bajerka Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Mám také SVC Náchod pod nárazník za podobné peníze a doporučuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casey Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 jestli jezdíš občas směr Brno, tak kousek pod Prostějovem, ve Vranovicích je montují přímo u dálnice. Naproti je motorest, tak skočíš na delší oběd a odjíždíš s hotovým. Švagr tam byl s Felicií a spokojenost. http://www.taznazarizeni.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Projdi si inzerce...anonce apd...já prodal tady v bazaru origo tažný za 1 000Kč.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Na Felicii jsem měl bajonetový od Vokovu - http://www.vokov.cz/index.php?co=vyhledat Teď přemýšlím, že bych si ho dal na Oktavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Origo škoda cca 2300,- a elektrika cca 800,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 Hoblajs, mam na FRS SVC, muzes se stavit kunout=)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 15. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 tak panove jiz to mam davno vyreseno .-)..........opet sem vsadil na klasiku a dodavatel sebo nezklamal ...timto dekuji .-))) popravde nevim co to je ...ale asi origo skoda a bajonet....hlavni je ze za to jde zaprahnout vozik ktery sviti .-)a o vic se nestaram.-)) kazdopadne vsem diky za rady.-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luccas Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Zdravím všechny, nevíte někdo jestli tažné na Fabia sedan se dá namotrovat na Fabia combi. Kamarád měl sedana a zůstalo mu v garáži tažné a prodá mi ho za dobrou cenu, tak se chci zeptat, jestli by to šlo namontovat na moji Fabii Combi. Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sosacek Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Zdravím. Může mi někdo poradit jaký závěs na fábii je lepší? Ten skrz nebo pod nárazník. A co ceny? Ve škodovce si za to nestydí říct 6.000,-Kč. Mám "český" bajonet - krabička pod nárazníkem není skoro poznat.. cena i s montáží 4 000kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Sedan a combi mají tažné stejné. Hlavně až ho budeš kupovat, tak ať ti k tomu dá typový list, bez něj tažné nezapíšeš do techničáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luccas Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Sedan a combi mají tažné stejné. Hlavně až ho budeš kupovat, tak ať ti k tomu dá typový list, bez něj tažné nezapíšeš do techničáku. A co mám dělat, když ten typový list nebude mít. Dá se s tím něco dělat? Jinak dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 jo pasujou noo nejspise napsat vyrobci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Přesně tak, musíš si od výrobce sehnat nový typový list, bez něj to oficiálně prostě nezapíšeš do techničáku. Pokud kupoval tažné dodatečně, tak by ho měl mít, dává se k tažnému, pokud ale měl tažné už rovnou z továrny, tak se většinou nedával kupujícímu, pouze dostal návod k použití. To je asi největší problém s tažnýma, dají se koupit komplet i s elektrikou za tisícovku, ale nelze dát legálně do auta, to stojí ještě něco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luccas Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Přesně tak, musíš si od výrobce sehnat nový typový list, bez něj to oficiálně prostě nezapíšeš do techničáku. Pokud kupoval tažné dodatečně, tak by ho měl mít, dává se k tažnému, pokud ale měl tažné už rovnou z továrny, tak se většinou nedával kupujícímu, pouze dostal návod k použití. To je asi největší problém s tažnýma, dají se koupit komplet i s elektrikou za tisícovku, ale nelze dát legálně do auta, to stojí ještě něco. Takže jsem zjišťoval, to tažné bylo na vozidle již od koupě, takže k tomu nic nedostal. Tak musím tedy jít do škody a požádat o typový list u nich? To a si bude taky něco stát a vystaví mě ho vůbec? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Typový list by ti mohl vystavit výrobce. Ale do té škodovky bych se zašel zeptat, možná poradí a budou vědět co a jak. Jinak jestli se nepletu, tak pro škodovku dodává tažné firma http://www.profsvar.cz/cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luccas Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Díky fa info, půjdu se zeptat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajerka Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Tak dneska mi závěs zachránil nárazník, když dostala manželka "babu" ze zadu. Frajer si prorazil chladič a z místa ujel, prý na policajty čekat nebude protože jde stejně sedět. Chudák bude muset do basy vlakem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajerka Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 (editace) Jo a závěs jsem dal nakonec ten natvrdo. Mylsím, že jsem se vešel do 3.000,- i s montáží. Závěs je CZ, někde z Náchoda myslím CVS nebo tak nějak. Rozhodl, jsem se pro něj po tom, co jsem viděl u tchána ten originál sundavací, ale na feldě. Po čase se v něm udělaly vůle a dělá to rachot při tažení vleku jako v traktoru. No třeba je to už dnes na fábii o něčem jiném. Editováno: 17. Říjen 2008, autor: bajerka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Určitě lepší je to tažný od škodovky pod nárazník. Koule je totiž přidělaná napevno, takže jí nemusíš vyndavat, jako u toho typu do nárazníku. Navíc tohle tažný vychází do 3000,- plus montáž, takže si myslím, že docela dobrá cena a pak je tu jistota, že montáž bude bez problémů a je u tažného i typový list, nutný k zapsání do TP... to ze je koule pridelana napevno znamena ,ze je privarena? Uz sa to tu spominalo myslim. Pokial mam gulu na 2 sroby tak ju nemusim davat dole?Asi musim,ze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Tažný musíš sundat pokud to jde bez použití nářadí. Takže to co mám já na páku se zámkem sundávat musím. Když tam máš šrouby tak tam sou samojistící matky (většinou) a nesundáváš ho. Bo bys nedodržel předepsanou sílu dotažení a po každým povolení bys musel dát nový matky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hony Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Bohužel,pokud by tažné zakrývalo spz,musí dolu šroby nešrouby.To ale u fabie nehrozí! Sice na OI,ale montoval jsem zde.Za půl hodiny hotovo,vše i s prací 3.150,- Dal jsem to na pevno,vozím v kufru lpg nádrž a tak je tam teď bezpečnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 (editace) Tažný musíš sundat pokud to jde bez použití nářadí.Takže to co mám já na páku se zámkem sundávat musím. Když tam máš šrouby tak tam sou samojistící matky (většinou) a nesundáváš ho. Bo bys nedodržel předepsanou sílu dotažení a po každým povolení bys musel dát nový matky. Tak to je dobra sprava. Ja som si ho namontoval a pri tej prilezitosti som zavaril jednu matku, /gula je dost tazka a reku ak by to nahodou dakto nezobral do zberu/. No a potom ma dakto nastrasil,ze vraj to treba pokazdy demontovat .Tak som tu matku zas musel ufiknut. A uz mi to liazlo na nervy pokazdy to vytahovat, namontovat, a zas demontovat.Posledny mesiac asi 5krat. Tak som rad,ze je to tak. Editováno: 19. Říjen 2008, autor: Piaggio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 (editace) Este otazocka. Ta kontrolka smerovych svetiel na budikoch,co blika pri pripojenom voziku sa iba nakoduje,ci treba aj kable tahat, aby to signalizovalo. Editováno: 19. Říjen 2008, autor: Piaggio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 (editace) Signalizace dráty nepotřebuje. Mělo by to bejt podle odporu takže max nakodovat. Stějně jako když ti praskne žárovka a kontrolka bliká rychlejc. Editováno: 19. Říjen 2008, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 (editace) Tak to je dobra sprava. Ja som si ho namontoval a pri tej prilezitosti som zavaril jednu matku, /gula je dost tazka a reku ak by to nahodou dakto nezobral do zberu/. No a potom ma dakto nastrasil,ze vraj to treba pokazdy demontovat .Tak som tu matku zas musel ufiknut. A uz mi to liazlo na nervy pokazdy to vytahovat, namontovat, a zas demontovat.Posledny mesiac asi 5krat. Tak som rad,ze je to tak. Pokud ty matky nemáš zajištěný neprojdeš na STK a v případě nehody to bude průser. Takže buď konrta nebo ještě líp samojistící. Svar na šroubu z důvodu vyhřátí materiálu a poškození a bla bla bla je nepřípustný!! teda dřív bejvalo. Takle se montovali koule na AVIE- deska s kouli na 3 až 4 šrouby a matky zavařit. Ale muselo se to předělat a šrouby dat nový-Oceláky Tvrdost 8,8 nebo ještě líp 10,9. Normální šroub tvrdost 5,5-5,6 nesměl bejt. A ješte doporučovali jemnej závit. Editováno: 19. Říjen 2008, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.