Říjen 16, 201014 r Ahoj kamarádi, tak jsem ze Slovenska zpět. Celkem tam bylo pěkně, ale moc práce. Víťo díky za seznam, taky jsem pátral ale dodopátral jsem se. Každopádně ani u jedný z nich jsem netankoval. Sice kontrolovali naftu ale šidit se dá vše.
Říjen 17, 201014 r klucí,nevyšlo to,bohužel o jedno křeslo jsem se nedostal na radnici ale dík kamarádům za podporu
Říjen 17, 201014 r Jiříku, no nic, mezi námi taky dobře a alespoň budeš mít více času na nás Holt příští volby nás budeš muset k sobě přihlásit a to by bylo, aby jsme Tě tam neprosadili! Nevěš hlavu a měj se mooc fajn To Martin35: koukám, že tiše závidíš a nebo se jen olizuješ? Upraveno Říjen 17, 201014 r od Lanny
Říjen 17, 201014 r Jirko je to škoda. U nás to taky nedopadlo moc dobře. Ještě se posere příští týden ten senát a můžem se hromadně stěhovat. Lanny nevíš o něčem?
Říjen 17, 201014 r Ríšo, začíná to být opravdu ejouvej, teď je každá rada "DOBRÁ", ale musíme to nějak zvládnout! Neboj, až to bude opravdu v prd..i, tak to vezmem na sever, tam bývá klid. Vyber si: Dánsko, Norsko, Švédsko a za teplem jezdí i oni rádi!!! To JohanJFV: A CO VY ZÁPADOČEŠI, VY SE MÁTE CO CHLUBIT!!! Upraveno Říjen 17, 201014 r od Lanny
Říjen 17, 201014 r Johan: No to mi povídej. Ten tvůj kraj je ale taky nějak mimo. Co mě překvapilo, jsou ty černoprdelníci. To jsou ve skutečnosti vítězové voleb. Lanny: máš pravdu, ale tam bych chcíp. Mě je zima i tady v létě a mít furt podzim a zimu bych nemusel Upraveno Říjen 17, 201014 r od riba
Říjen 17, 201014 r JOHANOVI JSEM TO NAPSAL - TAM TO TAKY PĚKNĚ POS..LI! jINAK MÁŠ PRAVDU, PAK UŽ JEN FLORIDA A NEBO KALIFORNIE, CO TY NA TO?
Říjen 17, 201014 r Sportku jsem dneska vsadil, pak by to šlo. Bude z toho ale jako vždy ho… tak že zase nic a zítra do práce.
Říjen 17, 201014 r Zdravím ve spolek.Ještě že jsem byl o víkendu v práci a nemusel jsem volit,páč bych volil blbě. Přeji krásnej tejden.
Říjen 17, 201014 r ..no kluci máte recht,volby žádný tuzex áááále může být ještě hůř a pak dám sanitky pro nás na rychlý odjezd .....jo a poslední co bude opouštět republiku,prosím at zhasne ..dík ....
Říjen 17, 201014 r Martine! PĚKNÉ A HLAVNĚ UŽITEČNÉ! Jinak mi to alespoň trochu pozvedlo náladu po těch pros..nejch volbách, ale myslím, že si budeme muset poradit, tady dáváš krásný příklad!!! A až to nepůjde, tak máme Sejisovu rychlou pomoc!
Říjen 17, 201014 r Jardo a čo Slovenky, boly dobre ?? Martine, musím říct že jo. Hlavně v Nitře . Sice tam mají draho, ale holky pěkný. Taky jsem nebyl volit, nějak jsem na to neměl chuť...
Říjen 18, 201014 r Moc velkej fofr jste tam neměli. Ještě že bylo hezky. Nejvíc se asi nařel Eda s tou igelitkou.
Říjen 19, 201014 r Ríšo ,to bylo nárazové,ale hlavně to jsou fotky,hned po otevření a hlavně to pokaždé je na jiném místě .....
Říjen 19, 201014 r Jasan už chápu. Koukal jsem na fotky, jak tě fascinovala ta naložená paní. Nechápu proč jsi jí toho tolik nacpal?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.