Leden 29, 201015 r Taky se mi to moc nezdá, ty fotky moc na čechy nevypadají a ta překladačová čeština v popisu výbavy... Jinak přeji hezký a trochu teplejší večer. Jsem zvědav, jestli jim na neděli ta mrazivá předpověď vyjde.
Leden 30, 201015 r dobré poledne kamarádi.Tak mám zrovna pauzu na své druhé směně.U nás bylo včera neuvěřitelných +2 Po dlouhé době mě to potěšilo ikdyž zas se to má vrátit.Tak užívejte víkendu
Leden 30, 201015 r nazdarek kluci - meli jsme dvoudenni meeting a po vecerech nebylo co delat - tak jsme nasemu novymu kolegovi zaprahli jeho Fabii RS za Patrola, odtahli od hotelu a komplet zahrabali do sněhu - Lehce jsme ji zalili vodou - 2x a nemohli se dočkat rána - kolega nejdřív myslel že mu auto ukradli, ale posléze ho našel - no prdel strašná Nakonec jsme ho opet zapřáhli za Patrola a vyškubli z té hromady zmrzlého sněhu
Leden 30, 201015 r zdravím při víkendu. Supíka jsem vytáhnul na projížďku do Vídně a sníh nesníh, mrazy nemrazy, všechno šlape jak má. Já to auto prostě žeru Petíku: Vy ste ale hovádka
Leden 31, 201015 r Nazdárek,včera sem projel republiku od západu na východ a zpět.Byl sem v u ostravy se podívat s kamarádem na A6 3,0Tdi,nestálo to za nic a tak sme zase jeli domů.Najel sem 905 km a supík zas ukázal,že je to super auto.žádná unava a jen radost z jízdy.Mějte se fajn a užívejte volné neděle.Mě dnes čeká ještě cesta do prahy s platem pro auto,tak zase supín bude tahat.Ze včera je pořádně vyčištěnej od sazí,tak to pojede samo.
Leden 31, 201015 r zdar kuci při neděli,Petíku jste volové,to bych ti za auto prokop prdel přeji dobrou chut a jdu se dívat chvíli na serial -sanitka-
Leden 31, 201015 r to víte kluci - pár Jamesonů a toulavejch morek a co to neudělá... Jsme skoro hodinu čekali az pujde spat - šel jeste s jednim kolegou kourit pred hotel a ty blbci tam porad stali - jeden koukal jak chumelí a druhej počítal vločky - no pak se odebrali ke spanku a zacala nase akce Spát jsme sli ve 3 ráno, ale stálo to za to
Leden 31, 201015 r Zdravím.Přeji krásnou sluneční nedeli,teda unás na moravě ted právě svítí a je nádherně tak du něco udělat pro své zdraví a du se projít.Jinak přeju krásný a pohodovej týden.
Leden 31, 201015 r Teda Péťo dobrá práce, tohle udělat mě tak to dlouho rozdejchávám . Jinak některý auta na parkovišti k tomu nemaj daleko. Když tu odklízeli sníh tak to hrnuli k autům a kdo neodjel tak dopadl hodně podobně. Ale střecha vidět je.
Leden 31, 201015 r Tak se nám trochu pokazil víkend a zítra mažu k doktorovi...40 teploty, pichani na plicich a suchej kašel..... A venku bylo tak krásně na lyžování
Leden 31, 201015 r Autor Ahojky kluci u nas porad neco pada kuwa sme v nizine a je toho tady jak sracek dneska sme si krasne zablbli se superbikem a udelali pro vas par fotek . Mejte se krasne Vice u me v galerce
Únor 1, 201015 r to víte kluci - pár Jamesonů a toulavejch morek a co to neudělá... Jsme skoro hodinu čekali az pujde spat - šel jeste s jednim kolegou kourit pred hotel a ty blbci tam porad stali - jeden koukal jak chumelí a druhej počítal vločky - no pak se odebrali ke spanku a zacala nase akce Spát jsme sli ve 3 ráno, ale stálo to za to Ty vole, je v jablonci a ani se neozve ... !! :-)
Únor 2, 201015 r opět probuzení mezi bílé sra_čky Tak at to v pohodě dáte klusi superbáci... Jeden na úterý: Po divokém mejdanu se chla probudí vedle cizí ženy a ptá se: "Doboha, kolik máš roků ?" "Přeci tolik, na kolik vypadám..." "Mě neser, tak dlouho člověk nežije !"
Únor 2, 201015 r Brý tro, dělám bylinkovej čaj s medem a citronem, dá si někdo? Petík: Ten je výbornej:)
Únor 2, 201015 r po tom co mi doktorka řekla, že sem měl stejnej rozjezd nemoci jako prasečí chřipka a jestli prý nechci tamiflu, tak už mě nic nezabije
Únor 2, 201015 r Ahoj klucí, Víťo nevím jestli se mi odeslala SZ. Takže ten olej je G 052 911 A2, stejný jako jsi psal a opravdu je ho tam 3,2l. Můžu ti věnovat 0,5l zbytek abys koupil jen 3 litrovky.
Únor 3, 201015 r Ahojda.Tak od rána zaze padá to bílé svinstvo,odhážu sních namažu záda a zase ku....... padá.Je to děs.Přejí krasnej zbytek dne a tejdne.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.