Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Taky se mi to moc nezdá, ty fotky moc na čechy nevypadají a ta překladačová čeština v popisu výbavy...

Jinak přeji hezký a trochu teplejší večer. Jsem zvědav, jestli jim na neděli ta mrazivá předpověď vyjde.

dobré poledne kamarádi.Tak mám zrovna pauzu na své druhé směně.U nás bylo včera neuvěřitelných +2

Po dlouhé době mě to potěšilo ikdyž zas se to má vrátit.Tak užívejte víkendu

nazdarek kluci - meli jsme dvoudenni meeting a po vecerech nebylo co delat - tak jsme nasemu novymu kolegovi zaprahli jeho Fabii RS za Patrola, odtahli od hotelu a komplet zahrabali do sněhu :smich::smich::smich: - Lehce jsme ji zalili vodou - 2x a nemohli se dočkat rána - kolega nejdřív myslel že mu auto ukradli, ale posléze ho našel - no prdel strašná :smich: Nakonec jsme ho opet zapřáhli za Patrola a vyškubli z té hromady zmrzlého sněhu lol

post-6632-1264866530_thumb.jpg

post-6632-1264866539_thumb.jpg

post-6632-1264866552_thumb.jpg

post-6632-1264866558_thumb.jpg

post-6632-1264866567_thumb.jpg

post-6632-1264866586_thumb.jpg

post-6632-1264866599_thumb.jpg

post-6632-1264866613_thumb.jpg

post-6632-1264866623_thumb.jpg

post-6632-1264866632_thumb.jpg

post-6632-1264866644_thumb.jpg

post-6632-1264866658_thumb.jpg

zdravím při víkendu. Supíka jsem vytáhnul na projížďku do Vídně a sníh nesníh, mrazy nemrazy, všechno šlape jak má. Já to auto prostě žeru :)

Petíku: Vy ste ale hovádka :D

twe tak zahrabat auto do snehu :smich:

Nazdárek,včera sem projel republiku od západu na východ a zpět.Byl sem v u ostravy se podívat s kamarádem na A6 3,0Tdi,nestálo to za nic a tak sme zase jeli domů.Najel sem 905 km a supík zas ukázal,že je to super auto.žádná unava a jen radost z jízdy.Mějte se fajn a užívejte volné neděle.Mě dnes čeká ještě cesta do prahy s platem pro auto,tak zase supín bude tahat.Ze včera je pořádně vyčištěnej od sazí,tak to pojede samo. :palec2:

zdar kuci při neděli,Petíku jste volové,to bych ti za auto prokop prdel lollol

přeji dobrou chut a jdu se dívat chvíli na serial -sanitka- :p:p

to víte kluci - pár Jamesonů a toulavejch morek a co to neudělá... Jsme skoro hodinu čekali az pujde spat - šel jeste s jednim kolegou kourit pred hotel a ty blbci tam porad stali - jeden koukal jak chumelí a druhej počítal vločky - no pak se odebrali ke spanku a zacala nase akce lol Spát jsme sli ve 3 ráno, ale stálo to za to :smich:

Zdravím.Přeji krásnou sluneční nedeli,teda unás na moravě ted právě svítí a je nádherně tak du něco udělat pro své zdraví a du se projít.Jinak přeju krásný a pohodovej týden. :)

Teda Péťo dobrá práce, tohle udělat mě tak to dlouho rozdejchávám :). Jinak některý auta na parkovišti k tomu nemaj daleko. Když tu odklízeli sníh tak to hrnuli k autům a kdo neodjel tak dopadl hodně podobně. Ale střecha vidět je.

Tak se nám trochu pokazil víkend a zítra mažu k doktorovi...40 teploty, pichani na plicich a suchej kašel..... A venku bylo tak krásně na lyžování :(

• Autor

Ahojky kluci u nas porad neco pada :) kuwa sme v nizine a je toho tady jak sracek :)

dneska sme si krasne zablbli se superbikem a udelali pro vas par fotek .

Mejte se krasne :)

Vice u me v galerce :)

post-8971-1264960231_thumb.jpg

Pohodové pondělí vám všem kluci.

to víte kluci - pár Jamesonů a toulavejch morek a co to neudělá... Jsme skoro hodinu čekali az pujde spat - šel jeste s jednim kolegou kourit pred hotel a ty blbci tam porad stali - jeden koukal jak chumelí a druhej počítal vločky - no pak se odebrali ke spanku a zacala nase akce lol Spát jsme sli ve 3 ráno, ale stálo to za to :smich:

Ty vole, je v jablonci a ani se neozve ... !! :-)

bo pico nebyl cas :prc:

opět probuzení mezi bílé sra_čky :help: Tak at to v pohodě dáte klusi superbáci...

Jeden na úterý:

Po divokém mejdanu se chla probudí vedle cizí ženy a ptá se:

"Doboha, kolik máš roků ?"

"Přeci tolik, na kolik vypadám..."

"Mě neser, tak dlouho člověk nežije !"

Brý tro, dělám bylinkovej čaj s medem a citronem, dá si někdo?

Petík: Ten je výbornej:)

kurwa Hampi neblbni - to tě zabije...

po tom co mi doktorka řekla, že sem měl stejnej rozjezd nemoci jako prasečí chřipka a jestli prý nechci tamiflu, tak už mě nic nezabije :)

dokud nechrochtáš ta kje to dobrý... lol

ahoj klukové,příjemný uterní den vám přeju.Dám si ovocný čajík

Ahoj klucí, Víťo nevím jestli se mi odeslala SZ. Takže ten olej je G 052 911 A2, stejný jako jsi psal a opravdu je ho tam 3,2l. Můžu ti věnovat 0,5l zbytek abys koupil jen 3 litrovky.

jo jo Jardo SZ došla v pohodě.Už jsem ti odepsal.

Dobré ráno všem supí bandičko

Ahojda.Tak od rána zaze padá to bílé svinstvo,odhážu sních namažu záda a zase ku....... padá.Je to děs.Přejí krasnej zbytek dne a tejdne. :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.