Publikováno Září 25, 200816 r Niekto na tomto fóre písal, že ak otvorím dvere a nerozsvieti sa svetlo, tak je v haji mikrospinac. Je to pravda? Ak ano, nasiel by sa niekto, kto by& mi to vymenil??? za FO. Dakujem, som z Martina.
Září 25, 200816 r a mozno ho mas len v rezime off skus sa na to pozret na tom svetle je tky posuvny cudlik
Září 25, 200816 r Ak si si isty, ze je to problem s mikrospinacom, naco zakladas novu temu? Otazku poloz do povodnej temy o vymene mikrospinaca
Září 25, 200816 r Niekto na tomto fóre písal, že ak otvorím dvere a nerozsvieti sa svetlo, tak je v haji mikrospinac. Je to pravda? Ak ano, nasiel by sa niekto, kto by& mi to vymenil??? za FO. Dakujem, som z Martina. Na nefunkcni mikrospinas prijdes tak, ze se ti nezobrazi kontrolka otevrenych dveri na pristrojove desce. Druha moznost je ta, ze kdyz vypnes motor a otevres dvere, elektricke spousteni a zavirani oken porad pojede. Pri funkcnim mikrospinaci, se automaticky po otevreni dveri el. ve dverich vypne.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.