Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravim,chci se zeptat jak postupovat při výměně spínače zpátečních světel.Dnes jsem byl po 2letech na STK a dali mi to jen na měsíc dokud si neopravím zpát.světla.Žárovky jsou ok,takže bude chyba asi jinde(nejspíš ten spínač).Slyšel jsem ,že po demontáži baterie a spodního jejího krytu na něj narazím,ale co dál,jak ho poznám a pokud někdo ví jak postupovat,budu rád.Díky K.

Vloženo
Zdravim,chci se zeptat jak postupovat při výměně spínače zpátečních světel.Dnes jsem byl po 2letech na STK a dali mi to jen na měsíc dokud si neopravím zpát.světla.Žárovky jsou ok,takže bude chyba asi jinde(nejspíš ten spínač).Slyšel jsem ,že po demontáži baterie a spodního jejího krytu na něj narazím,ale co dál,jak ho poznám a pokud někdo ví jak postupovat,budu rád.Díky K.

Zapoměl jsem napsat to nejdůležitější a to ,že mám octavii I.(1,9TDi-combi)

Vloženo

Já jedu na STK a předtím si vše vždy kontoluju,dokonce jsem koupil i novou lékárničku,ikdyž tamta ještě nebyla prošlá,ale prostě se stalo.Vše krom těch zpátečních jsem kontroloval,to se snad stát může,nebo Ty jsi neomylný?

Vloženo

Asi nemá cenu dál odpovídat,prostě se stalo, ikdyž jsem celkem zodpovědný.A diskuze byla o něčem jiným a ne o tom, aby mě někdo poučoval co mám dělat.

Vloženo

Zdravím, mám fabii a tam ho měním 2x ročně - stále odchází - prý to je normální a jde to celkem v pohodě

lehneš pod auto,zašmátráš rukou a 19 klíčem a za 10 min je to hotový....

Vloženo

Maros:Pokud o to bude někdo stát tak mu rád jak jsem už psal poradím,tak nevím o co Ti jde.A s tou Fabií to bude asi snazší,já to tak jednoduchý neměl,ale bylo to asi tím,že jsem měl urvané kabely před zásuvkou,ale i ten přístup je trochu komplikovanější.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...