Marios Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Mischicka: Jak psal Vorlík, Jeseníky, respektive přimo město Jeseník. Ve městě byla břečka a na Červenohorském sedle už dokonce souvislá sněhová pokrývka asi 10 cm sněhu... Hold silničáří byli opět překvapeni jako každej rok Tom Muaddib: Jj mas pravdu, pocasi clovek neovlivni, tak pokud to jde tak si toho aspon uzit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 Přezuto.Sice to vypadá hrozně ale je to potřeba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 Taktez prezuto, nastesti to vypada stejne jak leto takze aspon neco. Ty zimni gumy ale delaji peknej randal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 Tak uz mam taky prezuto. Jen musim dat za pravdu tem, ktari rikaji, ze na tech 15" to vypada tak nejak smesne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 Tak dneska přezuto. Můžete porovnat ten rozdíl Oboje jsou 15" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 ty na levou sou hezci <;o)) v tom blatniku neni takovej fuk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 No ta díra je tam stejná...jde o to jak jsem to fotil - z jakýho úhlu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 přituhuje, včera v noci kus za Prahou 0°C, naštěstí sucho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 Ac uz u nas snezilo a rikal jsem ze dneska prezuju, tak jsem to jeste odlozil, bo vcera i dneska bylo luxusni pocasi a tak jsem toho musel vyuzit jeste a natocit par kilacku na biku, tak snad zejtra, ale pokud bude zase hezky, tak asi neodolam a jeste to prezouvani odlozim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomba Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 Dobrý večer taky jsem dneska přezul na zimní pneu ale nevím na kolik je mám nahustit Mám Barum Polaris 195/15 91T.Jezdíme ve 3 lidech,dvě dospělé a dítě 12let.Oktávku mám 1.9TDi.Hledal jsem na internetu a nic.Dík za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 co takhle mrknout na vicko od nadrze? Ja hustim na polovinu tech intervalu mezi polovicnim a plnym zatizenim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomba Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 co takhle mrknout na vicko od nadrze? Ja hustim na polovinu tech intervalu mezi polovicnim a plnym zatizenim. Jo to jsem mrkul již dávno .Neplatí to jen pro letní kola? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 nene je to na vsechny obdobi, najdi si tam ten rozmer co mas na aute a je to. Pak je tu ovsem taky tam moznost, ze nekteri tvrdi, ze ty hodnoty co skoda pise na vicko nejsou idealni a na zaklade svych testovani husti o neco mene nebo vice. Ja mam na sve OII s 17" otestovanou tu polovinu, ale podle me neudelas chybu kdyz das tabulkovou hodnotu, pokud das ovsem tu nizsi na polovicni zatizeni tak bych si dal bacha kdyz povezes neco tezkeho daleko, treba takovej skaja ten furt taha RSku nalozenou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 Všeobecně se doporučuje zimní hustit o něco více, např. místo 2,1 na 2,2 - 2,3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 asi tak..i já to tak dělám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 na zimní gumy škodovka doporučuje o 0,2 atm zvýšit hodnoty užívané na letních.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Vcera prezuto a dneska - 1 stupen. Nasim jsem Felinu prezul uz minuly tyden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Taky jsem dnes prezul a jeste k tomu odrel elekron...takze super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Taktéž přezuto na 15". Je to hnus velebnosti, ale zima si žádá své. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 (editace) Tak už mám taky papučky na zimu,ale nevím co je to za kola? asi to budou Edelweiss 6J x 16"ze superbaI nebudu mit s nima nake problemy? když maji jinou etku 37 a 6J klasika na octavkuII je et50a6,5J bude mi to pasovat? Editováno: 26. Říjen 2008, autor: zdeno77 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Tak jsem včera přezul ze 17" Zenithů na 15" plechy. Nejenže to vypadá hnusně, ale dnes jsem projel několik zatáček které mám najeté trochu rychleji a úplně jsem se zděsil jak to plave. Až jsem se lekl jak celé auto nesedí. Ještě teď mi běhá mráz po zádech. Letos už nic nevymyslím, ale na příští zimu už chci alespoň 16" kola. Tohle se vážně nedá. Když si představím, že s tím mám jezdit několik měsíců... Mám auto čipnuté a když dám plný plyn v zatáčce tak přední kola hrabou a celé auto se hrne bokem. Na 17" kolech je to dobré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 to dělá hlavně ten čip!!! rofl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom Muaddib Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Tak už mám taky papučky na zimu,ale nevím co je to za kola? asi to budou Edelweiss 6J x 16"ze superbaI nebudu mit s nima nake problemy? když maji jinou etku 37 a 6J klasika na octavkuII je et50a6,5J bude mi to pasovat? Bude... ale bude to víc koukat z podběhů (budeš mít zasraté auto) a možná se to bude hůř ovládat (přední...) Ale já mám (letní) 16X7" ET48 a vůbec to nevadí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 to dělá hlavně ten čip!!! rofl... asi to dělá koncovka výfuku, protože na 17" kolech to to co popisuju nadělá. ROFLMAO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 (editace) Bude... ale bude to víc koukat z podběhů (budeš mít zasraté auto) a možná se to bude hůř ovládat (přední...)Ale já mám (letní) 16X7" ET48 a vůbec to nevadí... zasraté navadi,ale huř ovladat jak to mysliš? co my to muže dělat? nebudou my třeba ty kola(předni) při plnem otačeni někde drhnout? Editováno: 27. Říjen 2008, autor: zdeno77 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky