Říjen 6, 201014 r Teda Sejdo, já Vás ani nepoznám?? Hm, neboj,poznáš máš to tam chlape,Ríša má pravdu,zasloužíš si již ikonku supí klubu
Říjen 6, 201014 r Pro Vás Sejdo taky!! (a proč tam mam furt ten status varování?) Upraveno Říjen 6, 201014 r od Martin35
Říjen 6, 201014 r Martine, má to tam tak každý, když je přihlášený. Je to abys viděl, kdybys dostal varování od adminů nebo moderátorů například za nesportovní chování.
Říjen 7, 201014 r Hlavně my budeme rádi, kamaráde. Jinak ahoj všem. Je to tu před výletem něják mrtvý. Tak snad všichni leští a bude to mít smysl. Má byt dokonce i docela slušný počasí, tak uvidíme.
Říjen 7, 201014 r Ty vole Jirko, všim sis von nám vyká. To jsme asi už v prdeli co? prominte pane Richarde,nějak jsem Vás nepochopil,to je naprosto pane kolego v pořádku,jsou zde i slušní chlapci týýý woe,to je fakt v prdeli
Říjen 7, 201014 r Zdar chlapáci tak já umyto mám,ale myslím že než tam dojedu tak to ani poznat nepůjde,ale to není podstatné.Důležité je vidět kamarády a ne aby se mi lesklo auto.
Říjen 9, 201014 r Kucííííí, byla to paráda, vše vyšlo tak, jak jsme si přáli! Počasí a vše okolo bylo špičkové, jen na fotky budu muset čekat od někoho z Vás - moje veteránská hlava je již děravá Předpokládám, že všichni dobře dojeli a "Z Á K U S K Y" BYLY TAKY PERFEKTNÍ! VELKÉ PODĚKOVÁNÍ! Zdravím a budu se těšit na fotečky
Říjen 9, 201014 r příjemné uvolněné,pohodová sobota.................akorát jsme Ríšou neměli chlastat do 2 do rána
Říjen 9, 201014 r No na to že jste chlastali do dvou do rána jak píšeš kudrnáči tak jste vypadali zachovale Díky za účast chlapáci
Říjen 10, 201014 r Víto,dej ty tvé fotečky do srazu at je to pohromadé,dík kámo,vidím,že jsi dojel ok a to je ok
Říjen 10, 201014 r Hoj bando. Hezkou neděli všem. Lidičkám co musí pracovat ať to utíká a těm doma naopak.
Říjen 10, 201014 r Ahój, tak jsem se zrovna probudil a trochu polidštil. Sobotní oslava se protáhla až do 5. ranní hodiny, mám toho dost
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.