Listopad 2, 200816 r Prdlačky závaží až v garáži jsem zjistil že podle papiru mám nové ventilky,vyměna 4x 36+ dph a ventilky 4 x42+dph ale nic z toho se nekonalo protože mám ventilky původní v pondělí jdu reklamovat tak že se ukáže jak jsou solidní.
Listopad 2, 200816 r Za výměnu jednoho ventilku 93 Kč ????? Tak to je dobrá zlodějina A ve finále je tam ani nedali...No comment Upraveno Listopad 2, 200816 r od FRANK
Listopad 2, 200816 r Tak zkouška jestli to projde Jinak cena 1000,- za přezutí litých kol taky znám - sice tvrdí, že na liťáky musí používat jiné metody, ale to páčidlo mi přijde naprosto stejné a je jedno jestli je na plech nebo litý...
Listopad 3, 200816 r Tak jsem dopadl jak sedlák u Chlumce , po dotazu mi bylo zděleno že kola nejsou totožné s těmi co byly obuty. Ty prej mají nové ventilky.To je paráda.
Listopad 7, 200816 r Autor http://www.shmu.sk/sk/?page=1&id=meteo_predpoved_sk#tab tak podla tejto predpovedi pocasia este prezuvat netreba v pohode na letnych
Listopad 9, 200816 r u nás litá 15" všechny 4 bez papíru s novýma ventilama kolem 500 včetně demontáže z auta a montáže zpět. Prostě co dodat a ventilky michelin
Listopad 9, 200816 r Barum to je největší zloďejina!! Mám je tady kousek od baráku a fakt podnik za všechny prachy.. Pak tady mám pána,kterej si to smolí doma v garáži,dělá to celý život,dělaá poctivě,pečlivě a hlavně za víc jak poloviční ceny než v barumu.. já mám ale kamaráda kterej má správný nádobíčko,takže jsem vysmátej.. a zimáky mi dorazí až příští týden,tak je nechám obout ale ještě s přehozením počkám... sníh bude až po novým roce lol
Listopad 11, 200816 r Nejdřív po mimoni, ať se děje co se děje Zatim to moc nevypadá, že by se mělo v brzké době nějak extra ochladit... Nechám co nejdýl to půjde...
Listopad 11, 200816 r No po dnesku zacinam o prezuti uvazovat, dneska jsem si udelal vylet smer Svitavy a potkal jsem tu "divnou znacku", tak jsem si rikal ze bych mohl prezout abych aspon usetril pokutu. Ale jinak u nas na Vysocine je zimni a kvalitni pneu nutnosti.
Listopad 11, 200816 r Už jsem nečekal a přezul na zimní . Radši o pár dní dřív než pozdě a být překvapený že náhodou sype. Byl jsem trochu překvapený, že letní gumy Bridgetone Turanza ER300 na kterých jsem přes léto najel cca 15000Km tak vepředu ubyly o 2,5mm, zadek 0,5mm. Ten těžký předek to teda dost žere, a nebo přště půjdu do jiných pneu.
Listopad 11, 200816 r Už jsem přezul bo moje letní se mi zdály jaksi taksi trošičku sjeté. Upraveno Listopad 11, 200816 r od zabiak
Listopad 11, 200816 r Ja prezul minuly tyden na nové letní. zimní mam nachystane,jen prehodit ALU za plechace,ale vubec se mi nechce... az napadne,vymenim,zatim nechci kazit vzhled...:-)
Listopad 12, 200816 r já mám už zimáky na autě... zimní pneu mám na 15 alu, z těch mi sundavali nějaké sjeté pneu a nazouvali nové zimáky, cena celkem za vše 300Kč
Listopad 12, 200816 r Už jsem nečekal a přezul na zimní . Radši o pár dní dřív než pozdě a být překvapený že náhodou sype. Byl jsem trochu překvapený, že letní gumy Bridgetone Turanza ER300 na kterých jsem přes léto najel cca 15000Km tak vepředu ubyly o 2,5mm, zadek 0,5mm. Ten těžký předek to teda dost žere, a nebo přště půjdu do jiných pneu. Mám ty stejný gumy a při přezouvání jsem je změřil. Všechny čtyři jsou sjetý o 2mm najeto 10 000km
Listopad 12, 200816 r stejný gumy najeto zhruba 14 000 km , ubylo cca. 2 mm, to beru za dobrý výsledek !
Listopad 12, 200816 r Autor tak ja som sa rozodol v pondelok 17,11,2008 urobim neznu revoluciu nebudem cakat a nastane zmena dam na octaviu zimne pneu :smich:
Listopad 13, 200816 r o víkendu plecháče a zimní, ach jo, nesnáším ty plecháče, auto vypadá hrozně, ať už je jaro Upraveno Listopad 13, 200816 r od reddy
Listopad 13, 200816 r inu jeste to chvilku pujde na letnakach ale mel bych neco udelat s tema trema litrama letni smesi do odstrikovacu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.