Říjen 11, 200915 r Autor AŽ budeš starší,tak to pochopíš. Vito ja myslim,ze na tohle uz nemusim bejt starsi jasne no chapu to
Říjen 11, 200915 r Ptiku co sbazar Hele dreli ti nekdy kola ? v podbehu ? mas et 30 ne ? Na netu toho je dost, ael ty ceny.... Kola mam v pohode - zadny drhnutí
Říjen 12, 200915 r Zdravím supí bandičku. Koukám že se našel Tomáš,tobě to manželství dává zabrat Tome! Sejis:Co nového Jiříku?Tenhle týden jsem v Praze,cinknu a dáme někde kávu,dlouho jsme se nevidili tak pokecáme. Já jsem teď trochu nastydlí,ale snad to během týdne přejde.
Říjen 12, 200915 r Zdravím supí bandičku.Koukám že se našel Tomáš,tobě to manželství dává zabrat Tome! Sejis:Co nového Jiříku?Tenhle týden jsem v Praze,cinknu a dáme někde kávu,dlouho jsme se nevidili tak pokecáme. Já jsem teď trochu nastydlí,ale snad to během týdne přejde. zavolej a dáme pokec,je to fakt už doba ,co jsme spolu pokecali
Říjen 12, 200915 r tak a je tu o5 začátek týdne,tak mnoho úspěchů hoši jo dám si kávičku,dá si někdo též
Říjen 12, 200915 r Zdar mládenci.Tak jsem to zakřikl včera s tím počasím.Chčije a chčije.Tak opatrně borci.Ať Vám týden uteče v pohodě
Říjen 12, 200915 r Novis: to víš, manželství je hrozná věc Ale v práci je to horší Petík: co to? Měníš Supa za Hondu? Kua, co to je venku za okny, a co to hlásej v tej televizi? Jaký závěje? Kdo už má přezuto? Já ještě ani nemám zimní gumy koupené
Říjen 12, 200915 r Já taky nemám zimní gumy ale myslím že je ještě čas a kromě toho musím ještě stihnout do zimy 5 střech a nerad bych tam makal ve sněhu .
Říjen 12, 200915 r předpověd počasí je libozní ..........máme se nač těšit tak si raději dáme že pánové
Říjen 12, 200915 r předpověd počasí je libozní ..........máme se nač těšit tak si raději dáme že pánové :palec2: Hned to do sebe v podobě "Budvárka " hrnu, strejdo Sejdo ! Tady začaly před pulhoďkou padat mokrý vločky, ale je venku plus 4, hned to jde do kanálu. Ani mě to nevzrušuje k přezouvání, máme myslím ještě 2 týdny čas. hnusný je však to nebíč- ko - černý, zakaboněný a smutný. Ahoj CHLAPI, babo a Sejdo ! :palec2:
Říjen 12, 200915 r :palec2: Hned to do sebe v podobě "Budvárka " hrnu, strejdo Sejdo ! Tady začaly před pulhoďkou padat mokrý vločky, ale je venku plus 4, hned to jde do kanálu. Ani mě to nevzrušuje k přezouvání, máme myslím ještě 2 týdny čas. hnusný je však to nebíč- ko - černý, zakaboněný a smutný. Ahoj CHLAPI, babo a Sejdo ! :palec2: čágo Mafíííků,to počasí u Vás je ještě hnusnější,holt skoro hory co dorazíš do Chaber
Říjen 12, 200915 r Kluci kdyby nekdo chtel sehnat zimáky, tak mám dobrý kontakt na jednoho z hlavních distributoru v ČR a můžu sehnat pneu myslím za dobrý ceny. Jinak dnes jsem jel z Ml. Bolky do Hradce a pres Pardubice a Kolin domu a jak celej den chčije, tak samá bouračka, tak opatrně kluci... Zimáky už pomalu chystám - ve středu maj padat bílý sra..čky z nebe, tak asi brzo nazuju - ale nechce se mi tam dávat ty Solidy 17"
Říjen 12, 200915 r To já už pneušky mám, minulý týden přišly. Jen přemejšlím, jestli si nechat poopravit hliníky. Jsou už trochu nahlodaný od soli.
Říjen 12, 200915 r Ahoj kamarádi,večer u nás pršelo,ale o několik kilometrů dál už pomálu začíná sněžit.Jo jo holt už zima pomalu přichází.Ve čtvrtek jedem do kladna na promoci tak snad to ještě zmáknu bez zimáků. Mám je na půdě a ještě se nechci loučit s letními koly,vypadaj přeci jen o dost líp. Petiku:jel bych strašně rád na Bohemku,ale práce mraky a sem rád,že sem si vybojoval volno na chabry.Pojede Bohemku můj kamarád s škodou 120 S,je to mazel a doufám,že ji neublíží a dojedou oni i škodule v pořádku spátky na šumavu.
Říjen 13, 200915 r dobré dopoledne +jedno kafí :palec2: ... a mně hruškovou CAPPI nebo alespoň Red Bulla. Od třech ráno jsem byl ve fabrice, první noční mrazík a odešla termoregulace n a vzduchových šroubových kompresorech... Teď už to frčí jak dráha (Pendolino...) Sejdíku, na Chabry se chystám, potřebuji, aby mi dětičky nestonaly, rozdám je po babičkách a valím. Zatím jsou doma s chřipajznou a tak čajíčky a mladej to prokládá vaječným, myslí si, že to nevím... Dnes je sluníčko a tak i prosychaj silnice, ale už to bude jen krutý a krutý. Tak Sejdíkovi a VŠEM Ahoj ! :palec2:
Říjen 13, 200915 r Tak já jsem to dnes už zapíchl a už jsem navštívil pana pneuservise a nechal jsem přezout Supáka.
Říjen 13, 200915 r Viděli jste dnes na netu už oficiální představení superba combi?Základní parametry atd?U nás ve firmě už je dokonce možnost objednat si toto auto u škoda Exner Praha se 17%slevou.No kdybych ty penízky na to měl tak do toho jdu. Máme to jako zvýhodnění,protože jsme v KKCG Group a tak prý to je takový benefit.Nejen superb combi,ale celá škála škodovky.No ale mít na to ty peníze no.
Říjen 13, 200915 r Tak dneska jsem si dovezl nové Themista 18" sice na léto ale za dobré prachy tak jsem je vzal ale koukal jsem že to má ET 46 a kola na supovi myslím mají ET 35 co myslíte bude to moc schované nebo kde sehnat podložky . A zimáky budu objednávat Continental WinterContact TS 830 tak uvidíme jaké budou na sněhu a břečce .
Říjen 13, 200915 r Ahoj, kluci. No dneska pošasí děs. A podle předpovědi to lepší nebude milan007: mám velmi dobrý zkušenosti s TS810 a na supa jsem si TS830 objednal taky. V testech jsou na špici tak doufám, že budou good.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.