Přejít na obsah

Bowlingový turnaj


Dakie

Doporučené příspěvky

Ahojky, rozhodli jsme se s klukama z klubu, že opět připravíme nějakou akcičku pro členy skodahome. Jedná se o bowlingový turnaj, který by se konal 15.11.2008 od 14hodin v BB Turnov (Bowling a Billiard Club). Jsou tam jedny z nejlepších drah v ČR, hodina na jednu dráhu stojí 250Kč. Princip je takovej, že byste sestavili 4členné družstvo, každý by zaplatil 100Kč startovné. Startovné by bylo nejlepší uhradit předem, tím by se zajistilo závazné přihlášení :palec2: Hodnotit se bude jak družstvo, tak i jednotlivci. Hrát se bude vyřazovacím způsobem. Pravidla ještě upřesním, tohle je základní nástřel ;) Pište klidně dotazy, připomínky, hlavně se hlaste :)

potvrzená účast:

EDT I.

Dakie

mole.first

Lucky

Laczo

EDT II.

najmis

Lucky

Janina

Vašek

Haldaři

foromen + Tina

Indy+Jana

Šamani

Ol@f a spol

KUTULULŮ

P2M

M2C

MichalF

Bobík

HTPHTP

Mates_XIV + Anička

Fany

Dakie

Skaja´s star team

Sinius

Fíla

Skaja

dadacek

PHOTO

Editováno: , autor: Dakie
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ok. Domluvme se takhle. Do 31.října bereme závazné přihlášky. Minimum je 12 lidí, maximum 24. Můžete se hlásit i po 31.říjnu, ale to už pouze jako náhradníci nebo můžete přijet na čumendu. Dráhy v tomhle klubu jsou dost vytížený, takže to nejde jinak. ;) Souhlasí? Startovné je 100 Kč a každému garantujeme minimálně 2 hry, v případě, že něco ze startovného zbude, domluvíme se buď na vrácení, nebo zapaříme.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já myslím, že tu 14.00 bychom mohli posunout na 15.00, pokud vše půjde hladce. záleží na jejich obsazenosti. Zkoušel jsem všechny varianty toho, jak by se mohlo hrát a pokud jste ochotný hrát do sedmi a bude k tomu prostor, tak není žádnej problém začít ve tři ;) Všechno záleží na počtu přihlášených.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bowling říkáš? Tak ten hraju tak dobře jako Forest Gump loví krevety. Jestli máte karaoke, tak dorazím lol

Na mě je to moc dopředu takhle plánovat, zda dorazím, vědět budu tak 14 dnů před termínem :)

Možná bych to dal taky, mohl by ti třeba kazit bodovej průměr (mám za to, že každá dráha je nakřivo lol) a myslim, že i Miu by jela. :) Pořešíme ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ToSinius: No co se týká toho placení dopředu - to je otázka na kolegu Dakieho, protože přes finance je v našem klubu on, a zase jedině on. Nemusíte se bát, že bychom vám to nějak zpronevěřili, jde čistě o pojistku toho, že se nepřihlásí třicet lidí a nakonec nepřijedou jen čtyři, bohužel už podobný zkušenosti máme a ty platby na konci bych vám nepřál. Než Dakie napíše něco o účtu, rád bych ho varoval, aby si jen ověřil, jestli to pro nás nebude kvůli bankovním poplatkům dražší, než kdybychom to riskli a vybírali na místě...

ToP2M & Bobik: jste vítání oba dva ;) chcete poslat nějaký tipy na ubytování? věděl bych o jednom velice levným nedaleko Turnova, cenu ještě musím dohodnout, ale je to byt, ve kterým se vyspí takovejch pět lidí, možná i víc. Rozložení je 2kk, s koupelnou a parkováním 1-2 místa ve dvoře a dalších x-míst u silnice. Předběžná cena pro jednoho je (radši napíšu vyšší) ca 250 Kč za noc, ale myslím, že pokud bude víc lidí, tak bych to ukecal i níž. ;) Tahle nabídka mimochodem platí pro všechny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mole, kdybychom to vybírali na místě, tak ztrácí smysl výběr dopředu žejo.. mě jde o záruku toho, že ten kdo se nahlásí to myslíš vážně.. chápu že se může stát, že do toho něco skočí, ale nerad bych pak platil nějaký hodiny bowlingu ze svýho nebo z klubu.. kapišto? :) co se týká toho ubytování, myslím že bude nejlepší se domluvit přímo s molem ;)

takže, hlaste se do 31.10.2008, pak podle počtu účastníků zamluvím dráhy :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No vždyť to si ale neodporuje. Jenže jde o to, jestli když ti to budou posílat na účet, tak jestli nemáš nějaký poplatky, který by sežrali zbytečně moc peněz. Takhle to bylo myšleno.

Jinak, co se týká ubytování:

Je to ve vesničce jménem Doubrava, cca 10-12 minut jízdy autem od místa konání akce. Cena je 230 Kč/osobu, přičemž za určitých podmínek je možné je srazit ještě o pár kaček dolů, ale to už přímo po domluvě s majitelem.

Kontakt je pan Sedlák, tel. 775 285 951, emaily můžete psát mě, popřípadě na bedlickaa@seznam.cz. Mají i webové stránky, kde by se v příštích několika dnech měli objevit fotky. http://klidnemistecko.wgz.cz - je to apartmá 2. Co ještě dodat...? Dotazy mi piště do SZ.

Pokud budete chtít pařit, v Turnově funguje i taxislužba. ;)

Mimochodem - tohle ubytování je možné použít kdykoliv, takže pokud se vám bude zamlouvat, není problém ho využívat na jakékoliv akce pořádané EDT.

Editováno: , autor: mole.first
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to je sice super to ubytování, už jsem si myslel že bych zustal a ž do pozdních hodin, ale přímo v Doubravě bydlí babča, tak mě snad nechá přespat na seně lol

EDIT: kucí je možný abych přijel i s mladou nebo pouze pro členy klubů?

Editováno: , autor: Sinius
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...