Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 ... Tož teda až na podzim nebo někde jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Čauky, já Tebe taky ne... Tak já jsem Jana těší mě :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 A já su Luboš a nápodobně mě těší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 nejaka seznamka tady ne? tadle sinorita je Viťě (asi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 nejaka seznamka tady ne? tadle sinorita je Viťě (asi) prej asi ty se nějak vyznáš nejsem náhodou Tvá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 " Asi " v tom má určitě trochu hokej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 " Asi " v tom má určitě trochu hokej a já "asi" taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Jó tak to já nevím kde jste se spolu potkali a nebo na jaký akci jste spolu zapařili asi o trochu víc než by jste měli !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Jó tak to já nevím kde jste se spolu potkali a nebo na jaký akci jste spolu zapařili asi o trochu víc než by jste měli !!! jsem si dělala srandu nechodím tady dlouho na forum a osobně znám jen Víťu a zbytek snad poznám v květnu na Šumavě :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Tomáš, těší mě Ty brďo, tady to dneska žije. Dám si Jacka, přidá se někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 jsem si dělala srandu nechodím tady dlouho na forum a osobně znám jen Víťu a zbytek snad poznám v květnu na Šumavě :-) Já tady taky nejsu moc dlouho - jenom rok a nějaký drobný Tak na květen mám už plno, tam se Šumava už nevleze ani náhodou !!! Potom jedině Beskydy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Tomáš, těší mě Ty brďo, tady to dneska žije. Dám si Jacka, přidá se někdo? ahojky Tome všechno nejlepší k dnešnímu svátku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Tak já jdu do postele krásnou dobrou noc všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Tak brzo ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Ahojky Janicko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Tak brzo ??? ano, ano tak brzy:-) papa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Ahojky Janicko dobrou noc Petříku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Dobrou noc Janičko a děkuji, Dobrou noc všem kdo jde spát, já jdu slavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 ano, ano tak brzy:-) papa Tak to teda taky přeju dobrou noc a zase někdy příště čau !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Ok Dobrou Bando ja jdu cucet na Telku a stahovat nejaky fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delfyn Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Tome taky ti přeju všechno nejlepší,ale neodcházej od nás,Petřík sem dává takový fotky,že nemužeš jít pryč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 To ne no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Tak uz se taky loucim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Reklama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.