Vytlacil Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 ja ti to vyfotim o vikendu Igore, proste se to cele nejak rozpadlo, gumicka drzela na vlasku, tak jsem ji utrh... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 jj, presne tak - viselo to tam na vlasku a pak jsem to taky utrh - snazil jsem se to tam alespon namacknout, ale nedrzelo to tam... vyfotim a dam to sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Tak som sa v tom trocha povŕtal - problém je tentoraz s dolnou časťou stĺpika, konkrétne s napojením na blatník. Predošlá servisná akcia 66C7 sa tiež týkala výmeny obloženia A-stĺpika, no vtedy bol problém s hornou časťou, konkrétne s napojením na strechu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Igor, tady to máš černý na červenym: levá strana (bez těsnění) pravá strana Až pojedu na výměnu oleje, tak jim to ukážu + tu vrzající sedačku (to prostě nechápu, jaktože vrže.....) P.S.: v tom odrazu nejsem já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 PMA, dík za foto - je to presne to isté, ako minule. Len tentoraz je to opačný koniec tej lišty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 (editace) hmm., aha tak to ja sem teda myslel neco jinyho kdyz se o tom bavilo. na strane spolujezdce to je ok, u ridice ja jako trosku vmacknuta hloubeji, ale zatim drzi. poslu fotku Editováno: 19. Červen 2008, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 by som neveril ale dnes som sa na to kukol a tiez to mam !! na pravom aj lavom A stlpiku .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 Dnes jsem byl v servisu domluvit se ohledne te vrzajici sedacky a tesneni. Technik se sel primo podivat a kdyz jsem mu rikal o tom tesneni, koukal se na me skoro jak na vola, co to "reklamuju" za pi.ovinu, pak se posadil do sedacky, kouknul se na stav km, aby mi treba mohl rict, ze mam dost najeto a ze je to opotrebenim, to se ale nastesti nestalo. Takze posledniho jim tam hodim auto a pak sem dam vedet, co s tim provedli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 tak dnes mi menili oblozenia A stlpikov L+R .. takze si to kazdy radsej skontrolujte .. inak by som si to ani nevsimol keby som si to tu neprecital. MR2008 - 26.01.2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Me posledniho vymenili taktez oblozeni leveho A sloupku a opravili vrzajici sedacku ridice, takze spokojenost ted jen doufat, ze vsechno bude fungovat tak jak ma a neobjevi se nejaka zavada... btw. za dve hodky hotovo. Arts: ja mam 14.1.2008 a jak vidis trapilo me to samy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyx Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Me posledniho vymenili taktez oblozeni leveho A sloupku.... to znamena, ze ti menili jen tesnici gumu mezi sloupkem a blatnikem? a na co si to reklamoval? ze tam zatejka nebo je na to nejaka servisni akce? taky jsem koukal na svem aute, ze to je taky na kazde strane auta jine, podobne jako na tech fotkach vyse... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Ne, menili cely oblozeni - celej ten cernej sloupek (ke kterymu je pridelany to tesneni). Reklamoval jsem to tak, ze jsem si k tomu zavolal prejimaciho technika a rekl mu, ze to tesneni odpadlo a ze jsem se dozvedel, ze na to byla nejaka svolavacka - meli by ti to vymenit. Jen jim asi rekni at objednaj ten sloupek (jestli ho nemaji skladem), aby ho tam meli, az tam s tim pojedes. Protoze jinak hrozi, ze tam to auto budes mit tak dva dny, coz pro me nebylo prijatelny. Tak asi tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyx Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 kvuli tesneni menit celej sloupek no me zatim nic neupadlo, jen na jedne strane je tesneni vmacknuto vice dovnitr, takze to asi zatim resit nebudu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 Njn, kvuli takovy "blbosti" cely cerny oblozeni sloupku Po pravde, me to v necem neomezovalo, ale ma to tam byt a pokud se to samovolne utrhne, tak proc bych jim to tam nehodil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koro Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Ahojte. Chcel by som sa spytat ci ta gumicka ma daku funkciu? Ci tam moze zatekat alebo take nieco. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirin Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 Tak jsem ve středu převzal nové autičko Š Fabii combi barva červená metla v eleganci. Ani jsem nemohl dospat. Místo v 8,00 h. jsem byl autosalonu už v 7,30, auto připravené, krasa. Přijedu domu, jaké rozčarování, pod pravým sloupkem, vysela gumička, mohli mne omejvat. Hned druhý den v 6,00 hod. do servisu, ještě tam nebyl šef a jeden mechanik mi říkal, že to je běžné a gumičku, těsnění, které tam viselo jak oslí ucho uthl. Dále mi řekl, ať to reklamuji. Když jsem to vykládal v práci chlapům, tak jsem byl za v... . V té Boleslavi se snal pomátli. Takové závady na nových vozech, patří jim za to nakopat ..... Přito si myslím, že o tom vědí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farel Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 Tak chlapci, ja som auto kupil v aprili a dneska pozeram a na obidvoch stranach mi vysia gumicky z A stlpika. Cital som to tu, aj som to trochu cakal, ale zrovna dnes a obidve naraz??? Pripajam foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farel Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Dnes som bol v servise s tym A stlpikom, tie gumicky mi vymenili za pol hodinu, prijimaci technik mi vravel, ze nie je iste, ze vydrzia a ze Skodovka to riesi, bude aj zvolavacka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 No tak snad to co nejdřív dají trvale do kupy ,tohle neustálé vyměňování asi není ideální způsob. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 Problém je u externého dodávateľa - Škoda je bohužiaľ závislá na tom, aké diely dodá. V minulosti bol problém s hornou časťou, teraz je problém so spodnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elder Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Zdravim taky mi upadla guma u levého sloupku. Oprava na Jarově trvala hodinu a půl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rejdn Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 nedalo mi to, šel jsem se podívat a co nevidím, u levého sloupku je těsnění volné a drží asi jen silou vůle, zkusím to máznout zatím silikonem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triktrak Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Takze od dnes som uz aj ja v "klube gumickarov" Prave som si robil pauzu na pumpe (kava+ciga) a len zo srandy som si obzrel tie spodne gumicky na A-stlpikoch. "A co myslite pane doktore? MĚL HO TAM!!!" Chcel som sa len opytat ci je ta vymena definitivne riesenie alebo sa mam v buducnosti pripravit na repete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdena_VM Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 (editace) Reklamoval jsem odchlýplé těsnění v servisu a vyměnili ho za nové - před cca 1,5 rokem ... od té doby klid. Editováno: 24. Říjen 2008, autor: Blacky Pravidla říkají - necituj poslední příspěvek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkon Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 A netrhají ty gumičky třeba kartáče na myčce ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.