Publikováno Září 22, 200816 r Zdravim,chci se zeptat jak postupovat při výměně spínače zpátečních světel.Dnes jsem byl po 2letech na STK a dali mi to jen na měsíc dokud si neopravím zpát.světla.Žárovky jsou ok,takže bude chyba asi jinde(nejspíš ten spínač).Slyšel jsem ,že po demontáži baterie a spodního jejího krytu na něj narazím,ale co dál,jak ho poznám a pokud někdo ví jak postupovat,budu rád.Díky K.
Září 22, 200816 r Autor Zdravim,chci se zeptat jak postupovat při výměně spínače zpátečních světel.Dnes jsem byl po 2letech na STK a dali mi to jen na měsíc dokud si neopravím zpát.světla.Žárovky jsou ok,takže bude chyba asi jinde(nejspíš ten spínač).Slyšel jsem ,že po demontáži baterie a spodního jejího krytu na něj narazím,ale co dál,jak ho poznám a pokud někdo ví jak postupovat,budu rád.Díky K. Zapoměl jsem napsat to nejdůležitější a to ,že mám octavii I.(1,9TDi-combi)
Září 27, 200816 r Autor Já jedu na STK a předtím si vše vždy kontoluju,dokonce jsem koupil i novou lékárničku,ikdyž tamta ještě nebyla prošlá,ale prostě se stalo.Vše krom těch zpátečních jsem kontroloval,to se snad stát může,nebo Ty jsi neomylný?
Září 27, 200816 r Autor Asi nemá cenu dál odpovídat,prostě se stalo, ikdyž jsem celkem zodpovědný.A diskuze byla o něčem jiným a ne o tom, aby mě někdo poučoval co mám dělat.
Září 28, 200816 r Zdravím, mám fabii a tam ho měním 2x ročně - stále odchází - prý to je normální a jde to celkem v pohodě lehneš pod auto,zašmátráš rukou a 19 klíčem a za 10 min je to hotový....
Září 28, 200816 r Dík už jsem si poradil.Pokud budete chtít vědět jak na to,napište.K Prvne chces radu jak nevis,a jak si poradis,sam to tu nenapises jak jsi to udelal.
Září 30, 200816 r Autor Maros:Pokud o to bude někdo stát tak mu rád jak jsem už psal poradím,tak nevím o co Ti jde.A s tou Fabií to bude asi snazší,já to tak jednoduchý neměl,ale bylo to asi tím,že jsem měl urvané kabely před zásuvkou,ale i ten přístup je trochu komplikovanější.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.