Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nedával niekto na Superb disky z O3? Chcem obuť Superb na zimu diskami 17 (6J x 17) s pneu 205/50 R 17, tie boli doteraz len Flash, ale dizajnovo sa mi viac páčia nové Crystal z O3 (6J x 17) pre pneu 205/50 R 17. 

• o 3 týdny později...
Vloženo

Já jezdím na Nokian WR A3 225/45 r17 alu 7,5x17 et35 a musím říct super nemůžu si stěžovat tedkom na nich jezdím už druhou zimu a podle mě super guma za dobré peníze kole mám neorigo replika Audi RS4  a po první zimě v pohodě trefil jsem par děr i velkejch a kola jsou ok po kontrole takže super cena byla 2700kč/ks takže taky super http://forum.skodahome.cz/topic/120338-superb-combi-drive-20-tdi-cr-dpf-103-kw-6-stupautomat-4x4-exclusive/page-2

• o 6 měsíců později...
Vloženo (editace)

Nevím jestli jsou v tom rozměru, ale šel bych do Michelin alpin 5.bo starší 4.Vždy jsou tišší než zimní conti,aspoň v mém chudém rozměrů 205:-)

Jo koukal jsem Michelin jsou v tomhle rozměru už asi jen pilot alpin,kdysi jsem měl PA 2 a byly to nejlepší Pneu,co jsem měl.

Editováno: , autor: PetrKV
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Chlapi, poradíte...? Dnes jsem koupil zimní ContiWinterContact TS 850 s rozměrem 205/55/R16 94H a mám dilema jaké mám k těmto gumám koupit ocelové disky na zimu. Jestli 7J x 16, nebo 6J x 16. V TP je uvedeno 6J x 16, ale jakmile to dám do konfigurátoru u nějakého e-shopu podle typu auta a motorizace, tak mi to určuje pro mého Supa 7J x 16. Tak mi to tedy někdo vysvětlete. Díky všem za odpovědi.

Vloženo

treba nejlevnejsipneu.cz je ma (nechodim tam kvuli "nejlevnejsi"). Zalezi co je to za model vybavy. Kdyz mas 16" letni ve std vybave, je ve VTP 7x16 (alu), pokud mas elegance a exclusive, tak je 16" jen zimni a davaji 6x16

Vloženo (editace)

Chtěl jsem se zeptat,kdo používá rozměr 205/50/17,jak se auto při tomto rozměru chová při srovnání s klasickou 17" 225.. a 16" 205..Je to blíže spíš té 16? Nebo prostě něco mezi;-)Díky

Editováno: , autor: PetrKV

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...