FRANK Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Kocourkov hadra:http://www.novinky.cz/clanek/153775-nove-z...humelenici.html ...a po třech dnech zase jinak: http://www.novinky.cz/clanek/154016-na-use...celou-zimu.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 To snad není možné, že by zvítězil zdravý rozum?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Snad...konečně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Tak dnes jsem slyšel v rádiu že teprve ode dneška plati ta naše "nová zimní značka".Při porušení 2000 Kč pokuta a minus jeden bod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 no konečně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 jj, koukám na teploměr, krásných 14,5°C, jděte mi někam se zimákama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Tak dnes jsem slyšel v rádiu že teprve ode dneška plati ta naše "nová zimní značka".Při porušení 2000 Kč pokuta a minus jeden bod. Jj, už jsem tím úsekem na D1 i dnes projel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 jj, koukám na teploměr, krásných 14,5°C, jděte mi někam se zimákama Ti asi tou zimou maxidot nevypisuje některé číslice Ne vážně, ráno když jsem jel bylo málo a dokonce jsem zažil první varování před náledím letošní zimy, ve středních Čechách! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 ja som rano o 8,00 zazil 1,5 stupna a zamrznute okna na autach. prezuval som dnes a mam pokoj , nie koli zime ale letne boli uplne do hladka a kluzalo to a bal som sa o technicak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasM Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Taky jsem dnes přezul svou OII, v podstatě jsem jen přehodil před garáží kola připravené a vyvážené na nových discích (u starých disků na zimáky jsem měl problémy na STK bo byly ze Superba). Ale jedna věc mě zarazila. Ty šrouby byly po 4 letech rezavé jako čert. Panáčci v pneuservisu to většinou neřeší, nenamáhají se je přimáznout, tal mně to dřív ani nenapadlo. Nakonec povolily všechny, ale šlo to dost blbě . Asi je dobrej nápad ty šrouby občas máznout, stříknul jsem je Konkorem. Taky se může stát, že někde píchnu a budu dávat rezervu. Na jaře si už ty hochy v pneuservisu víc pohlídám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Já si mysím že je nejvyšší čas přehodit letní kola za zimní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostama Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 To mischicka Máš předělané budíky do bíla ? Kdo Ti to dělal ? Nebo si to už někde psal, jestli jo tak sorry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Dlouho jsem to odkládal kvůli počasí, ale dnes odpoledne jsem už přezul , myslím že už je ten pravý čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rass Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 tak jsem taky na zimních, myslím, že dnes bylo takové poslední pěkné odpoledne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 já už mám přezuto 14 dnů a hned mi klesla spotřeba ty 205tky jsou zázrak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 A mě taky něco kleslo...ale spotřeba to neni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom Muaddib Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 to TomasM: Možná dekorodovat, mazat rozhodně ne... sice se můžeš se šroubem prát, ale nezažil jsem ani u deset-patnáct let starých aut s původními šrouby, že by za předpokladu že je jednou za půl roku vyšroubuješ (při přezouvání), že bych je nepovolil... u namazaných šroubů, jelikož nemají kontramatky ani jiné systémy proti uvolnění, hrozí reálné riziko samouvolnění... to Mišička: Taktéž se přidávám k údivu nad krásnou bílou... máš v tom celý intr nebo jenom přístroje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Ti asi tou zimou maxidot nevypisuje některé číslice Ne vážně, ráno když jsem jel bylo málo a dokonce jsem zažil první varování před náledím letošní zimy, ve středních Čechách! to byl normální teploměr voe, ne ten v autě jinak varování už mi párkrát taky písklo pokud jde o tu bílou barvu, takhle to maj všechny RS ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 myslím že RS má zelené budíky a biele ručičky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Uvedu to napravou míru.. všechny Octavie před faceliftem mají zelené podsvícení (vč. RS) a auta s maxi-dotem mají bílé ručičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 a auta bez maxidotu maji jake rucicky? cerne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 zelený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 ano, to je pravda, když jsem měnil za maxidot, myslel jsem, že vymění jen vnitřek budíků, ale kvůli změně barvy ručiček se mění komplet všechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Zpět k temátu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 jj, ještě stále jsem nepřezul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky