Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Zdar kluci, tak se u nás pěkně ochladilo.

Víťo objednal jsem a už je doma :), jen se mi do toho teď nechce. Vzal jsem to od něj i s káblikem a je to supr, protože je ho tam asi 1,5 metru. Takže relé můžu krásně zabudovat mezi ostatní.

Kam to relé šoupneš mezi ostatní ? Kde je najdu - a jsou tam nejaky drzaky ? Nechci aby mi tam nekde plandalo - rozdelany jsem to jeste nemel, takze nevim... A jak vyndam spinac varovnych ? Nechci nekde neco zlomit :(

Zdar kluci, tak se u nás pěkně ochladilo.

Víťo objednal jsem a už je doma :), jen se mi do toho teď nechce. Vzal jsem to od něj i s káblikem a je to supr, protože je ho tam asi 1,5 metru. Takže relé můžu krásně zabudovat mezi ostatní.

Já to nakonec taky objednal s káblíkem,ale ještě to doma nemám.Asi čekal až mu to potvrdím na tuty.Nicméně počítám že v pondělí max.v úterý to tu bude.No a pak kontaktuju známého ať to tam flákne.Jen aby už neněžilo,páč ještě se mi nechce přezouvat

Bré ranko bombarďáci.Tak u nás po ránu krásně slunečno.Chladno,ale krásně.To bude asi tím,že už jdu dnes zase na šichtu.To je jak naschvál.Tak se opatrujte mládenci

Já to nakonec taky objednal s káblíkem,ale ještě to doma nemám.Asi čekal až mu to potvrdím na tuty.Nicméně počítám že v pondělí max.v úterý to tu bude.No a pak kontaktuju známého ať to tam flákne.Jen aby už neněžilo,páč ještě se mi nechce přezouvat

Příští týden pojedu do jižních čech, tak jsem s nim domluvenej že si pro to relé přijedu

Peny, jak na tom budeš časově ? Hod mi do SZ tvuj tel a dame kofí. Vidim to bud utery nebo stredu.

příjemný víkend všem...v Praze hnusně pod mrakem a zima ...chjo, ja chci léto :)

Dobré ráno bando, tak víkend se nám pomalu krátí, co se dá dělat...

Jsem dnes zvědavej na F1 - hlavně na ten okruh a to prostředí, to bude masáž :smich:

Tak užívejte poslední volný den

pohodové nedělní ránko přeji všem

malé info,tak to není turbo,ale vystřelil celý vstřik i s vložkou,ale proč,to se musí zjistit..........

pohodové nedělní ránko přeji všem

malé info,tak to není turbo,ale vystřelil celý vstřik i s vložkou,ale proč,to se musí zjistit..........

Tak pátrej Colombo - at dobre pořídíš Jiříku

Hezký podvečer kluci, no venku je teda hnusně.

Petik: Mezi ostatní pod volant. Sundáš ten spodek palubky. A buď si protáhneš kabely až k vypínači varovek nebo to napojíš pod volantem.

Sejis: tak to je zajímavý. Teda Jirko ty musíš mít vždy něco extra :smich:

příjemný zbytek víkendu hoši..

opravdu vždy něco extra,pán z MB servisu pravil,že to ještě neviděl..........

• Autor

Nu :D kdyz uz mame i par poharu :D

kluci nemate nekdo nekoho znamyho kdo dela ochranne nerez ramy na Hondu CR-V ?

ze by jsme opět otevřeli téma www.superb-club.cz ?

Pojďme do toho chlapi.Je zima,máme zase prostor diskutovat a rozebrat to.Je mi jasné,že 50 superbů nás tam nebude,ale i třetina není k zahození.Kartičky máme,pohár máme,trika máme,já bych se té myšlenky nevzdával.Toliko můj názor a teď reakce ostatních please.

Dobré ráno superbáci. Máme tu další a po dlouhé době mrazivý týden. Tak ať je bez nehod a uteče jak voda!!

Pojďme do toho chlapi.Je zima,máme zase prostor diskutovat a rozebrat to.Je mi jasné,že 50 superbů nás tam nebude,ale i třetina není k zahození.Kartičky máme,pohár máme,trika máme,já bych se té myšlenky nevzdával.Toliko můj názor a teď reakce ostatních please.

...pro těch 10 aktivních lidí ;) má to cenu ;)

jinak dobré ráno :)

• Autor

Velky Sejdo ty se toho bojis ? :D

Velky Sejdo ty se toho bojis ? :D

....né chlapče,já se bojím jenom ošklivé nemoci ;) .........

ale dělat klub pro cca 10 aktivních lidiček,to opravdu neé ;) .......na diskuzní klub to nemá smysl......

prostě moje zásada je,když někde jsem a baví mě to ,tak jsem aktivní,nebo na to seru.....howk...

• Autor

Ja vim ale zase si myslim ze lepsi klub pro nasi bandu nez pro nejaky kvanto lidi jako je OC :)

Navic si myslim, ze superbu nebude stejne nikdy jako OI :)

Ahojda,zdravím při pondělku. :palec2:

Brý tro, stavím na čaj a krájím štrůdlíček, kdo se přidá :)

Brý tro, stavím na čaj a krájím štrůdlíček, kdo se přidá :)

Ahoj Tome,tak je už sice odpoledne,ale štrůdlíček bych si dal.Tak kilo,kilo a půl.Děkujuuuuu lol

Čaute všeci.U nás zataženo,ale neprší,nesněží a je klid.Dnes jsem chtěl přehazovat gumy,ale nějak se mi nechce,takže to musím odložit.

Kontaktoval jsem SEBA ohledně rozvodů a byl jsem mile překvapen.Jeden příklad za všechny:tlumič vibrací stojící ve škodovce cca 5000kč má sebo za nějakých 1400kč.Značkový samozřejmě.

• Autor

Nj Sebo se vyplati :p My od mame vse :p

Vidis to Vito a pak, ze je draho :p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.