Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, chtěl sem se zeptati, jedu přes nerovnosti a slyším tupý klepot, zjistil sem, že to dělá kapota, pokud na ni zatlačím, tak jde ten zvuk z místa přímo pod sklem a pak z pravé části....nemá někdo tušení o co by mohla klepat??? nikde odpadlý lak není´, nebo tak něco....prosím o nápady...dík moc...

Se tam podívej, ne? :p Zavexluj s pantem, povytoč dorazy na kapotě v předu, no co já vim... ;)

Setkal jsem se s tím taky. Ale u Favorita. Klepalo to v pantu. Pant jsem vyndal, na kovadlinu přiměřeně sklepnout, namazat a OK.

• 1 měsíc později...

Jak radi Tomas. Jsou tam gumovy sroubovaci podpery, tak si s tim zkus jen pohrat.

• 2 roky později...

Zdravím, zeptal bych se, jestli když zatlačíte rukou na zavřenou kapotu dole vprostřed mezi světly nad symbolem Škoda nad zámkem, jestli vám ještě o kousíček dosedá a lehounce ťukne v zámku, když se povolí vrátí se o ten kousíček zpět. Je to tak půl až necelý milimetr.

Seřizoval jsem teď dorazy, protože mi drnčela maska a nevím, jestli původně byla ta kapota úplně "tvrdá" nebo šla zatlačením nad zámkem ještě lehce stlačit.

Upraveno od amissus

Já tam mam dost velkou vůli.

Když kapotu zavírám gravitací tak ještě zadrnčí.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.