Publikováno Říjen 23, 200816 r vsimol som si ze mi zerie na pravej strane pneumatiku z vonku.auto jemne taha do prava a zda sa mi aj ako keby plavalo...predtym som bol v pneuservise a tam mi hovorili ze mam poskodeny uchyt tlmica ...moze to byt taa zavada ze mi zerie pneu?co stoji vymena a ako je to casovo narocne na pracu?..dik
Říjen 23, 200816 r Mám rovnaký problém, geometria to nevyriešila, a pravdepodobne mam tiež vadné horne uloženie tlmiča. Oprava vychádza zhruba na 2000sk za jeden kus. V utorok idem do servisu tak dám vediet čo a ako.
Říjen 23, 200816 r Teda nějak jsem se unáhlil. Samozřejmě nejdřív zkontrolovat uložení, silenty, čepy jestli nikde není vůle nebo problém a pak geometrie.
Říjen 24, 200816 r Autor no naprava bola kontrolovana pred dvoma mesiacmi aj mi menili stabilizatori tie male prii kotuci inac bolo vsetko ok
Říjen 24, 200816 r teď budu dělat na svým autě uložení obou stran(gumy,ložiska,dorazy) a kvalitní materiál mě vyšel na 1000 kč
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.