Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů


Petřík junior

Doporučené příspěvky

serus chlapi, jak ide zivot ???

Polovicka leta za nami :(.

Tak jeden na stredajsi vecer :

Dvaja starý mládenci idú na zábavu.Jeden z nich ide tancovať pre mladú slečnu,ktorej smrdí z úst. On je hovorí:

"Fúj, tebe,ale páchne z papule!"

Ona sa naštve a ide si sadnúť. On povie tomu druhému, čo sa stalo a na to mu hovorí:

" To nemôžeš tak. Musíš sa opýtať:Slečinka bolí Vás zúbok?"

Išiel pre ďalšiu, ktorej tiež smrdelo z úst.Pýta sa:

"Slečinka bolí Vás zúbok?"

"Nie ja mám mostík."

"No asi Vám niekto nasral za pilier."

-_--_--_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

- Pořád mi to ukazuje, že je špatně jméno uživatele nebo heslo.

- Zavřete prosím okno, pane.

- No jo, to je pravda, venku je opravdu dost hluk...

Jde otec se synkem na výstavu počítačů. Před krásným výkonným 'Intel Core i7' synek vzdychne: 'To je bezva chytrá mašina'. 'Když je tak chytrá, tak ať ti poví, kde je tvůj táta', řekne otec a jde se schovat za počítač. Synek naťuká své rodné číslo a otázku: 'Kde je můj tatínek?' Počítač na to: ' .......... tvůj tatínek chytá ryby v jižních Čechách, a ten blbec, co si myslí, že je tvůj táta, je schovanej za mnou....'

Prosím vás, mně to nefunguje. Co nefunguje? Nemůžu se přihlásit. Co to přesně dělá? No napíšu tam jméno a heslo a udělá to tydyt.

***Komentář: Uživatelská podpora - Poznej chybové hlášky podle zvuku

Ahoj, jsem tvůj albánský virus!

U nás v Albánii není IT technika na takové úrovni, proto pracuji manuálně, takže si smaž náhodně nějaký soubor na svém počítači sám a pošli mne dál!

V počítačovém obchodě: 'Dejte mi tenhle nejlevnější Case(krabice počítače), k tomu co nejlevnější mainboard, nějaký laciný procesor, a nejlevnější harddisk...' Všechno mu nachystali a nahoru položili krabičku prezervativů. 'Co to má znamenat?' 'To je pozornost podniku pro takové zákazníky jako jste vy. Abyste se nemnožili.'

Baví se dva admini:

'Kámoš včera během 5 minut shodil třikrát hlavní server.'

'On je hacker?'

'Ne, debil.'

Žena je jako demo program:

- buď má omezenou dobu užívání

- nebo má nejlepší funkce zakázané

- nebo stále kecá, aby sis ji zaregistroval

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj Bando! Vypadá to dnes na krásný den. Včera jsem narychlo vyměnil brzdy a chystal jsem se se ženou na prodloužený víkend do Chorvatska. Ale protože se to beze mě v práci neobejde tak musím jít dnes udělat ještě jedno auto a pojedeme až dnes večer a v pondělí a úterý mám volno!!! :p

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Microsoft vs. General Motors

Bill Gates prý na počítačovém veletrhu COMDEX řekl: "Kdyby General Motors držely krok s technickým vývojem tak jako počítačový průmysl, jezdíme všichni v autech za 25 dolarů a na galon benzínu ujedeme 1000 mil".

Ovšem to se nelíbilo panu Welshovi ze společnosti General Motors, který zase prohlásil:

Kdyby General Motors vyvinuly takovou technologii jako Microsoft, jezdili bychom v autech, která by měla následující vlastnosti:

Bez zjevného důvodu by mělo minimálně dvakrát za den havárii.

Po každém překreslení čar na silnici byste museli koupit nové auto.

Příležitostně by se auto na dálnici bezdůvodně zastavilo. To by se všeobecně bralo jako normální, prostě by se nastartovalo a znovu pokračovalo v jízdě.

U jistých manévrů (např. u levé zatáčky) by se auto občas zastavilo a nešlo by znovu nastartovat. V takovém případě by pomohla jen demontáž a nová montáž motoru.

V autě by mohla sedět jen jedna osoba, výjimkou by byla provedení "Auto95" nebo "AutoNT", kde by se ale muselo za každé sedadlo zvlášť platit.

MacIntosh by vyráběl auta, která by byla poháněná slunečním světlem, byla by spolehlivá, 5x rychlejší a o polovinu lehčí, fungovala by ale jen na 5% silnic.

Kontrolky tlaku oleje, teploty motoru a dobíjení baterie by byly nahrazeny kontrolkou s názvem "Obecná chyba auta".

Nová sedadla by požadovala, aby všichni měli stejné zadnice.

Airbag by se ptal "Jste si jist...?", než by se uvedl v činnost.

Příležitostně by se zamčené auto nedalo odemknout. Dovnitř byste se dostali pouze následujícím trikem: zároveň tisknout kliku, otáčet klíčem a rukou se dotýkat antény.

Společnost General Motors by vás nutila koupit zároveň s každým autem sadu deLuxe karet firmy Rand McNally (dceřinná společnost General Motors), ačkoliv byste to nikdy nepotřebovali. Pokud byste nabídku nepřijali, jezdilo by vaše auto jen poloviční rychlostí (ne-li pomaleji) a General Motors by kvůli této záležitosti byla vyšetřována státními orgány.

Vždy po představení nového vozu by se museli všichni řidiči znovu učit řídit, protože žádný nový vůz by nefungoval tak jako staré auto.

Volant automobilu by se večer před opuštěním vozidla odebíral a ráno znovu instaloval s použitím unikátní technologie plug-and-play. Někdy by se ovšem stávalo, že automobil po ránu bez zjevného důvodu odmítne volant přijmout.

Motor by se vypínal stisknutím tlačítka START.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Klient: Dobry den, nedaří se mi k vám připojit.

Hotline: Dobře, hned to zařídíme, ze všeho nejdřív bych potřeboval vědět, jestli jste v XP, Vistě nebo v Linuxu.

Klient: Ne, ne ... já jsem v Brně, 602 00.

Účastníkům kurzu programování pro pokročilé byla položena následující otázka:

"Představte si, že jste nastoupili do letadla a před startem jste zjistili, že letadlo používá software pro řízení letu vytvořený vaší programátorskou skupinou. Kdo z vás by ihned opustil letadlo?"

Zvedl se les rukou, jenom jeden účastník kurzu zůstal sedět bez hnutí. Na výslovný dotaz odpověděl, že by skutečně zůstal sedět v letadle:

"Kdyby software skutečně dělala naše pracovní skupina, tak by letadlo ani nedojelo na startovací dráhu, natož aby vzlétlo."

Počítačový maniak vypráví kamarádům: "Přijdu domu a vidím mojí manželku, úplně nahou a navíc s cizím chlapem v posteli. Podívali se na mě a pohled v jejich očích byl tak posměšný až mě zamrazilo. Zmocnila se mě strašná předtucha. Běžím k počítači a opravdu! Ty svině mi změnili heslo!!!"

Admin & Šaman

*Uživatel:*

Vypnul se mi počítač. Volám admina. Přichází admin, těžce vzdychne, něco si mumlá pod nos, asi 10krát se otáčí na mé židli, kopne do počítače a ten se zapíná. Znovu si těžce povzdychne, stále mumlá a odchází. On je prostě šaman! Je to bůh.

*Admin:*

Zavolali mě k uživateli. Ten idiot se pořád točil na židli, až se mu na ni namotal kabel ze zásuvky. Tiše nadávám, rozmotávám kabel, odkopávám počítač co nejdál pod stůl, aby to zase nenamotal a zapínám ho, nadávám, odcházím. Je to blb.

Jak mohou tři programátoři dělat společný byznys?

.

.

Jeden píše viry a druhý antivirové programy.

A ten třetí?

Ten píše operační systém, pod kterým to všechno funguje.

"Včera mi volala manželka do práce a vzal to modem."

"No a co?"

"Jak no a co? Půl druhé hodiny spolu kecali!"

Šeptá žena programátorovi:

"Drahý, já chci dítě..."

"Ok, lehni si, nainstalujeme..."

Ve tři hodiny v noci se ona potichoučku vkradla do sousední místnosti. Kladivem rozbila 19-palcový monitor, CéDéčka polila lepidlem, bednu počítače vyhodila oknem a tiskárnu utopila ve vaně. Potom se vrátila do ložnice, do teplé postele a přitiskla se s láskou k boku svého nic netušícího spícího manžela, o kterém byla přesvědčena, že už teď veškerý volný čas do konce života bude věnovat jejich lásce.

...do konce života jí zbývaly ještě čtyři hodiny...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo zítra pro to jedu. Budu muset vzít ale jinej než jsem ti psal. Tamten už nemají a termín dodání neznámý. Funkčně je shodný, jen o 80 korun dražší.

Jinak dovču budu mít tak po různu, ale po čechách a spíš na kole ;)

Ok.Kdybys jel po čechách a náhodou projížděl někde poblíž Plané nad Lužnicí tak se klidně ozvi.(603355673)Jsem tam od 8-15.8

Taky jsem měl původně brát kola ale týden je krátká doba tak pokud počasí dovolí tak koupání a jinak tenis a odpočinek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...