Přejít na obsah

Porucha 12V zásuvky (zapalovač)

Alf

Doporučené příspěvky

dikes radu, no skusal som led neon na 12V, dalej auto nabijacku na nokiu a ta takisto nic nerobi uz si s tym hlavu lamem asi tyzden a stale nic. ono by mi to ani tak nevadilo keby som necestoval z anglicka na slovensko 12juna a ten zapalovac vazne potrebujem kvoli navigacii, akurat co som nasiel v manualy tak je tam pisana 10A poistka ale chyba tam a ked som ju kupil tak tam nebola takze niesom si isty ci moze byt chyba tam alebo nie???

Tak to bych asi prošel ostatní pojistky. Těžko vyhoří něco, co tam ani nebylo ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to bych asi prošel ostatní pojistky. Těžko vyhoří něco, co tam ani nebylo ;)

ano to mas pravdu skontroloval som vsetky poistky a stale nic dokonca som rozobral setko skrz na skrz a nic. v nejakej servisnej prirucke som sa docital ze pod pristrojovkou na vodicovej streane by mali byt este poistky no bohuzial som ich nenasiel

Odkaz ke komentáři

zdravim,

predem se omlouvam za vlozeni neceho do tohoto tematu ale nechci zakladat dalsi povidani o zasuvce zapalovace

mam v planu vedle stavajici zasuvky zapalovace udelat jeste jednu stejnou , v montazi problem nevidim jen se chci zeptat jestli ji muzu napichnout na stejny vedeni elektriky nebo natahnout dalsi draty / jestli ty puvodni draty utahnou dve zasuvky /

obe zasuvky budou pouzivany na nabijeni telefonu a gps modulu,vim ze obe zaraz budou pouzity malo , ale pro jistotu at tam jsou

diky

Odkaz ke komentáři

zdravim,

predem se omlouvam za vlozeni neceho do tohoto tematu ale nechci zakladat dalsi povidani o zasuvce zapalovace

mam v planu vedle stavajici zasuvky zapalovace udelat jeste jednu stejnou , v montazi problem nevidim jen se chci zeptat jestli ji muzu napichnout na stejny vedeni elektriky nebo natahnout dalsi draty / jestli ty puvodni draty utahnou dve zasuvky /

obe zasuvky budou pouzivany na nabijeni telefonu a gps modulu,vim ze obe zaraz budou pouzity malo , ale pro jistotu at tam jsou

diky

Není jednodušší koupit rozdvojku?

Odkaz ke komentáři

zdravim,

diky

Bez problemov, pokial to budes pouzivat len na taketo "malo zrave" spotrebice. Je to istene tusim na 10A, GPS a mobil si nevezmu viac nez nejake 2A a aj to len v najhorsom pripade.

Rozdvojka nie je taka elegantna ako dve zasuvky v paneli. ;)

Odkaz ke komentáři

Bez problemov, pokial to budes pouzivat len na taketo "malo zrave" spotrebice. Je to istene tusim na 10A, GPS a mobil si nevezmu viac nez nejake 2A a aj to len v najhorsom pripade.

Rozdvojka nie je taka elegantna ako dve zasuvky v paneli. ;)

diky moc,

presne to si myslim taky,radsi dve zabudovany nez nejakou rozdvojku :palec2:

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Zdravím Vás .Potřeboval bych poradit se zapalovačem mezi sedačkama né v zavazadlovém prostoru.Zapalovač mi chodil pouze!po zapnutí klíčku do polohy kdy svítí kontrolky a jinak po vypnutí zapalování bylo mrtvo. Ted zapalovač občas jde občas nejde.Začal jsem od pojistek,pak relé(53) a tam jsem zjistil že mi do relatka občas nejde kostra ktera mi to relé sepne.Tak jsem zkusil vyměnit oříšek(spodni el. část spinací skříně) a stejně mi to zlobí.Prostě nevím co spíná, aby mi šla ta kostra do relátka.Jestli s tím máte někdo nějakou zkušenost prosím poradte.Zkoušel jsem to i obejít a kostru si vzít jinde ale to relátko je pak stále v činosti a je úplně vařicí.Jedná se o vůz ŠKODA OCTÁVIA COMBI TDI 4X4 66KW. r.v. 2000 Díky za jakoukoli odpověd jelikož me to už pěkně krká. :feve:

Odkaz ke komentáři

Myslím, že mě to dělá to samé. Mám m.r. 2000 tak musí být zaplé to ovládání zadních oken to určitě.

Ale mě se zdá, že mi do té zásuvky jde taky proud jen se zapnutým klíčkem, stejně jako na ty okna, ty bez klíčku taky nespustíš. A taky bych řekl, že když mám zaplej klíček v zapalování a pak ho vypneš, tak zásuvka bude fungovat a vypne se až když otevřeš dveře u ridiče, tím se to odpojí. Okna taky můžeš ovládat po vypnutí klíčku, ale jak mile otevřeš dveře, tak už ne. Tenhle m.r. byl hrozně zvláštní. ;)

Odkaz ke komentáři

Myslím, že mě to dělá to samé. Mám m.r. 2000 tak musí být zaplé to ovládání zadních oken to určitě.

Ale mě se zdá, že mi do té zásuvky jde taky proud jen se zapnutým klíčkem, stejně jako na ty okna, ty bez klíčku taky nespustíš. A taky bych řekl, že když mám zaplej klíček v zapalování a pak ho vypneš, tak zásuvka bude fungovat a vypne se až když otevřeš dveře u ridiče, tím se to odpojí. Okna taky můžeš ovládat po vypnutí klíčku, ale jak mile otevřeš dveře, tak už ne. Tenhle m.r. byl hrozně zvláštní. ;)

Zdravím všechny. Až včera jsem mel možnost podívat se na ten zapalovač a zkusit tu Vaší fintu s tou pojistkou pro děti do zadu. Málem me jsem omdlel, když jsem zjistil,že je to tak jak jste oba psali.Trošku do aut taky dělám ale tohle jsem vůbec nevěděl a nevěděli to ani kluci v autorizovaném servisu.Moc díky za radu opravdu jste mi pomohli,co já se s tím natrapil.Takze jestě jednou moc děkuju.

Odkaz ke komentáři

• o 3 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...