Dakie Vloženo 31. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 My taky Jinak zatím jsme utvořili základ týmu s panem MichalemF tak si mě předběhl a Michal taky bude brát přítuli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Jj, na Tomáška jsme si s Míšánkem mysleli už Co na to velký vont? EDIT: Jinak vždycky se to dá ještě proházet na místě, kdyby to nějak někde haprovalo - měly se dělit páry atd., ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Kterou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Tak jak to vypadá z celým bowlingem? Doufám, že náš tým pořád platí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Janina: Vy to teda platíte jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Tak to je dobra zprava !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 31. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 jasný že se to dá na místě přeházet ta soupiska na začátku není pevná, pokud získáš sympatie k jinému členovi, můžeš ho "trejdovat" MichalF: ty nemáš přítuli? tak to sorry Janina: jasný že ty týmy platí! vyhovuje to takhle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Dakie : To sem nerekl, ze nemam, jen premyslim, kterou bych mel vzit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 31. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 jo tágle tak výběr nechám na tobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Jeee nestrašte no už se na vás klucííí těšim (hlavně teda na náš tým, to je jasný :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 A ja myslel, ze hlavne na me ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Ježiš nedělej tu ostudu hlavně zase Michale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 A ja myslel, ze hlavne na me ! Si nejsem jistá, jestli mi se známe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 To budu az tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 31. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 jestli Michala neznáš, tak ho poznáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Když vidim toho smejlíka, mám se bát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 jestli Michala neznáš, tak ho poznáš CO tim chces rict ? Vzdyt ja su hodny stydlivy chlapec ... teda uz spis pan :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Ne, Michal je v poho úplně, teda až na tamty události... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 31. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 já? já nic, já muzikant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Pssssss ... nemusis na me vykecat vsecko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 31. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 události? komentáře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 bez komentáře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 kdyby tady byl Bobík tak nám dá všem BAN za OT.....................Michala taky neznám a začínám se bát, že ho poznám. janina: neboj Báš tým furt platí a pro nás ostatní je to šance na výhru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 No já myslim, že šanci máte všichni, protože kdyby kluci věděli jak mi to jde, tak mě ani do týmu nechtěj a šoupnou mě někam mezi ostatní přítule ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Ja myslim, ze nemate sanci nikdo Pac je tu jeden SUPER TEAM ... a ten je proste predsouzen k tomu ze vyhraje ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.