Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Chci si dodělat světýlka do spodku dveří do Classica místo odrazek, ale nemůžu nikde sehnat svéma, jak jsou zapojený. Mám DP, ale schémata asi nekompletní nebo co . Nemáte někdo spásnej nápad jak je zapojit?? :help:

Vubec netusim, jedinej o kom vim tak Robar ma komplet DP Elektrika 06

Určitě podle DP..tam by to mělo být kompletně

To jo, ale pouze v kupovane verzi. V te co je tady vsude na netu je "VELKY PRD"!

Co jsem koukal, tak tam mám o dost víc stránek, než v té tady, to je pravda..ale je to také 04

• Autor

Já co mám schémata (ne kupovaný) tak tam zrovna tohle zapojení není. Jsou tam jenom zapojení vnitřních lampiček (horní u řidiče a zadní) :feve:

• Autor

Jediný co mě napadlo, jak jsem teď dával vnější zpětná zrcátka s osvětlením nástupního prostoru, tak to napojit na ně. Tam vím kterej pin to je. Jestli to ale nebude dělat bordel v ŘJ dveří??

světýlka jsou napojená z RJ dveří a kódují se ;)

• Autor

To si mě moc nepotěšil, a odkud to mám teda natáhnout??

• 1 měsíc později...
  • Autor

Nedostal jste ještě někdo nějakej spásnej nápad, kam v ŘJ dveří ty světýlka zapojit? Pořád marně pátrám. :feve:

pokud nechceš kódovat a chceš aby světýlka svítily po otevření dveří napojil bych to na středové osvětlení interiéru,které se ti rozsvítí po otevření dveří.

• Autor

Kódování není problém, ale zapojit by to bylo lepší na venkovní zrcátka a jejich osvětlení nástupního prostoru. Vnitřní osvětlení se ti rosvěcí i na vytáhnutí klíčku ze zapalování, kdežto osvětlení nástupního prostoru jenom na odemknutí dálkáčem a potom přímo na otevření dveří z venku nebo zevnitř, což je lepší. Ale chci to udělat tak jak to má bejt a když nikdo nebude vědět tak to holt nabastlím k těm zrcátkům. Chtělo by to jenom novější schéma zapojení. Já mám jen 2004 a tam to není. :feve:

• 3 týdny později...

A keď už kódovanie nie je problém, nenašiel by sa niekto, kto by mi nakódoval osvetlenie nástupného priestoru ? ( BA a okolie )

Upraveno od stano

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.