Publikováno Říjen 31, 200816 r mate uz prezute na zimne obdobie? pozeral som predpoved pocasia na 5dni ma byt u nas 13-18°C tak zatial jazdim na letnych
Říjen 31, 200816 r Autor Romariooo ja som pred zalozenim temy hladal ale nenasiel som tvoju temu az teraz ked si napisal a aj viem preco som ju nenasiel lebo je v ocll...
Říjen 31, 200816 r on Ti určite porozumie aj keď to napíšeš 1x . jasné,že stále na letných(dnes 19stp.) ale zimné na diskoch čakajú...
Říjen 31, 200816 r Autor Laci L&K ja viem len mi zblbol firefox tak sa mi to podarilo 3x ale uz som to napravil vdaka moderatorovi... inac u nas je dost teplo aj na najblizsie dni to asi inak nebude tak este s prezutim pockam ale kolesa su uz vyvazene pripravene na zimu
Říjen 31, 200816 r Tak jsem dnes odvezl hliníky aby mi na ně obuly zimní gumy. To znamenalo sundat původní letni a obout zimní a vyvážit. Jednalo se o 4 kola když mi řekli cenu jsem šel do kolen cena 1036Kč a firma Barum.Paráda
Říjen 31, 200816 r Ja vcera, nechce sa mi cakat na poslednu chvilu, vela jazdim do Rakuska a tam maju blbu vyhlasku od 1.11 povinne zimne Pneu, aj ked to plati pre nas obycajnych smrtelnikov az keby bolo snehu, mrzlo a podobne pripady, ale nechcem sa rano zobudit s napadanym snehom na vozovke a letnymi kolesami na aute , potom uz bude neskoro.
Listopad 1, 200816 r Laci L&Kja viem len mi zblbol firefox tak sa mi to podarilo 3x ale uz som to napravil vdaka moderatorovi... inac u nas je dost teplo aj na najblizsie dni to asi inak nebude tak este s prezutim pockam ale kolesa su uz vyvazene pripravene na zimu . pozeral som predpoveď a min. do stredy +19stp. ešte pár rokov a prezúvanie na zimné nebudeme riešiť.
Listopad 1, 200816 r To neřeším Combi jsem dovezl před měsícem z německa a bylo obuté na origo hliníkáčích s novýma zimákáma od SAVY,tak na nich budu lítat a na jaro si koupím nějaké jiné s letní sadou,a budu je střídat.
Listopad 1, 200816 r Autor combi66 ty na zimu nechavas alu disky? nie je ich na zimu skoda? zimne mam na plechoch a hlinik na zimu osetrim a uskladnim Laci L&K uff aj nas utorok streda +20°C ako na jar od novembra to ma daleko
Listopad 1, 200816 r Zimní stále v garáži na plechách. V nížině je stále teplo - jak se ochladí, tak šup na hever a přezouvám.
Listopad 1, 200816 r Tak já už jsem dneska přezul, sice je ještě teplo a hlásí stále teplo, ale těch pár teplých dní už mě nezabije
Listopad 1, 200816 r ja este tiez cakam ale zimne gumy n diskoch su uz v pozore... inak pre neznalka ja som absolvoval tu isty proceduru to znamena 4x dole 4x hore sice iba na plechacoch ale za 450SK
Listopad 1, 200816 r combi66ty na zimu nechavas alu disky? nie je ich na zimu skoda? zimne mam na plechoch a hlinik na zimu osetrim a uskladnim Laci L&K uff aj nas utorok streda +20°C ako na jar od novembra to ma daleko Nemám plechové disky,a na jaro si chci stejně koupit asi 16" alu s letníma gumama,tak ty orginály nechám s těma zimníma víš.(i když jsou jako nové) tak je má skoro každý.
Listopad 1, 200816 r AHOJ NEZNÁLKU NĚCO JSEM TADY NAŠEL http://news.google.com/news?hl=cs&ned=...dat+zpr%C3%A1vy
Listopad 1, 200816 r Razty dík, tak že musím přehodit disky.Nebudu čekat jestli teplota klesne pod 5 stupňů
Listopad 1, 200816 r Tak já už jsem dneska přezul, sice je ještě teplo a hlásí stále teplo, ale těch pár teplých dní už mě nezabije Prý má začít sněžit až okolo 11.listopadu,stejně tomu moc nevěřím,loni jsem dřel zimáky a sníh byl asi jenom týden.
Listopad 1, 200816 r toto forum je cenzurovano majitelem proti jeho vlastnim pravidlum, prispevek jeho majitel odstranil. Upraveno Červenec 25, 200916 r od buml
Listopad 1, 200816 r Prý má začít sněžit až okolo 11.listopadu,stejně tomu moc nevěřím,loni jsem dřel zimáky a sníh byl asi jenom týden. To máš pravdu, že loni byl sníh jenom týden, ale teď jezdím hodně v noci, tak nechci aby mě něco překvapilo
Listopad 2, 200816 r Tak jsem dnes odvezl hliníky aby mi na ně obuly zimní gumy. To znamenalo sundat původní letni a obout zimní a vyvážit. Jednalo se o 4 kola když mi řekli cenu jsem šel do kolen cena 1036Kč a firma Barum.Paráda pokud se takto mění gumy, tak cena je naprosto standardní (s porovnáním konkurence), holt dost závaží
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.