Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Co vy na to?

Za mě zase jedna zimní hráblo úprava...

Hlavně na těch 16" to je čupr. :D

som strašne zvedavý na reakcie :D . stačí vymeniť 2 nárazníky a s oktou to nemá nič spoločné :kuk: .

Ten předek mi tam nějak nesedí........přijde mi to že to k sobě moc neladí :feve:

Tak mi přijde, že i barvu maji krapet světlejší než na autě..

celkově to vypadá divně. S tou barvou se mi taky zdá.

to zadní křídlo, to se někdo vyřádil. Bych ho chtěl vidět po roce provozu. Pokud je z laminátu jak píšou, tak musí být dobře popraskaný. Pokud se na autě vůbec dlouhodobě udrží...

• Autor

zejména se mi líbí tohle: Jak je patrno, firma nekopíruje žádného našeho výrobce doplňků, ale jde opravdu vlastní cestou. Motem firmy Design Simik je vytvářet design, který se líbí všem tuningovým příznivcum. lol

Takze pokud se libi vsem tuningovym priznivcum, tak jsem rad, ze jsem stale ten normalni netuningovej clovek, pac tahle octa je peknej fujtajbl

To co je ? Vyzera to, akoby si zena obliekla minisuknu silonove podkolienky a lodicky bez podpetkov. Totalny nevkus ....

ty náhledy nebudu ani rozklikávat, už z těch malých se mi chce zvracet

Můj pocit z toho je takovej, že všechno co na tom autě je, je nedotažené a nedomrlé. Chybí tomu trocha robustnosti a přirozenosti. A když už takovou divočinu v podobě nárazníků, tak by se měli držet trochu víc u země.

Moc skarede upravene auto....tot vse

Dost nechutný... to se jim ale opravdu nepovedlo...

No nechci vam do toho kecat a ani mi se to moc nelíbí, ale projel jsem si kvůli inspiraci vaše auta a pokud nemate rs tak si ho snažíte dodělat vzhledově, samo že i s kolama protože origo jsou nejhezčí že? :doh

jj, všichni do jednoho si tady doděláváme RS lol

navíc, když nám do toho nechceš kecat, tak nekecej

Mě se libí tak jak ji dělají!Takhle jak je tu je pěkně hnusná!

Souhlas, naprosto to k oktě nejde.

Nějak se tam ty světla vepředu i vzadu ztrácejí, moc to oplastovali, nestojí to za nic.

Podle mě to teda je hrůza... :doh

Zcela souhlasím, když někde vydím takhle oplastované auto, tak si vzpomenu na trabant.....ale je fakt, že těch co jezdilo v tom bakelitovém vozítku bylo dost... :):):)

hnus velebnosti

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.