rsrsrs Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 mate uz prezute na zimne obdobie? pozeral som predpoved pocasia na 5dni ma byt u nas 13-18°C tak zatial jazdim na letnych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Já si ještě počkám. Tu je ještě v pohodě. Ještě nemrzlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Nechci prudit ale toto téma už jsem založil před měsicem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 31. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Romariooo ja som pred zalozenim temy hladal ale nenasiel som tvoju temu az teraz ked si napisal a aj viem preco som ju nenasiel lebo je v ocll... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 on Ti určite porozumie aj keď to napíšeš 1x . jasné,že stále na letných(dnes 19stp.) ale zimné na diskoch čakajú... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 31. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Laci L&K ja viem len mi zblbol firefox tak sa mi to podarilo 3x ale uz som to napravil vdaka moderatorovi... inac u nas je dost teplo aj na najblizsie dni to asi inak nebude tak este s prezutim pockam ale kolesa su uz vyvazene pripravene na zimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Tak jsem dnes odvezl hliníky aby mi na ně obuly zimní gumy. To znamenalo sundat původní letni a obout zimní a vyvážit. Jednalo se o 4 kola když mi řekli cenu jsem šel do kolen cena 1036Kč a firma Barum.Paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 eftě nee,patřím mezi ty poslední Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Uz ano minuly vikend bylo minus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eisy Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Ja vcera, nechce sa mi cakat na poslednu chvilu, vela jazdim do Rakuska a tam maju blbu vyhlasku od 1.11 povinne zimne Pneu, aj ked to plati pre nas obycajnych smrtelnikov az keby bolo snehu, mrzlo a podobne pripady, ale nechcem sa rano zobudit s napadanym snehom na vozovke a letnymi kolesami na aute , potom uz bude neskoro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Laci L&Kja viem len mi zblbol firefox tak sa mi to podarilo 3x ale uz som to napravil vdaka moderatorovi... inac u nas je dost teplo aj na najblizsie dni to asi inak nebude tak este s prezutim pockam ale kolesa su uz vyvazene pripravene na zimu . pozeral som predpoveď a min. do stredy +19stp. ešte pár rokov a prezúvanie na zimné nebudeme riešiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
combi66 Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 To neřeším Combi jsem dovezl před měsícem z německa a bylo obuté na origo hliníkáčích s novýma zimákáma od SAVY,tak na nich budu lítat a na jaro si koupím nějaké jiné s letní sadou,a budu je střídat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 1. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 combi66 ty na zimu nechavas alu disky? nie je ich na zimu skoda? zimne mam na plechoch a hlinik na zimu osetrim a uskladnim Laci L&K uff aj nas utorok streda +20°C ako na jar od novembra to ma daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Zimní stále v garáži na plechách. V nížině je stále teplo - jak se ochladí, tak šup na hever a přezouvám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Tak já už jsem dneska přezul, sice je ještě teplo a hlásí stále teplo, ale těch pár teplých dní už mě nezabije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 ja este tiez cakam ale zimne gumy n diskoch su uz v pozore... inak pre neznalka ja som absolvoval tu isty proceduru to znamena 4x dole 4x hore sice iba na plechacoch ale za 450SK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
combi66 Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 combi66ty na zimu nechavas alu disky? nie je ich na zimu skoda? zimne mam na plechoch a hlinik na zimu osetrim a uskladnim Laci L&K uff aj nas utorok streda +20°C ako na jar od novembra to ma daleko Nemám plechové disky,a na jaro si chci stejně koupit asi 16" alu s letníma gumama,tak ty orginály nechám s těma zimníma víš.(i když jsou jako nové) tak je má skoro každý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Chlapi má někdo povědomí o osazení té nové značky -zimní výbava na D1 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 AHOJ NEZNÁLKU NĚCO JSEM TADY NAŠEL http://news.google.com/news?hl=cs&ned=...dat+zpr%C3%A1vy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Razty dík, tak že musím přehodit disky.Nebudu čekat jestli teplota klesne pod 5 stupňů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 A TAKTO TA ZNAČKA VYPADÁ http://www.uamk.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
combi66 Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Tak já už jsem dneska přezul, sice je ještě teplo a hlásí stále teplo, ale těch pár teplých dní už mě nezabije Prý má začít sněžit až okolo 11.listopadu,stejně tomu moc nevěřím,loni jsem dřel zimáky a sníh byl asi jenom týden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buml Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 (editace) toto forum je cenzurovano majitelem proti jeho vlastnim pravidlum, prispevek jeho majitel odstranil. Editováno: 25. Červenec 2009, autor: buml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Prý má začít sněžit až okolo 11.listopadu,stejně tomu moc nevěřím,loni jsem dřel zimáky a sníh byl asi jenom týden. To máš pravdu, že loni byl sníh jenom týden, ale teď jezdím hodně v noci, tak nechci aby mě něco překvapilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Tak jsem dnes odvezl hliníky aby mi na ně obuly zimní gumy. To znamenalo sundat původní letni a obout zimní a vyvážit. Jednalo se o 4 kola když mi řekli cenu jsem šel do kolen cena 1036Kč a firma Barum.Paráda pokud se takto mění gumy, tak cena je naprosto standardní (s porovnáním konkurence), holt dost závaží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.