peter7 Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Nemás náhodou stlacený bezpecnostný spinac na laktovej opierke vodica? Stým spinacom vyradis z cinnosti zapalovač a stahovacky zadnych okien. Je to kvoli bezpecnosti detí, keby si ich nechal v aute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 dikes radu, no skusal som led neon na 12V, dalej auto nabijacku na nokiu a ta takisto nic nerobi uz si s tym hlavu lamem asi tyzden a stale nic. ono by mi to ani tak nevadilo keby som necestoval z anglicka na slovensko 12juna a ten zapalovac vazne potrebujem kvoli navigacii, akurat co som nasiel v manualy tak je tam pisana 10A poistka ale chyba tam a ked som ju kupil tak tam nebola takze niesom si isty ci moze byt chyba tam alebo nie??? Tak to bych asi prošel ostatní pojistky. Těžko vyhoří něco, co tam ani nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djsharky Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Tak to bych asi prošel ostatní pojistky. Těžko vyhoří něco, co tam ani nebylo ano to mas pravdu skontroloval som vsetky poistky a stale nic dokonca som rozobral setko skrz na skrz a nic. v nejakej servisnej prirucke som sa docital ze pod pristrojovkou na vodicovej streane by mali byt este poistky no bohuzial som ich nenasiel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter7 Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Tam by mal byt reléovy box, a relé č.8 je na zapalovač (aspon ja tak mám,sice ja mám auto r.2000) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 zdravim, predem se omlouvam za vlozeni neceho do tohoto tematu ale nechci zakladat dalsi povidani o zasuvce zapalovace mam v planu vedle stavajici zasuvky zapalovace udelat jeste jednu stejnou , v montazi problem nevidim jen se chci zeptat jestli ji muzu napichnout na stejny vedeni elektriky nebo natahnout dalsi draty / jestli ty puvodni draty utahnou dve zasuvky / obe zasuvky budou pouzivany na nabijeni telefonu a gps modulu,vim ze obe zaraz budou pouzity malo , ale pro jistotu at tam jsou diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spark Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 zdravim,predem se omlouvam za vlozeni neceho do tohoto tematu ale nechci zakladat dalsi povidani o zasuvce zapalovace mam v planu vedle stavajici zasuvky zapalovace udelat jeste jednu stejnou , v montazi problem nevidim jen se chci zeptat jestli ji muzu napichnout na stejny vedeni elektriky nebo natahnout dalsi draty / jestli ty puvodni draty utahnou dve zasuvky / obe zasuvky budou pouzivany na nabijeni telefonu a gps modulu,vim ze obe zaraz budou pouzity malo , ale pro jistotu at tam jsou diky Není jednodušší koupit rozdvojku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 zdravim,predem se omlouvam za vlozeni neceho do tohoto tematu ale nechci zakladat dalsi povidani o zasuvce zapalovace mam v planu vedle stavajici zasuvky zapalovace udelat jeste jednu stejnou , v montazi problem nevidim jen se chci zeptat jestli ji muzu napichnout na stejny vedeni elektriky nebo natahnout dalsi draty / jestli ty puvodni draty utahnou dve zasuvky / obe zasuvky budou pouzivany na nabijeni telefonu a gps modulu,vim ze obe zaraz budou pouzity malo , ale pro jistotu at tam jsou diky Bez problemov, pokial to budes pouzivat len na taketo "malo zrave" spotrebice. Je to istene tusim na 10A, GPS a mobil si nevezmu viac nez nejake 2A a aj to len v najhorsom pripade. Rozdvojka nie je taka elegantna ako dve zasuvky v paneli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Bez problemov, pokial to budes pouzivat len na taketo "malo zrave" spotrebice. Je to istene tusim na 10A, GPS a mobil si nevezmu viac nez nejake 2A a aj to len v najhorsom pripade.Rozdvojka nie je taka elegantna ako dve zasuvky v paneli. diky moc, presne to si myslim taky,radsi dve zabudovany nez nejakou rozdvojku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Chlapci, nečertěte se , ale mně tenhle topic pomohl... Už jsem jí chtěl několikrát použít ale ona nééé, teď jsem to potřeboval rozseknout kvůli GPS, a povedlo se Díky ! Nechápu, proč jsem se o takové pitomině nedočetl v návodu k obsluze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sus007 Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Zdravím Vás .Potřeboval bych poradit se zapalovačem mezi sedačkama né v zavazadlovém prostoru.Zapalovač mi chodil pouze!po zapnutí klíčku do polohy kdy svítí kontrolky a jinak po vypnutí zapalování bylo mrtvo. Ted zapalovač občas jde občas nejde.Začal jsem od pojistek,pak relé(53) a tam jsem zjistil že mi do relatka občas nejde kostra ktera mi to relé sepne.Tak jsem zkusil vyměnit oříšek(spodni el. část spinací skříně) a stejně mi to zlobí.Prostě nevím co spíná, aby mi šla ta kostra do relátka.Jestli s tím máte někdo nějakou zkušenost prosím poradte.Zkoušel jsem to i obejít a kostru si vzít jinde ale to relátko je pak stále v činosti a je úplně vařicí.Jedná se o vůz ŠKODA OCTÁVIA COMBI TDI 4X4 66KW. r.v. 2000 Díky za jakoukoli odpověd jelikož me to už pěkně krká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 nemáš náhodou zaplou dětskou pojistku (tlačítko na panelu stahování oken u řidiče) ? zaplá pojistka nejdou vzadu okna ani zapalovač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sus007 Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 nemáš náhodou zaplou dětskou pojistku (tlačítko na panelu stahování oken u řidiče) ? zaplá pojistka nejdou vzadu okna ani zapalovač Díky za radu zítra to zkusím a napíšu.Každopádně díky.Každá rada se cení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Myslím, že mě to dělá to samé. Mám m.r. 2000 tak musí být zaplé to ovládání zadních oken to určitě. Ale mě se zdá, že mi do té zásuvky jde taky proud jen se zapnutým klíčkem, stejně jako na ty okna, ty bez klíčku taky nespustíš. A taky bych řekl, že když mám zaplej klíček v zapalování a pak ho vypneš, tak zásuvka bude fungovat a vypne se až když otevřeš dveře u ridiče, tím se to odpojí. Okna taky můžeš ovládat po vypnutí klíčku, ale jak mile otevřeš dveře, tak už ne. Tenhle m.r. byl hrozně zvláštní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sus007 Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 Myslím, že mě to dělá to samé. Mám m.r. 2000 tak musí být zaplé to ovládání zadních oken to určitě.Ale mě se zdá, že mi do té zásuvky jde taky proud jen se zapnutým klíčkem, stejně jako na ty okna, ty bez klíčku taky nespustíš. A taky bych řekl, že když mám zaplej klíček v zapalování a pak ho vypneš, tak zásuvka bude fungovat a vypne se až když otevřeš dveře u ridiče, tím se to odpojí. Okna taky můžeš ovládat po vypnutí klíčku, ale jak mile otevřeš dveře, tak už ne. Tenhle m.r. byl hrozně zvláštní. Zdravím všechny. Až včera jsem mel možnost podívat se na ten zapalovač a zkusit tu Vaší fintu s tou pojistkou pro děti do zadu. Málem me jsem omdlel, když jsem zjistil,že je to tak jak jste oba psali.Trošku do aut taky dělám ale tohle jsem vůbec nevěděl a nevěděli to ani kluci v autorizovaném servisu.Moc díky za radu opravdu jste mi pomohli,co já se s tím natrapil.Takze jestě jednou moc děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 Tohle má jen myslím modelový rok 2000. Asi zjistili, že to není nic moc a tak to hned předělali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sajfa Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 me zapalovač nefunguje vubec, ani mnezi sedadlama ani v kufru pojistkami to neni zbezne jjsem prohledal a pojistkou taky ne to jsem skousel jako prvni mam 4x4 rv2000, nejake tipy?rele, urvany drat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 Nepředělával jsi konfordku na třetí generaci, pokud ano je třeba přepojit relé.Mám dojem že je označeno číslem 53 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lexxus Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Dobrý den, potřeboval bych poradit. Na mé octavii 1.9 TDI verze I. přestala fungovat 12V zásuvka(přední). Zkontroloval jsem pojistku podle manuálu a zdá se být v pořádku. Mohli byste mi prosím poradit co by se s tím dalo udělat?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Jaký máš modelový rok? Pokud třeba 2000, tak se podívej jestli nemáš zaplé blokování ovládání zadních el. oken. Pokud to nebude tím, tak vyndat zásuvku, podívat se jestli tam jde aspoň proud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lexxus Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 No já mám právě octavia Tour a vzadu nemám elektrická okna... Zásuvka je tam jen zasunutá, nebo je potřeba nějakou větší demontáž?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 upevněná je podstředovým tunelem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Mě když v něm shořela žárovička, tak jsem vyndal celej ten středovej panel jak v něm ten zapalovač drří a až pak jsem ho dostal ven. Je to chvilka a pár šroubků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lexxus Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Jo díky moc, mrknu na to ... a uvidime :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lexxus Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Tak jsem zkousel proud a vůbec tam nejde. Není třeba nejaká pojistka, která je určena pouze pro tuto zásuvku?? Díval jsem se na pojistku podle manuálu a zdála se být ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Mě se ale zdá, že pro zapalovač je pojistka samostatná a to 15A pozice 41. Tak jí zkus vyměnit za jinou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.