vorlajz Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Koupil jsem je na zimu na Scouta - s ET 40, vypadají určitě líp než plechy a jsou jen o cca 1 000 Kč dražší. Juro, na Scouta? tyhle? hoď sem prosím fotku!!! a ET40? není to moc venku??? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 s origo se mi vždy líbila VEGA,což jsou ty na obrázku viz.výše,ale nyní na facelift dávaj tyto Crateris,ty jsou taky dost dobrý.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guf Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 s origo se mi vždy líbila VEGA,což jsou ty na obrázku viz.výše,ale nyní na facelift dávaj tyto Crateris,ty jsou taky dost dobrý.. A nevíš kolik chtějí za jeden disk? Nedokázali mi to říct.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Tak počítej že budou 3500-4000kč...za 16"liťáky na OII nikdy víc nechtěli......beru to ale v ceníku Škoda-Auto......jinak zkus se poptat tady ,tam má vše nové,orig.a za poloviční ceny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Podívej se třeba sem, můžeš vyzkoušet, jaký typ by se ti líbil. http://www.reifen.com/rims/search.do?nextS...x=522&y=317 Samostatný kola se líbit mohou, ale na autě už třeba ne. Jestli více a nebo méně paprsků a pod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guf Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Podívej se třeba sem, můžeš vyzkoušet, jaký typ by se ti líbil. http://www.reifen.com/rims/search.do?nextS...x=522&y=317 Samostatný kola se líbit mohou, ale na autě už třeba ne. Jestli více a nebo méně paprsků a pod. Wow, díky. Super odkaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 (editace) Ze 16" origo Skoda ALU se mi nejvice libi kola Apollon a jako druhe nejhezci jsou Vegy a potom Siriusy. Nove Craterisy z FL taky vypadaji pekne, ale jeste jsem je nevidel nazivo. IMHO ty Apollony vypadaji dost podobne jako 17" Pegasusy... Jinak pokud fakt nechces neorigo dily, tak byt tebou bych se na to vykaslal, ja bych si na auto jine nez origo kola ci jine prislusentsvi nedal, ale je to tve auto... Editováno: 8. Prosinec 2008, autor: Marios Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Dlouho jsem se rozhodoval které hlinikáče si pořídit na zimu a nakonec vyhráli Vegy a vůbec toho nelituju protože se perfektně udržuji ve špatném počasi.Siriusy nejsou špatny...měl jsem je než jsem obul svou černotu do R17 Zenith ale ty Siriusy se hodně špatně mejou.Takže to je můj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 15ky přijdou malý a 16ky akorát? nechápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 To je trochu menej ako 18, že Luke?? Ja som dal na Vegy zimné a na leto tiež asi ostanem pri 16-tkách, ale z origo si neviem vybrať... A celkom sa mi páčia MAM 7 Black alebo Dezent V Dark Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 no jasně, že málo. u tebe to trošku chápu, protože je lepší mít co největší komfort, ale jinak mi O2 přijde jako poměrně velký auto, kdy 17 je takovej nutnej kompromis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Lukekukebuke... už se tím řídím a i na zimu mám 17" navíc s balóny! muhaha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Síce aj ja mám aj druhú alternatívu, ak by sa mi podarilo zapísať do techničáku rozmer 205/50 R17 tak dám na leto 17-tky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Lukekukebuke... ty voe to mi připomíná slovo bukkake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guf Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 15ky přijdou malý a 16ky akorát? nechápu No jasně, že 18" jsou nejlepší, já je ale prostě nechci. Mám s velkými koly, potažmo nízkoprofilovými pneumatikami svoje zkušenosti. Podle mě sice velká kola vypadají skvěle, ale já radši konfortní svezení. Kdyby naše cesty nevypadaly jako tankodrom, tak bych si tam dal i větší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 to se pleteš, 18ky rozhodně nejsou nejlepší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 žeby 19ky???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 twe Luke, on tam chce i nějakou pneumatiku... prej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 a to treba aj pneumatiku???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 no jestli z toho neche mít drážní vozidlo, tak hej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 prd, si tu najděte MadMikovo OII, to je nádhera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 No ale aby sme sa vrátili k téme, našiel som myslím za rozumnú cenu ( 3240Sk ) tieto 16tky Teda na mojej by sa mi páčili... len problém, že ktoréé.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 byl bych hodně opatrnej, tyhle designy (jako drtivá většina neorigo škoda kol) vypadaj dobře až když jsou opravdu ve velikosti 18 a víc. když už nějaký 16ky, pak jedině origo, všechno ostatní bude vypadat dle mě divně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Uvidím, do jari ešte času doosť... A tento rok na jar mali akciu na origo kolesá škoda, a 15tky na FII vyšli za 8000Sk celá sada, tak uvidím či sa to bude opakovať aj budúci rok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.