žralok Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Od rána jsem měl skvělou náladu. Až do 13 hodiny, kdy jsem zjistil, že mi nějaká zasraná zkurvená mrdka promáčkla něčím kufr u Supíka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mafy.007 Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 úspěšný týden a pro dnešek hodně síly Fšem trošku se nám to tady slézá a to je dobře :palec2: Fakt všem prima týden. TADY JE NÁDHERNĚ, sračky zmizely, nastává období špinavejch auťáků. Padá listí, chvilku je slunce, pak přeháňky, silničáři nevim proč kropjej - ale nezametaj, je to pěknej bordel. Zvěře v lese ubývá ne zásluhou myslivců ( maslivců - jsou na MASO ), ale řidičů. Za víkend 6 x střet se zvěří jenom na výpadovce do SRN, přitom je v okolí samé zaplocení okolních svahů a desítky světloodraznejch cedulí. Dokonce nějakej "pičus" nabral s JEEPem dvanácteráka v obci a ten mu projel předním sklem, přičemž ho trofejí zranil na hrudníku "THE END" ! Ať mi NĚKDO vypráví, že jel v 11 dopoledne v obci 50 km/hod. Na DUPLEXový funidlo jsem se koukal, z AUDI A 6, BOHA, je to hezké, ale CEJCHA ( 1220 éček ), zvuk to má kultivovaný - bohužel, NA TO NEJNI .... Pa, pašáci SUPerbáci ...! :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Od rána jsem měl skvělou náladu. Až do 13 hodiny, kdy jsem zjistil, že mi nějaká zasraná zkurvená mrdka promáčkla něčím kufr u Supíka. to nasere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Zdravím,kamarádi.Počasí se dnes umoudřilo a tak i ta nálada je lepší.Na víkend by mělo být pěkné počasí,tak snad i sraz se vydaří. Tak se mějte fajn a opatrně na silnicích,okolo se motá blbciů víc než dost.čusky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Zdar chlapáci.Posílám pozdrav z noční směny. To Petřík:pošli mi ten nákres ať se pohnem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Zdar chlapáci.Posílám pozdrav z noční směny.To Petřík:pošli mi ten nákres ať se pohnem Co kuješ - co chystáš Víťo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 zdravím Ládu,Petu a Vitu tak v sobotu chlapáci,již se na Vaše drštičky těším hezký pracovní den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 zdravím Ládu,Petu a Vitu tak v sobotu chlapáci,již se na Vaše drštičky těším hezký pracovní den Nazdááár dotóre, na ostatní kašleš jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 20. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Vito je to passe Prevrtaj se naboje na aute Sodlozkou by lezly mooc ven Dekuju za optani ! Kluci krasne probuzeni do u nas krasneho uterniho dne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Dobré ránko fšem! To máme ale venku krásně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Nazdááár dotóre, na ostatní kašleš jo ? zdáár Petas nekašlu na ostatní,ale nikdo jiný zde po ránu nebyl zdáár Šarku a Douhé bidlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Hezký večer chlapci, už se nám to blíží. A snad i sluníčko bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Hezký večer chlapci, už se nám to blíží. A snad i sluníčko bude blíží ,blíží Járo a slunce bude,všechno bude a pokec bude já to vidím,že tam budu cca 9-1O hod nejpozději,ale spíš 9 hodka hezký večer kucí dáme si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Brej večír Kamarádi dnes počasí přijatelný,ale byl sem do večera v práci.potřebuju umejt vyklidit supína a nějak na to nezbejvá čas.snad to zmáknu do konce týdne,abych si neudělal na sraze ostudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Já na to mám lidi. Nechám to udělat kluky v práci. Počítám, že tak do srazu mi to ještě 3x vyčistí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 hola hej, pěknej večír. Už se to blíží a sluníčko dneska i sem tam slunilo, tak to je super. A já bych měl pracovat a místo toho to tady pročítám a píšu To zas bude zítra na meetingu průser Tak se připravujte borci a na viděnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Já ikdybych to myl každý den tak než projedu tu naši vlast tak to bude jako prase tak přehánět to nebudu.Určitě to nebude o ostudě ale o pokecu.Ahojte klukové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Supové, víte něco o své historii http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1282025 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 v muzeu jsem byl asi pred 14 dny a pecička Dneska venku zas nic moc - teda aspon u nás. V práci opruz, tak už aby padla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Já na to mám lidi. Nechám to udělat kluky v práci. Počítám, že tak do srazu mi to ještě 3x vyčistí. a mě to také vyčistí /grátis/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 zdááár borcííí tak za necelé 4 dny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 ted mi to přišlo,prý bezkonkurenční vtip roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 a mě to také vyčistí /grátis/ Tak mi zavolej a nějak se domluvíme! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Tak mi zavolej a nějak se domluvíme! Tys to nepochopil - žádný "nějak" - úprostě grátis je grátis - a celá flotila Supů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Zavolat a domluvit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.