Woody Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 No dobře, ale možná to bylo kdysi jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 tohle bylo publikovany dne 1.12.2007 takže si vyhodil osm kil.. a ja malem 1500...ono je právě zavádějíci to že na to stk ti daj potvrzení o odborny montáži,ale svoje a na tvojí práci.né že potvrděj něčí s razítkem provedenou odbornou montáž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Ale já to dělal 16.5 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 No já se právě proto ptal, mně to sice montovali v jakémsi servise, ale na tom typovém listu nemám napsané kdo to montoval, ale mám protokol z STK. Takže, pokud to chápu dobře, tak by neměl být problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Zkusto a potom napiš, jak jsi dopad, ale jestli to je jak píše Raca, tak problém by neměl byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 chapěš dobře vem typovej list a papir z stk a oni to zapíšou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Formec Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 Čau zatím všichni mi tvrdí,že to oficiálně nejde a já nevím proč.Díky za reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubox Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 Čo ja viem, neexistuje auto, na ktoré sa nedá oficiálne dať ťažné zariadenie. Prečo nie na RS? Nedaj sa oklamať !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 to toho Kuboxi moc nevíš.... ... neříkam že na rs tažny nejde dát nebo nějakým pochybným způsobem zapsat do TP,ale legalně-oficialně ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubox Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 OK rád sa poučím, ale napíš prečo? dôvod? Veď takých RS s ŤZ je na nete kopec. Myslíš že nelegálne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 (editace) Co to je za nesmysl že nejde dát legálně tažný na RSo? Je to auto jako ostatní a jde to bez problémů.Zas má někdo opožděnej apríl ne? :smich: Editováno: 16. Duben 2010, autor: acek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubox Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 Tak som si to našiel a odpoveď Škodovky je táto: Při montáži tažného zařízení je vždy nutno upravit chladící soustavu vozu (větší chladič apod.), aby vůz i v plném zatížení fungoval tak jak má a nedošlo například k přehřátí motoru. U Fabie RS při zkouškách a testech nebylo nalezeno adekvátní řešení (zjednodušeně - nebyl nalezen vhodný typ chladiče), které by montáž tažného zařízení umožnilo. Proto je v technickém průkazu k vozu uvedeno, že montáž tažného zařízení není možná !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 Tak to je pikačovina a může vůbec to auto jezdit naložený lidma a s nákupem aby se to uchladilo. To zas soudruzi ze šáde něco vymysleli.Nějakej vozejk do 400kg nebržděnej a do 700kg bržděnej by snad zvládla ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubox Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 Soudruzi asi nepredpokladali, že niekto kto si kúpi RS, bude ťahať za sebou vozík ... Ja by som im tie zvyšné kone z RS, teda asi vrátil.... načo sú Ti? Patok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 To je veľmi zaujímavé, lebo napríklad u Fabie 2,0 MPI sa ťažné dalo objednať už z výroby (mal som ho) a bol tam ešte väčší chladič ako u 2,0 MPI bez ťažného. A neexistuje, že 1,9 TDI vyprodukuje viac tepla, ako 2,0 MPI! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 njn holt jim to neprošlo testy tak místo nějakyho řešení to prostě nepovolej ... navic kdo ma rs narazník tak ví že tam nejaky typy vyrobeny pro škodu nejdou namontovat... ja mam rs narazník + tažny a abych vyklopil zasuvku tak musim pomalu vlízt pod auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Formec Vloženo 18. Duben 2010 Sdílet Vloženo 18. Duben 2010 Chlapci děkuji za reakce a za názory.Čekal jsem reakce typu "kterej blbec si chce dávat na RS tažný ".Je vidět,že jsou tady samí profesionálové.No kámen úrazu je v tom,že si ji chce koupit kamarád a samozřejmě ji potřebuje i na práci,protože mají stolárnu.Ještě je tady ještě jeden otazník,že jak se tady zmiňoval kolega " vždyť je jich plnej net " ! Protože já jsem ji taky už viděl s tažným a dokonce tam jeden uváděl,že to má legálně??!!Děkuji za reakce. Roman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Picky Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 já mám od SPORT JACHT Praha,taky na dva šrouby a hlavně sklápěcí zasuvka,což taky nemaj všechny typy. můžu se zeptat kolik to stálo a něaký odkaz na firmu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 Tady: http://www.sportjacht.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 můžu se zeptat kolik to stálo a něaký odkaz na firmu? ahoj typ to je ZT489F(nebo G,ted si nejsem jistej) výrobce sportjacht.cz. Kupoval jsem ho u nás v Lounech v mototechně za 2900kč s elektroinstalací přímo na fabii a montoval jsem ho sám,takže s nějakym specialním odkazem ti nepomůžu.Jen pro zajímavost přiložim fotku jak to vypadá na fábce s RS nárazníkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 Také jsem si to montoval sám, nechal zkontrolovat na STK a zapsat do techničáku. Výrobce: Profsvar, Mnichovo Hradiště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mareckk Vloženo 4. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2010 čau lidi. Mám na fabii tažný zařízení které jde sundavat. já ho tam ale nechal asi dlouho a teď už sendat nejde. Zámek je asi zarezlej. Zkoušel jsme různý spreje na povolení ale nic. Klíč tam zasunu v pohodě ale nejde otočit. Nemá někdo nějaký tip. A nebo jak je to s výměnou zámku? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2010 co použít funkci hledat je tady 10 témat, kde se můžeš zeptat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mareckk Vloženo 4. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2010 co použít funkci hledat je tady 10 témat, kde se můžeš zeptat uz jsem hledal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RST Vloženo 7. Září 2010 Sdílet Vloženo 7. Září 2010 Jaký to je tažný? Jestli originál, měl bych umět pomoct. Klidně přes SZ nebo mailem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.