Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Se mi ten origo zdá lepší.

JÁ BYCH ZKUSIL JEN TY ZADNÍ SVĚTLA ALE NEVIDĚL JSEM JE NAŽIVO.JAKÝ JE MEZI NÍMA ROZDÍL? NEVÍTE NÁHODOU?

Není tam odrazka uprostřed, ale bílo...

Romarjooo: rozdíl je jen ten, že místo odrazky je nefunkční plocha.. prostě jen designová změna krytu, aby to pasovalo k novým modelům. Ty by sis je tam snad v klidu mohl dát, když máš odrazky v nárazníku. Podle mě je ale nijak nevylepšili, nemusel bych je.

Podle škodovky je jen výraznější to "C"..

Opticky nebo funkčně?

Opticky, na funkci to nemá vliv :)

Se mi ten origo zdá lepší.

mě teda taky

Tak jsem myslel, že vyměním tlačítko výstražných světel za to černý, ale za ty nehorázný peníze, co chtějí za kus plastu v žádným případě.. možná se někdy poptám na vrakovišti nebo to začerním lihovkou :smich: (joke).

to je teda hnusná cena

kdyby přesto někdo chtěl tak číslo je 1Z0 953 235 A 3X1 857Kč!

S temi zadnimy svetly u FL to vidimopacne jak nekteri tady na foru. Kdybych si kupoval FL, tak prvni vec kterou bych na ni menil (po domluve jeste v autosalonu) by byli zadni svetla, ktere bych vy,emil kus za kus za neFL s puvodni OII. Proste ten bilej prouzek misto cervene odrazky mi tam vubec nesedi

IMHO ten buttonek na vystrazna svetla se mi take libi vic puvodni nez faceliftovany...

Upraveno od Marios

Taky se mi víc líbí původní světla.

Navíc to je tak malá změna, že si jí prakticky ani nikdo nevšimne.

Je to v duchu FL na Fabii, vliv na funkci to nemá.

Kdyby jen na funkci. :feve:

Nějaká změna být musí a zas máme co řešit :-)

to jo

kdo je má tak je nechce a opačně :smich:

to jo

kdo je má tak je nechce a opačně :smich:

Mám už je vyměněné.Mi osobně se asi ty nové světla zdají být lepší, hlavně je to zase trochu jiné.

post-402-1230315241_thumb.jpg

post-402-1230315262_thumb.jpg

Upraveno od tomson1

tomson1: a kde mas zadni odrazky? To te policajti budou mit radi... Me tam ten prouzek zase proste chybi, ale treba si zvyknu

Upraveno od jofree

Teď ale nemáš vzadu žádné odrazky a to je potom nezp. k provozu,ne?

Mně se to černý tlačítko výstražných světel líbí, to červený je tam jak pěst na oko, ale ty prachy za to rozhodně nedám.

Zadní FL světla mi taky moc nesedí, ale ještě to jde narozdíl od těch předních, který jsou jak z nový Thálie :X. Odrazka ale musí být.

Mně se to černý tlačítko výstražných světel líbí, to červený je tam jak pěst na oko, ale ty prachy za to rozhodně nedám.

Zadní FL světla mi taky moc nesedí, ale ještě to jde narozdíl od těch předních, který jsou jak z nový Thálie :X. Odrazka ale musí být.

Odrazky budu dávat na nárazník. Styl RS

Tak popravdě jsem taky uvažoval že tam dám zadní světla z faceliftu ale po zkouknutí fotek o pár příspěvku výš je tam rozhodně nedám.Ty starší jsou hezčí.Je to pouze můj názor.

můj taky ;)

vidim to stejně

Zatím shání odrazky na nárazník,nejlépe schválené.Kdyby někdo měl tip...

Ale to musiš mit originál RS náraznik,ne?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.