Říjen 19, 200915 r Od rána jsem měl skvělou náladu. Až do 13 hodiny, kdy jsem zjistil, že mi nějaká zasraná zkurvená mrdka promáčkla něčím kufr u Supíka.
Říjen 19, 200915 r úspěšný týden a pro dnešek hodně síly Fšem trošku se nám to tady slézá a to je dobře :palec2: Fakt všem prima týden. TADY JE NÁDHERNĚ, sračky zmizely, nastává období špinavejch auťáků. Padá listí, chvilku je slunce, pak přeháňky, silničáři nevim proč kropjej - ale nezametaj, je to pěknej bordel. Zvěře v lese ubývá ne zásluhou myslivců ( maslivců - jsou na MASO ), ale řidičů. Za víkend 6 x střet se zvěří jenom na výpadovce do SRN, přitom je v okolí samé zaplocení okolních svahů a desítky světloodraznejch cedulí. Dokonce nějakej "pičus" nabral s JEEPem dvanácteráka v obci a ten mu projel předním sklem, přičemž ho trofejí zranil na hrudníku "THE END" ! Ať mi NĚKDO vypráví, že jel v 11 dopoledne v obci 50 km/hod. Na DUPLEXový funidlo jsem se koukal, z AUDI A 6, BOHA, je to hezké, ale CEJCHA ( 1220 éček ), zvuk to má kultivovaný - bohužel, NA TO NEJNI .... Pa, pašáci SUPerbáci ...! :palec2:
Říjen 19, 200915 r Od rána jsem měl skvělou náladu. Až do 13 hodiny, kdy jsem zjistil, že mi nějaká zasraná zkurvená mrdka promáčkla něčím kufr u Supíka. to nasere
Říjen 19, 200915 r Zdravím,kamarádi.Počasí se dnes umoudřilo a tak i ta nálada je lepší.Na víkend by mělo být pěkné počasí,tak snad i sraz se vydaří. Tak se mějte fajn a opatrně na silnicích,okolo se motá blbciů víc než dost.čusky
Říjen 19, 200915 r Zdar chlapáci.Posílám pozdrav z noční směny. To Petřík:pošli mi ten nákres ať se pohnem
Říjen 20, 200915 r Zdar chlapáci.Posílám pozdrav z noční směny.To Petřík:pošli mi ten nákres ať se pohnem Co kuješ - co chystáš Víťo ?
Říjen 20, 200915 r zdravím Ládu,Petu a Vitu tak v sobotu chlapáci,již se na Vaše drštičky těším hezký pracovní den
Říjen 20, 200915 r zdravím Ládu,Petu a Vitu tak v sobotu chlapáci,již se na Vaše drštičky těším hezký pracovní den Nazdááár dotóre, na ostatní kašleš jo ?
Říjen 20, 200915 r Autor Vito je to passe Prevrtaj se naboje na aute Sodlozkou by lezly mooc ven Dekuju za optani ! Kluci krasne probuzeni do u nas krasneho uterniho dne
Říjen 20, 200915 r Nazdááár dotóre, na ostatní kašleš jo ? zdáár Petas nekašlu na ostatní,ale nikdo jiný zde po ránu nebyl zdáár Šarku a Douhé bidlo
Říjen 20, 200915 r Hezký večer chlapci, už se nám to blíží. A snad i sluníčko bude blíží ,blíží Járo a slunce bude,všechno bude a pokec bude já to vidím,že tam budu cca 9-1O hod nejpozději,ale spíš 9 hodka hezký večer kucí dáme si
Říjen 20, 200915 r Brej večír Kamarádi dnes počasí přijatelný,ale byl sem do večera v práci.potřebuju umejt vyklidit supína a nějak na to nezbejvá čas.snad to zmáknu do konce týdne,abych si neudělal na sraze ostudu.
Říjen 20, 200915 r Já na to mám lidi. Nechám to udělat kluky v práci. Počítám, že tak do srazu mi to ještě 3x vyčistí.
Říjen 20, 200915 r hola hej, pěknej večír. Už se to blíží a sluníčko dneska i sem tam slunilo, tak to je super. A já bych měl pracovat a místo toho to tady pročítám a píšu To zas bude zítra na meetingu průser Tak se připravujte borci a na viděnou
Říjen 20, 200915 r Já ikdybych to myl každý den tak než projedu tu naši vlast tak to bude jako prase tak přehánět to nebudu.Určitě to nebude o ostudě ale o pokecu.Ahojte klukové
Říjen 21, 200915 r Supové, víte něco o své historii http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1282025
Říjen 21, 200915 r v muzeu jsem byl asi pred 14 dny a pecička Dneska venku zas nic moc - teda aspon u nás. V práci opruz, tak už aby padla...
Říjen 21, 200915 r Já na to mám lidi. Nechám to udělat kluky v práci. Počítám, že tak do srazu mi to ještě 3x vyčistí. a mě to také vyčistí /grátis/
Říjen 21, 200915 r Tak mi zavolej a nějak se domluvíme! Tys to nepochopil - žádný "nějak" - úprostě grátis je grátis - a celá flotila Supů...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.