mole.first Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Jou: Haha smíchy se můžu potrhat nevíš o nějakém kupci? Kolik za ně chceš? a prodáváš je po kusech nebo v hejnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Kolik za ně chceš? a prodáváš je po kusech nebo v hejnu? ¨Jak se ti to bude líbit můj zákazník můj pán Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Ok, vzal bych si jich deset mušáků a dvacet mušic, ať maj kluci veselo. A cenu? Nabízím pivko. Ale jen pokud budou mít kolem krku mašli aby se tam hezky našli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Jak si šéfik přeje ale musíš si je seškrábnout u joua z káry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 škoda že kecáš..... ale kdyby si házel kolem 68 tak mužem hrát spolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Janina: jak víš že kecám? náhodou jsem se jednou přihlásil na turnaj a můj první hod byl 138 a druhej 74... slušnej průměr bumbrlik: chcíplý neberu, koukej nachytat živý ty lemro : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Nedohadujte se já vám to odpískám jelikož hra není pro mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 A já si v sobotu naivně myslel, že jdeš domu, abys byl ráno čilej a vono prdlajz velebnosti, von jenom zdrhal před bowlingem... ty ty ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Janina: tak ti jsi drsnější než já na tu naší čubi, ja ji pouze vyhrožuju že bude spát na zahradě a že ji tam udělám kotec a už nikdy nepozná teplo pelechu Mole: jestli je 68 rekord EDT tak to jsem docela za vodou. kolem těch 110-140 házim Takže Vorlajz: bereš mě zpět do týmu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 No jasný, že je rekord EDT 68... Jenže náš společnej. Víš jak se na to při jedný hře ve třech nadřem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 to je proto že u toho všichni chlastáte JÁGRmaistera a pak je těžký se přes tu 68 dostat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Fuuuj Jágrmaistery? Tak to nevim jestli jsem udělala s klubem dobře To asi bude bowling ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 A já si v sobotu naivně myslel, že jdeš domu, abys byl ráno čilej a vono prdlajz velebnosti, von jenom zdrhal před bowlingem... ty ty ty To není pravda před bowlingem nezdrhám toho se neboj. Jen jsme s financemi pořádně v mínusu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Siniusi, kdes přišel na Jagermeistera? my pijem Jima nebo zelenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 no fuj, zelenou... tu snad jedině tak na semaforu... nabízel tu snad někdo Jima? jsem ochoten skousnout i jeho vykutálený brášky Jacka a Johna, či jejich pradědu Jamesona... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 JJ. tyhle kluky taky znám ale moc se s nima nekámoším. Tak co jak jde život draci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Dakie: no mě na to navedl Mole tím, že rekord EDT v bowlingu je 68........jinak ty pány od J (jameson, jack, johny atd) tak ty taky můžu a rád se obětuju.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 (editace) panove jestli u toho chlastate jen z pulky jak to tu popisujete tak se nedivim ze prehodit 70 je problem. Jelikoz skodahome vypada ze moc velkej zajem nebude volal jsem par kamaradum ze bysme si udelali po case panskou jizdu tentokrate v Turnove, uz mi chybi je posledni clen teamu a Brno alcoholics jsou na ceste. Je tam nekde pobliz nejaka disca kde byl se dal stropit bordel ? Editováno: 13. Říjen 2008, autor: Ol@f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 (editace) To Olzavináčf: to si piš, že je. říká se ji Škorpion. pak tam býval ještě Magic, ve kterým jsem pracoval, ale nevím, jestli už to nekrachlo. Těšíme se na váš tým! To bumbrlik: dobře, dobře. a jak tobě kolego? pokud nekámošíš s těmahle pánama, s kým vlastně? já jen že se blíží i silvestr P.S. Chlastáme na 112% Editováno: 13. Říjen 2008, autor: mole.first Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 průser, Škorpion jede jen v pátek, v so je zavřeno leda zajít do nonstopu, tam se dá dělat dobrej bordel Ol@fe budem rádi, pokud dorazíš!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 panove jestli u toho chlastate jen z pulky jak to tu popisujete tak se nedivim ze prehodit 70 je problem. Jelikoz skodahome vypada ze moc velkej zajem nebude volal jsem par kamaradum ze bysme si udelali po case panskou jizdu tentokrate v Turnove, uz mi chybi je posledni clen teamu a Brno alcoholics jsou na ceste. Je tam nekde pobliz nejaka disca kde byl se dal stropit bordel ? neboj nějakej podnik se tu vždycky najde kde se budeme moc dorazit a ten nonstop jak psal dakie neni špatnej...a má velké plus mám to deset metru domu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Někdy i deset metrů může být dál, než se zdá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Někdy i deset metrů může být dál, než se zdá doplazim se vždycky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 nabízel tu snad nekdo mušky? nechcete náhodou kobylky třeba? nebo kuželky v kouličce?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Ani né, joujouíku, ale znám jednoho, co by měl zájem. Dr.Chocholoušek se jmenuje...ptej se v Kosmonosích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.