týmu... a to na základě tvých neskutečných výkonů .. Olafe, ok, nepočítám s tebou!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Vorlajz je unikátním příkladem toho, jak během 3 hodin postavit kompletní tým, a během 2 minut ho zase rozpustit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 to víš, u mě se to mění jako trenéři na Spartě! jenom připomínám, že u mě v týmu je zatím jenom Superfatty... Sinius byl přeřazen do Béčka.... Béčka maj turnaj v neděli!!! nepopleťte to!!! haha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 vorlajz: jednak sem byl ožralej jako doga a bylo to ve 3 ráno, což tady ani jedno nehrozí....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 sinius: ...myslíš...? : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 mole: vim, ptž to mám domů 30km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 To se ještě uvidí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 (editace) teda jestli bude turnaj 15.11. to mám volnej víkend...to by i šlo no... Jinak vítám Janinu Vaška a Dastyho do EDT týmu. Editováno: 8. Říjen 2008, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 oooh, tak to je sqelý!!! tak si to zabookuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Takže zatím to vypadá tak, že za EDT by mohli hrát: Dakie Lucky mole.first JouJou Najmis a zájem projevili i: Janina & Vašek Za skodahome tu máme zatím: vorlajz superfatty sinius ol@f a zájem projevil i: Hrabě Fernetti To je pořád málo, pánové... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 a zájem projevil i:Hrabě Fernetti To je pořád málo, pánové... Vorlajz me nechce takze klidne s HF zalozime JMK/Brno dream team Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Zatím nevím jak to bude časove přece je to dlouhá doba. Ani finanční stránka není dobrá pač nám v práci rapidně stáhli prachy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 bumbrliku nebreč, nejak bylo nejak bude..prodej ty mouchy co si dneska pochytal :D jinak určo přijdeš aspon na mrkandu vid..počítáme s tebou a Milu vem s sebou..(nemyslím tím tu sušenku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 I tak je to slušná banda lidí...ale určitě se ještě přidaj další... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 a nebo můžem házet Dastym Tak to jsem jako nečetla Teda Jou, tobě je jedno s kym budeš hrát jo, tos mě ranil... Na 99% potvrzujem, ale nikdy nevíte co bude za měsíc... Jinak Dastyho bysme asi nebrali, tam by stejně nesměl a věřim, že by ty koule chytal a v kuželkách by fakt skončil... Protože mě bowling vůbec nejde, musim být s někým hodně dobrým, aby se to vykompenzovalo Ale zase čím víc alkoholu, tím to jde i mě líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 janina: neboj, fakt to byl jen for...mám doma taky takový stvoření a nedal bych ji ani za milion Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Vždyť je nikomu nemusíte dávat. Když je tam hodíte, tak se kanálkem vrátěj sami. Já vím, ta moje chlupatina je taky tak na čištění dráhy... Jo a vy co hrajete za EDT už koukejte trénovat, ať neuděláte ostudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Jou: Haha smíchy se můžu potrhat nevíš o nějakém kupci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Vždyť je nikomu nemusíte dávat. Když je tam hodíte, tak se kanálkem vrátěj sami. Já vím, ta moje chlupatina je taky tak na čištění dráhy... Jo a vy co hrajete za EDT už koukejte trénovat, ať neuděláte ostudu Tak to se hlasim ke skodahome, bowling mě sice baví, ale nejde mi. Sinius: neboj brala jsem to jako for I když kolikrát umí tak vytočit, že mu vyhrožujem útulkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 no počkej, počkej, takhle dezertovat... ani náhodou. teď už si to musíš odkoulet za nás mimochodem, doufám, že nechcete házet víc jak 68, to bych to totiž mohl tak maximálně pískat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.