Neználek Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Prdlačky závaží až v garáži jsem zjistil že podle papiru mám nové ventilky,vyměna 4x 36+ dph a ventilky 4 x42+dph ale nic z toho se nekonalo protože mám ventilky původní v pondělí jdu reklamovat tak že se ukáže jak jsou solidní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 (editace) Za výměnu jednoho ventilku 93 Kč ????? Tak to je dobrá zlodějina A ve finále je tam ani nedali...No comment Editováno: 2. Listopad 2008, autor: FRANK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Tak zkouška jestli to projde Jinak cena 1000,- za přezutí litých kol taky znám - sice tvrdí, že na liťáky musí používat jiné metody, ale to páčidlo mi přijde naprosto stejné a je jedno jestli je na plech nebo litý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Tak jsem dopadl jak sedlák u Chlumce , po dotazu mi bylo zděleno že kola nejsou totožné s těmi co byly obuty. Ty prej mají nové ventilky.To je paráda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Tak to prošlo Tak zase příště - ale já bych tedy jel jinam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 7. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 http://www.shmu.sk/sk/?page=1&id=meteo_predpoved_sk#tab tak podla tejto predpovedi pocasia este prezuvat netreba v pohode na letnych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 ... kua ... a ja sa tak tesim, kupil som spidery na zimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 ja prezujem 19teho. Snad sa do vtedy ochladí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 Lukáší poprve a naposledy,už nikdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 u nás litá 15" všechny 4 bez papíru s novýma ventilama kolem 500 včetně demontáže z auta a montáže zpět. Prostě co dodat a ventilky michelin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke.bean Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 Barum to je největší zloďejina!! Mám je tady kousek od baráku a fakt podnik za všechny prachy.. Pak tady mám pána,kterej si to smolí doma v garáži,dělá to celý život,dělaá poctivě,pečlivě a hlavně za víc jak poloviční ceny než v barumu.. já mám ale kamaráda kterej má správný nádobíčko,takže jsem vysmátej.. a zimáky mi dorazí až příští týden,tak je nechám obout ale ještě s přehozením počkám... sníh bude až po novým roce lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mršťa Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Nejdřív po mimoni, ať se děje co se děje Zatim to moc nevypadá, že by se mělo v brzké době nějak extra ochladit... Nechám co nejdýl to půjde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 No po dnesku zacinam o prezuti uvazovat, dneska jsem si udelal vylet smer Svitavy a potkal jsem tu "divnou znacku", tak jsem si rikal ze bych mohl prezout abych aspon usetril pokutu. Ale jinak u nas na Vysocine je zimni a kvalitni pneu nutnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_TDi Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Už jsem nečekal a přezul na zimní . Radši o pár dní dřív než pozdě a být překvapený že náhodou sype. Byl jsem trochu překvapený, že letní gumy Bridgetone Turanza ER300 na kterých jsem přes léto najel cca 15000Km tak vepředu ubyly o 2,5mm, zadek 0,5mm. Ten těžký předek to teda dost žere, a nebo přště půjdu do jiných pneu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 (editace) Už jsem přezul bo moje letní se mi zdály jaksi taksi trošičku sjeté. Editováno: 11. Listopad 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Ja prezul minuly tyden na nové letní. zimní mam nachystane,jen prehodit ALU za plechace,ale vubec se mi nechce... az napadne,vymenim,zatim nechci kazit vzhled...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snb-rider Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 já mám už zimáky na autě... zimní pneu mám na 15 alu, z těch mi sundavali nějaké sjeté pneu a nazouvali nové zimáky, cena celkem za vše 300Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haja Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Už jsem nečekal a přezul na zimní . Radši o pár dní dřív než pozdě a být překvapený že náhodou sype. Byl jsem trochu překvapený, že letní gumy Bridgetone Turanza ER300 na kterých jsem přes léto najel cca 15000Km tak vepředu ubyly o 2,5mm, zadek 0,5mm. Ten těžký předek to teda dost žere, a nebo přště půjdu do jiných pneu. Mám ty stejný gumy a při přezouvání jsem je změřil. Všechny čtyři jsou sjetý o 2mm najeto 10 000km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 stejný gumy najeto zhruba 14 000 km , ubylo cca. 2 mm, to beru za dobrý výsledek ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 12. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 tak ja som sa rozodol v pondelok 17,11,2008 urobim neznu revoluciu nebudem cakat a nastane zmena dam na octaviu zimne pneu :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 (editace) o víkendu plecháče a zimní, ach jo, nesnáším ty plecháče, auto vypadá hrozně, ať už je jaro Editováno: 13. Listopad 2008, autor: reddy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 inu jeste to chvilku pujde na letnakach ale mel bych neco udelat s tema trema litrama letni smesi do odstrikovacu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 ja platil obuti 4 litejch 16´´ 500 kacek :-) uz jezdim na zimnich 3 nedele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 ja stale letni :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Já stále taky letní.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.