Červenec 13, 200916 r Tak takové řešení a odstranění závady slyším poprvé ale hlavně že to pomohlo To jsem taky udělal a malinko se to zlepšilo. Dejte někdo do placu postup s tím utěsnění troj.okýnka. Zasilikonovat nahoře-dole nebo celé?
Září 17, 200915 r To jsem taky udělal a malinko se to zlepšilo. Dejte někdo do placu postup s tím utěsnění troj.okýnka. Zasilikonovat nahoře-dole nebo celé? jj, byl bych taky rád, kdyby tady někdo hodil návod - páč jsem na tom úplně stejně jako většina lidí tady
Duben 24, 201015 r zdarví kucíí táta si dovez tento tejden OII r.v. 2006 a když jsem v tom dneska jel tak stejnej problém šumění resp. takový svištění. Už se přišlo na účinnou meducínu??
Duben 25, 201015 r tak jsem to vyřešil - přilepil jsem těsnící gumu kolem trojúhelníku a je po svištění...
Září 25, 201410 r Sice už je tohle téma pár let mrtvý, ale zkusim dotaz. Mam identickej problém na OII rv 2011 FL. Po nehodě mi šly všechny plechy a plasty z přední části na výměnu a po nějaký době mi to začalo taky svištět. Nejdřív to bylo slyšet jen v 80 - 110km a pak se to začalo zhoršovat. Došlo to až do fáze, kdy nad 110 km to hvízdalo jak když na kamnech vaříte vodu v konvici s tou píšťalou... úplně sem z toho šílel, tak sem začal všechno přelepovat izolepou a zjistil sem, že když přelepim spáru u PP dveří kde se sbíhá blatník s čelnim sklem (začátek A sloupku) tak se to o dost snížilo. Takže sem to reklamoval v autorizáku a odstranili to tim, že napasovali dveře víc dozadu. Nicméně je to pořád trochu slyšet a špatně se mi zavíraj dveře. Musim teď s nima fakt třísknout, takže další reklamace. Sem si jistej, že tenhle typ hluku vzniká v těsnění předních dveří. Otázkou je, jak to odstranit, pač při podrobnym ohledání těch gum jim nic neni :-( Nějaké nápady ? Když octa byla nová, tak to nedělalo. Vysvětlení servisáka je, že tou spárou se do oblasti dveří dostává vítr a pokud ty dveře 100% neseděj tak jak maj bejt z výroby, tak to začne dělat tohle...
Prosinec 8, 20168 r Mě to začalo dělat potom co se mi na dveře pověsil ožralej kamarád, nechával jsem to seřídit dvěma mechanikama, ale nic dveře sice neprofukují ale jak jedu na 60 km/h je to jak kdybych měl u levého ucha otevřené okénko... hrozné pěkně mě to sere.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.