Publikováno Říjen 18, 200816 r Zdravím, chtěl sem se zeptati, jedu přes nerovnosti a slyším tupý klepot, zjistil sem, že to dělá kapota, pokud na ni zatlačím, tak jde ten zvuk z místa přímo pod sklem a pak z pravé části....nemá někdo tušení o co by mohla klepat??? nikde odpadlý lak není´, nebo tak něco....prosím o nápady...dík moc...
Říjen 19, 200816 r Se tam podívej, ne? Zavexluj s pantem, povytoč dorazy na kapotě v předu, no co já vim...
Říjen 19, 200816 r Setkal jsem se s tím taky. Ale u Favorita. Klepalo to v pantu. Pant jsem vyndal, na kovadlinu přiměřeně sklepnout, namazat a OK.
Listopad 22, 200816 r Jak radi Tomas. Jsou tam gumovy sroubovaci podpery, tak si s tim zkus jen pohrat.
Duben 14, 201114 r Zdravím, zeptal bych se, jestli když zatlačíte rukou na zavřenou kapotu dole vprostřed mezi světly nad symbolem Škoda nad zámkem, jestli vám ještě o kousíček dosedá a lehounce ťukne v zámku, když se povolí vrátí se o ten kousíček zpět. Je to tak půl až necelý milimetr. Seřizoval jsem teď dorazy, protože mi drnčela maska a nevím, jestli původně byla ta kapota úplně "tvrdá" nebo šla zatlačením nad zámkem ještě lehce stlačit. Upraveno Duben 14, 201114 r od amissus
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.