Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tak takové řešení a odstranění závady slyším poprvé ale hlavně že to pomohlo :palec2:

• 5 měsíců později...

:help:

Tak takové řešení a odstranění závady slyším poprvé ale hlavně že to pomohlo :palec2:

To jsem taky udělal a malinko se to zlepšilo. Dejte někdo do placu postup s tím utěsnění troj.okýnka. Zasilikonovat nahoře-dole nebo celé?

• 2 měsíce později...
:help:

To jsem taky udělal a malinko se to zlepšilo. Dejte někdo do placu postup s tím utěsnění troj.okýnka. Zasilikonovat nahoře-dole nebo celé?

jj, byl bych taky rád, kdyby tady někdo hodil návod - páč jsem na tom úplně stejně jako většina lidí tady :feve:

• 7 měsíců později...

zdarví kucíí táta si dovez tento tejden OII r.v. 2006 a když jsem v tom dneska jel tak stejnej problém šumění resp. takový svištění. Už se přišlo na účinnou meducínu??

tak jsem to vyřešil - přilepil jsem těsnící gumu kolem trojúhelníku a je po svištění...

• 4 roky později...

Sice už je tohle téma pár let mrtvý, ale zkusim dotaz. Mam identickej problém na OII rv 2011 FL. Po nehodě mi šly všechny plechy a plasty z přední části na výměnu a po nějaký době mi to začalo taky svištět. Nejdřív to bylo slyšet jen v 80 - 110km a pak se to začalo zhoršovat. Došlo to až do fáze, kdy nad 110 km to hvízdalo jak když na kamnech vaříte vodu v konvici s tou píšťalou... úplně sem z toho šílel, tak sem začal všechno přelepovat izolepou a zjistil sem, že když přelepim spáru u PP dveří kde se sbíhá blatník s čelnim sklem (začátek A sloupku) tak se to o dost snížilo. Takže sem to reklamoval v autorizáku a odstranili to tim, že napasovali dveře víc dozadu. Nicméně je to pořád trochu slyšet a špatně se mi zavíraj dveře. Musim teď s nima fakt třísknout, takže další reklamace. Sem si jistej, že tenhle typ hluku vzniká v těsnění předních dveří. Otázkou je, jak to odstranit, pač při podrobnym ohledání těch gum jim nic neni :-( Nějaké nápady ? Když octa byla nová, tak to nedělalo. Vysvětlení servisáka je, že tou spárou se do oblasti dveří dostává vítr a pokud ty dveře 100% neseděj tak jak maj bejt z výroby, tak to začne dělat tohle...

• 2 roky později...

Mě to začalo dělat potom co se mi na dveře pověsil ožralej kamarád, nechával jsem to seřídit dvěma mechanikama, ale nic dveře sice neprofukují ale jak jedu na 60 km/h je to jak kdybych měl u levého ucha otevřené okénko... hrozné pěkně mě to sere.

profukovat to nemusí - někde se to mele ve dveřích (špatně sedící okno?)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.