Listopad 17, 200816 r ja by som to skor typoval na nekvalitny ukrainsky plyn z vichodneho slovenska a tym padom chudobnu zmes. no ale hlavne ze vies kde bola chyba a je to odstranene
Listopad 17, 200816 r Autor Ukrajinsky plyn (LPG) tu nemame, jednak by boli komplikacie z jeho dovozom mimo EU, a podruhe ked som bol naposledy na UA tak plyn vysiel nieco okolo 22SK/liter... Tu sa vozi Krak-gas z Polska, Slovnaft, Probugas
Listopad 17, 200816 r to som nevedel. a uz viem vdaka za upresnenie. ale myslim ze to par rokov dozadu existovalo ze sa vozil v cisternach plyn a nacierno sa po 10korun tankoval. polsky je aj u nas u sukromnikov a myslim ze na JET
Listopad 17, 200816 r nechapem preco sa bavite o strielani a zlej sviecke v kapitole, ktora sa vola Vylepsenia LPG systemu. Upraveno Listopad 17, 200816 r od colins
Listopad 17, 200816 r No jasne Colins nejak to sem zbehlo...dobre, že si otvoril novu čast o " strielaní do sania....hned tam pokračujem....
Listopad 18, 200816 r No jasne Colins nejak to sem zbehlo...dobre, že si otvoril novu čast o " strielaní do sania....hned tam pokračujem.... kazdy moze zalozit novu temu. nemusis cakat...
Listopad 20, 200816 r K tomu "vylepšení": v severských zemích (Skandinávie) montují zcela běžně do aut něco jako nezávislé topení, ale je to normálně na 220V do zásuvky a je to profi řešení pro všechna auta nezávisle na motorizaci. Prostě nezávislé topení, ale na elektriku ze sítě. V chladícím okruhu je někde umístěno topné těleso, pod nárazník vyvedena přípojka na elektriku a kabelem si to holt každý napojí na síť 220V z baráku.... Je to rozhodně levnější než klasické nezávislé topení, ale v krutých severských zimách k nezaplacení a výsledek stejný jak u klasického nezávislého topení. Nestálo by tedy za to poohlédnout se po takovém profi zařízení?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.