Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ptal jsem se ve zančkovém servisu Škoda na nápis Octavia (po faceliftu) a mají jej dostat zhruba za měsíc tzn. koncem Listopadu společně s "novou octávií", ale prozatím bych bral i ten starý nápis Octavia ten se snad jestě sehnat dá + označení motorizace TDi. Nemáte někdo tento nápis navíc . . . . . :-))??

Vloženo
Ptal jsem se ve zančkovém servisu Škoda na nápis Octavia (po faceliftu) a mají jej dostat zhruba za měsíc tzn. koncem Listopadu společně s "novou octávií", ale prozatím bych bral i ten starý nápis Octavia ten se snad jestě sehnat dá + označení motorizace TDi. Nemáte někdo tento nápis navíc . . . . . :-))??

Tak na ten se taky můžeš zeptat v servisu, určitě ho budou mít max do druhého dne ;) Jinak stačí se i podívat na netu..těchto nápisů je plné Aukro

Vloženo

Jaké máte zkušenosti s nákupy v Aukru?? Ten nalepovací nápis (octavia+TDI) tam jeden borec nabízí, ale nechce to poslat na dobírku.

Chce poslat peníze bankovním převodem na účet a potom prý to pošle. Nikdy jsem v aukru nic nekupoval a nevím jestli mu mám věřit.

To můžu ty peníze rovnou vyhodit do kontejnéru, když by potom nic neposlal a jenom se chechtal jak mu lidi posílají na účet prachy.

Tak dejte vědět jaké máte zkušenosti s nákupy v Aukru. Díky Martin.

Vloženo

Tohle je bez problémů, nechci to zakřiknout, sle mám za sebou za 4 měsíce asi 70 obchodů a vždy takto. Musíš zas chápat prodejce - stávalo se, že pošleš na dobírku ten moula si to rozmyslel a nevyzvedl, takže takhle posíláš až máš peníze a je to ok. Dobré je jen se ještě podívat na hodnocení prodejce a pak můžeš klidně obchodovat.

Vloženo

NZ, musím říct, že jsem na aukru zatím nenaletěl a to mám obchodů oběma směry desítky, jen jeden boreček z Brna tvrdil, že mu nic nepřišlo, ale stačilo zavolat na poštu...

To na eBay mě zkoušel amík ojebat už u druhého obchodu a myslel, že když jsem někde z mongolska, tak že mu to projde...

Vloženo (editace)

samo, že s Columbusem to chodí, s Audiencí chodí jen něco málo, ale vypadá to hezky, jen sehnat rámeček, podsvit je už pořešen :D

Editováno: , autor: rolbař
Vloženo
;) ...tak to je jedna z věcí co mi na inovaci vadí..toto ovládání clima je s těch inovací asi tak nejhorší..vadí mi to i u mých SII......to je dle mě daleko hezčí stará verze ovládání......
  • o 2 týdny později...
Vloženo
co by stala ta prerabka climatroniku + ta zmena toho podsvietenia ako pisal rolbar?

Taky by mě to zajímalo (MR07), protože bych pak chtěl hodit elegance dekor od radia až k řadičce z faceliftu a to se bez výměny climatronicu neobejde.

• o 3 týdny později...
Vloženo

To mě taky, ale to nám musí říct někdo kdo face má a zná i starou..rámeček kolem řadičky si myslím, že nebude problém, u popelníku nevím jestli nezměnili lehce tvar, ale to soudím jen podle fotek...

Vloženo

Tak jsem myslel, že vyměním tlačítko výstražných světel za to černý, ale za ty nehorázný peníze, co chtějí za kus plastu v žádným případě.. možná se někdy poptám na vrakovišti nebo to začerním lihovkou :smich: (joke).

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...