Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

brý tro do tropů. A hurá k vodě. Tohle s e v práci nedá :( No dobrá, taky budu zavřenej v autě a za oknem :( Ale pořád lepší než ty slejváky.

O Dětěnicích se furt mluví, že prej pecka. Už se tam chystám dlouho a furt nic :(

Krásný den a krásný víkend všem

Vloženo

Krásný slunečný den kucííí.Tak po včerejším parném dni,kdy teploměr vyšplhal k 36 stupňům ve stínu a na slunku dokonce hrozil explozí(páč se vyšplhal na 49°C) nás v noci zasáhla brutální bouřka.Už dlouho jsem neviděl tolik světla a neslyšel tolik hromů.

No a ráno se člověk probere a jak by se nechumelilo.Opět jasno a hned po ránu teplota 25°C a po bouřce ani památky.Tak užívejte víkend a opatrujte se.

Vloženo

Chásko jedna nenažraná - mažte do Detenic kdo tam ještě nebyl - já tam byl asi 4x, páč to mám za humny a pecička. Zítra tam je středověký jarmark a bitva o Detenice - zbrojnoši, rytíři a tak - to bude dobrý...

No nic - balim v práci a příští týden dovolenááááá - sice jen po čechách (s malým) ale o to to bude lepší - apoň tomu věřím. Máme v plánu České švýcarsko, Adršpach a pak se uvidí. Jsem zvědav na počasí - jo na zítra hlásí zas ochlazení - to by jsme mohli udělat nějakej srázek -_-

Mějte se tu a za týden jsem opět tu...

Vloženo

Tak u nás se to horší.Po celý den bouřky,už tu bylo i krupobití a každou chvíli tu jsou přívalové deště.Mezitím to semtam ustane,provokativně vysvitne slunko a za chvíli opět prší.Prostě jako aprílové počasí.

Vloženo

zdar bando, toto jsem nasel na VW club....

Jelikož pracuji ve státní složce, kterou zde většina dobře zná a nemá ji v lásce, chtěl bych tímto vám poukázat na zařízení a způsob odcizení motorového vozidla. Jako technik jsem se dostal k ohledání vozidla, které bylo předchozí den stíháno hlídkou PMJ Praha do obce na Praze - východ. Jednalo se o audi A8 - šedé metalízy s označením audi S8 na libereckých značkách. Toto vozidlo mělo být kontrolováno hlídkou policie v Praze. Když toto vozidlo chtěla hlídka zastavit, vozidlo se dalo na újezd a pokračovalo rychlostí 200km/h směr z Prahy. Jelikož je na Praze východ momentálně stavba kruhovéh objezdu, toto vozidlo nemělo jedinou šanci ve výše uvedené rychlosti toto postřehnout a v rychlosti cca 180km/h doslova prolétlo stavbou a skočilo do pole. Hlídka policie PMJ k tomuto vozidlu přijela v době, kdy již osoba řiiče na místě nebyla. Byla noc, asi 03:20 hodin, všude tma, žádné světlo v okolí pouze pole. Na místo byl povolán psovod a vozidlo bylo odtaženo na odtahvé parkoviště, kde jsem druhý den provedl ohledání. A teď se držte, ve vozidle byla sada komletních paklíčů na vozidla koncernu Vw, kompletní sada karet pro vozidla renault, čtečka klíčů a dálkových ovladačů, cca 1000ks nevyplněných zelených karet od pojišťovny alianz, čisté technické průkazy české + ukrajinské, krabice ukrajinských registračních značek + označení, další elektronika pro nastartování vozidla. Dále ve vozidle bylo zařízení, které bylo ukryto v papírové krabici od papírů do tiskárny. Z této krabice byl kabel, který ležel u zásuvky na 12v. V krabici byly tři malé větráčky jak od počítače a od každého větráčku anténa, celkem tři, každá pro jinou frekvenci. Když jsme toto zapojili, všem spadla brada. Jednalo se o rušičku telefoního signálu a to pro všechny frekvence. Všem mobilní telefony během 10 sekund ztratily signál a to pozor, i vysílačka ve služebních vozidlech. Toto zařízení funguje cca do okolí 2 km a vyruší pozor - komplet signál pro všechny mobilní sítě a vysílačky. Důvod je jasný, při odcizení vozidla se toto zařízení zapojí a v tu chvíli nejde v činost žádné zařízení upozorňující majitele (magic car, scherlog, mob. telefon, vysílačka, atd.), prostě v okolí nic nefunguje. Vyřadí to v činost i náhodného kolemjdoucího, který vidí krádež vozidla. Druhý důvod je, že toto zařízení vyřadí i policii při pronásledování - mobily, vysílačky s operačním. Každopádně ztratil jsem všechny naděje pro zabezpečení vozidla, snad již pouze mechanické. A pak si kupujte alarmy a vyhledávací systémy do vozidla.

Ještě upozorňuji, že vozidlo audi nebylo v pátrání a bylo psané na 26 letou mladou holku, která uvedla že vozidlo půjčuje všem kdo ji o to požádají. Za přítele má údajně cizince. Vozidlo stojí na Praze 8 a to v ulici Pernerova, tak pozor na toto vozidlo !!!! Vozidlo již bylo předané, ale zař. na krádeže vozidel máme zajištěné.

Vloženo

tak to je masakr.můj přbuznej jezdí na východ s kamionem s přepravníkem nových aut a říkal,že v rusku jezdí kradený škodovky i na pražských spztkách a nikdo to ani nijak neřeší.Je to tam vše prej trošku jinak a lepší je si toho moc nevšímat.nedivím se že tady fungujou lidi co to rovnou lifrujou na východ.Nezavíral bych je to žere státní peníze.sekal bych jim ruce a přešlo by je to,páč protezou nebo hákem místo prstů už nebudou tak ohrabaní šmejdi. :aggressive: :aggressive: :aggressive: :aggressive: :aggressive: :aggressive:

Vloženo

zdravím po ne moc pěkným víkendu do pracovního procesu :( Venku krásně a práce jak sraček. Už mě to počasí začíná srát. Práce hezky, víkend na piču a tak furt do kola... Nu nic, musel jsem to ze sebe dostat :(

Jinak to s tou audi je mazec, ale když mrknete na dealextreme.com tak si můžete koupit rušiček gps nebo gsm kolik chcete :) za pár babek a to že existují paklíče není nic nového. Krom toho, tohle je moc složitá metoda, jednoduší je si zavolat odtahovku a oni odtáhnou cokoliv, kamkoliv. Dnes a denně klepu na zuby, že mám autí ještě stále bez pokusu o krádež nebo vykradení. Ale fakt je ten, že když někdo bude chtít, tak si to ukradne. Ale v Rusku jsou teď prej v módě benzíny, pač nafta jim v zimě zamrzá :)

Vloženo

Nazdar bando :)

to je snad lepší nečíst. Akorád to naštve. Dneska ukradnou fakt cokoliv odkudkoliv. Tome musím taky zaklepat, zatím žádný pokus o podívání se dovnitř...

Zítra budu na cestách a má už zase sprchnout a být celkem přijatelně.

Vloženo

hojte klucí a Janí, jak se pořád máte? Včera jsem byl v Brně a krásný slunečno. Pak se vrátím do Prahy a déšť :( Ale dneska to vypadá na sluníčko. Škoda jen, že budu furt zavřenej u PC :(

Vloženo

Ahoj bando.

Tady máme sluníčko a docela teplo. Docela až dost na to, aby byl člověk v procesu.

A jen tak pro usmání:

"Prosim vás, nemáte něco k pití? Já mám takový hlad, že nemám s kym spat!"

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...