Publikováno Září 23, 200816 r Chci si dodělat světýlka do spodku dveří do Classica místo odrazek, ale nemůžu nikde sehnat svéma, jak jsou zapojený. Mám DP, ale schémata asi nekompletní nebo co . Nemáte někdo spásnej nápad jak je zapojit??
Září 23, 200816 r Co jsem koukal, tak tam mám o dost víc stránek, než v té tady, to je pravda..ale je to také 04
Září 23, 200816 r Autor Já co mám schémata (ne kupovaný) tak tam zrovna tohle zapojení není. Jsou tam jenom zapojení vnitřních lampiček (horní u řidiče a zadní)
Září 23, 200816 r Autor Jediný co mě napadlo, jak jsem teď dával vnější zpětná zrcátka s osvětlením nástupního prostoru, tak to napojit na ně. Tam vím kterej pin to je. Jestli to ale nebude dělat bordel v ŘJ dveří??
Listopad 7, 200816 r Autor Nedostal jste ještě někdo nějakej spásnej nápad, kam v ŘJ dveří ty světýlka zapojit? Pořád marně pátrám.
Listopad 9, 200816 r pokud nechceš kódovat a chceš aby světýlka svítily po otevření dveří napojil bych to na středové osvětlení interiéru,které se ti rozsvítí po otevření dveří.
Listopad 9, 200816 r Autor Kódování není problém, ale zapojit by to bylo lepší na venkovní zrcátka a jejich osvětlení nástupního prostoru. Vnitřní osvětlení se ti rosvěcí i na vytáhnutí klíčku ze zapalování, kdežto osvětlení nástupního prostoru jenom na odemknutí dálkáčem a potom přímo na otevření dveří z venku nebo zevnitř, což je lepší. Ale chci to udělat tak jak to má bejt a když nikdo nebude vědět tak to holt nabastlím k těm zrcátkům. Chtělo by to jenom novější schéma zapojení. Já mám jen 2004 a tam to není.
Listopad 25, 200816 r A keď už kódovanie nie je problém, nenašiel by sa niekto, kto by mi nakódoval osvetlenie nástupného priestoru ? ( BA a okolie ) Upraveno Listopad 25, 200816 r od stano
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.