Publikováno Září 26, 200816 r Ahojte, mám octaviu 1, 1.9TDi (81KW) ročník 99. Chcem sa Vás opýtať. Zacalo mi svietiť ABS, čo s tým môže byť, alebo ako to mám opraviť? Dakujem za akúkoľvek radu. Mimochodom na diagnostike som ešte nebol,
Září 26, 200816 r Ahojte, mám octaviu 1, 1.9TDi (81KW) ročník 99. Chcem sa Vás opýtať. Zacalo mi svietiť ABS, čo s tým môže byť, alebo ako to mám opraviť? Dakujem za akúkoľvek radu. Mimochodom na diagnostike som ešte nebol, mozno len zly kontakt, popripade cidlo, tak lahni pod nu a skontroluj kontakti, pripadne ocisti.....
Září 27, 200816 r Začni tou diagnostikou, pokud ti kontrolka pořád svítí, viděl bych to na snímač na kole nebo špatné vedení, vag ti napíše jaké to bude kolo.
Září 27, 200816 r Autor Dakujem velmi pekne za radu. Mimochodom ocaviu som kupil nedávno a teda zatial sa s nou iba zoznamujem. Vedeli by ste mi tak poradit na čo si mam dať pozor? poprípade čo skontrolovať a tak dalej... dakujem Tak dnes som bol na VAG a teda mam chybné lave predne čidlo. Upraveno Září 30, 200816 r od kazisvet
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.