Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim,chci se zeptat jak postupovat při výměně spínače zpátečních světel.Dnes jsem byl po 2letech na STK a dali mi to jen na měsíc dokud si neopravím zpát.světla.Žárovky jsou ok,takže bude chyba asi jinde(nejspíš ten spínač).Slyšel jsem ,že po demontáži baterie a spodního jejího krytu na něj narazím,ale co dál,jak ho poznám a pokud někdo ví jak postupovat,budu rád.Díky K.

• Autor
Zdravim,chci se zeptat jak postupovat při výměně spínače zpátečních světel.Dnes jsem byl po 2letech na STK a dali mi to jen na měsíc dokud si neopravím zpát.světla.Žárovky jsou ok,takže bude chyba asi jinde(nejspíš ten spínač).Slyšel jsem ,že po demontáži baterie a spodního jejího krytu na něj narazím,ale co dál,jak ho poznám a pokud někdo ví jak postupovat,budu rád.Díky K.

Zapoměl jsem napsat to nejdůležitější a to ,že mám octavii I.(1,9TDi-combi)

• Autor

Dík už jsem si poradil.Pokud budete chtít vědět jak na to,napište.K

Ty jedeš na technickou a ani se nepodíváš jestli ti vše funguje?

• Autor

Já jedu na STK a předtím si vše vždy kontoluju,dokonce jsem koupil i novou lékárničku,ikdyž tamta ještě nebyla prošlá,ale prostě se stalo.Vše krom těch zpátečních jsem kontroloval,to se snad stát může,nebo Ty jsi neomylný?

Neomylný nejsem, ale když jede na technickou tak vše co můžu překontroluji. ;)

• Autor

Asi nemá cenu dál odpovídat,prostě se stalo, ikdyž jsem celkem zodpovědný.A diskuze byla o něčem jiným a ne o tom, aby mě někdo poučoval co mám dělat.

Zdravím, mám fabii a tam ho měním 2x ročně - stále odchází - prý to je normální a jde to celkem v pohodě

lehneš pod auto,zašmátráš rukou a 19 klíčem a za 10 min je to hotový....

Dík už jsem si poradil.Pokud budete chtít vědět jak na to,napište.K

Prvne chces radu jak nevis,a jak si poradis,sam to tu nenapises jak jsi to udelal.

• Autor

Maros:Pokud o to bude někdo stát tak mu rád jak jsem už psal poradím,tak nevím o co Ti jde.A s tou Fabií to bude asi snazší,já to tak jednoduchý neměl,ale bylo to asi tím,že jsem měl urvané kabely před zásuvkou,ale i ten přístup je trochu komplikovanější.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.