Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Od rána jsem měl skvělou náladu. Až do 13 hodiny, kdy jsem zjistil, že mi nějaká zasraná zkurvená mrdka promáčkla něčím kufr u Supíka. :076kol114:kol-22::kol-29:

post-452-1255950779_thumb.jpg

úspěšný týden a pro dnešek hodně síly Fšem :palec2:

trošku se nám to tady slézá lol:) a to je dobře :palec2:

:palec2: :palec2:

Fakt všem prima týden. TADY JE NÁDHERNĚ, sračky zmizely, nastává období špinavejch auťáků. Padá listí, chvilku je slunce, pak přeháňky, silničáři nevim proč kropjej - ale nezametaj, je to pěknej bordel. Zvěře v lese ubývá ne zásluhou myslivců ( maslivců - jsou na MASO ), ale řidičů. Za víkend 6 x střet se zvěří jenom na výpadovce do SRN, přitom je v okolí samé zaplocení okolních svahů a desítky světloodraznejch cedulí. Dokonce nějakej "pičus" nabral s JEEPem dvanácteráka v obci a ten mu projel předním sklem, přičemž ho trofejí zranil na hrudníku "THE END" ! Ať mi NĚKDO vypráví, že jel v 11 dopoledne v obci 50 km/hod.

Na DUPLEXový funidlo jsem se koukal, z AUDI A 6, BOHA, je to hezké, ale CEJCHA ( 1220 éček ), zvuk to má kultivovaný - bohužel, NA TO NEJNI ....

Pa, pašáci SUPerbáci ...! :palec2: :palec2:

Od rána jsem měl skvělou náladu. Až do 13 hodiny, kdy jsem zjistil, že mi nějaká zasraná zkurvená mrdka promáčkla něčím kufr u Supíka. :076kol114:kol-22::kol-29:

to nasere :feve:

Zdravím,kamarádi.Počasí se dnes umoudřilo a tak i ta nálada je lepší.Na víkend by mělo být pěkné počasí,tak snad i sraz se vydaří.

Tak se mějte fajn a opatrně na silnicích,okolo se motá blbciů víc než dost.čusky

Zdar chlapáci.Posílám pozdrav z noční směny.

To Petřík:pošli mi ten nákres ať se pohnem

Zdar chlapáci.Posílám pozdrav z noční směny.

To Petřík:pošli mi ten nákres ať se pohnem

Co kuješ - co chystáš Víťo ?

zdravím Ládu,Petu a Vitu :palec2: tak v sobotu chlapáci,již se na Vaše drštičky těším lol:palec2:

hezký pracovní den

zdravím Ládu,Petu a Vitu :palec2: tak v sobotu chlapáci,již se na Vaše drštičky těším lol:palec2:

hezký pracovní den

Nazdááár dotóre,

na ostatní kašleš jo ? :smich:

• Autor

Vito je to passe :(

Prevrtaj se naboje na aute :p

Sodlozkou by lezly mooc ven :) Dekuju za optani !

Kluci krasne probuzeni do u nas krasneho uterniho dne :)

Dobré ránko fšem! To máme ale venku krásně. :p

Nazdááár dotóre,

na ostatní kašleš jo ? :smich:

zdáár Petas :) nekašlu na ostatní,ale nikdo jiný zde po ránu nebyl ;)

zdáár Šarku a Douhé bidlo :)

Hezký večer chlapci, už se nám to blíží. A snad i sluníčko bude :)

Hezký večer chlapci, už se nám to blíží. A snad i sluníčko bude :)

blíží ,blíží Járo :) a slunce bude,všechno bude a pokec bude lol:p já to vidím,že tam budu cca 9-1O hod nejpozději,ale spíš 9 hodka

hezký večer kucí :palec2: dáme si -_-

Brej večír Kamarádi dnes počasí přijatelný,ale byl sem do večera v práci.potřebuju umejt vyklidit supína a nějak na to nezbejvá čas.snad to zmáknu do konce týdne,abych si neudělal na sraze ostudu.

Já na to mám lidi. Nechám to udělat kluky v práci. Počítám, že tak do srazu mi to ještě 3x vyčistí.

hola hej, pěknej večír. Už se to blíží a sluníčko dneska i sem tam slunilo, tak to je super.

A já bych měl pracovat a místo toho to tady pročítám a píšu :) To zas bude zítra na meetingu průser :( Tak se připravujte borci a na viděnou

Já ikdybych to myl každý den tak než projedu tu naši vlast tak to bude jako prase tak přehánět to nebudu.Určitě to nebude o ostudě ale o pokecu.Ahojte klukové

v muzeu jsem byl asi pred 14 dny lol a pecička :palec2:

Dneska venku zas nic moc - teda aspon u nás. V práci opruz, tak už aby padla...

Já na to mám lidi. Nechám to udělat kluky v práci. Počítám, že tak do srazu mi to ještě 3x vyčistí.

a mě to také vyčistí lol;) /grátis/ :p

zdááár borcííí :p tak za necelé 4 dny :palec2:-_-

ted mi to přišlo,prý bezkonkurenční vtip roku lol:smich::smich::smich:

post-210-1256111063_thumb.png

a mě to také vyčistí lol;) /grátis/ :p

Tak mi zavolej a nějak se domluvíme!

Tak mi zavolej a nějak se domluvíme!

Tys to nepochopil - žádný "nějak" - úprostě grátis je grátis - a celá flotila Supů... :palec2:

:076 Zavolat a domluvit!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.