Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů

Petřík junior

Doporučené příspěvky

:kol-83: ....ale dobře jsi to pochopil Martine! Vidíš jak to šťouchnutí je účinné, tak se mi to líbí a nejen to tady projet a dost! Už dlouho se tady nediskutuje o :prc: stimulaci a pod.. Nějak se vytrácí stará dobrá sranda :kol-147::smich: Já vím, že doba té srandě moc nepřeje, ale přeci, sranda nás povznáší nad denní blbosti a starosti! Tak klucííí, nesmíme se dát a bojujme!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak mi to nedalo a jelikož jsem věděl, že Richard má narozky někdy v srpnu, tak jsem se podíval na jeho nick a skutečně "PÁN VELKOMOŽNÝ "RIBA - RICHARD, MĚL TY NAROZENINY UŽ 2o.SRPNA,

tak mu za nás starou "SUPÍ BANDU" dodatečně přeji vše nej, nej, aby se mu vše dařilo a někdy si na nás i vzpomněl. Je to tady bez něj nějaké smutnější, ale snad se polepší?!

Tak Ríšo, měj se fajn a předpokládám, že by jsi se zase po 3 měsících mohl ozvat, co říkáš???? :kol-131:

Editováno: , autor: Lanny
Odkaz ke komentáři

Zdravim, tak se tu tak na služebce nudím, kouknu sem a tady je to jak u ubrečenejch! Si tady pořád někdo stěžuje na účast :-)

Jinak doufám, že máte kluci auta připravená na sraz a budete reprezentovat ... stále jsem nepotkal supa s logem superb klubu - kterej je jak jinak mrtvej, bo nevznikl :-( Ale při této účasti to chápu.

Opatrujte se hoši a spoustu pohodových km

Johan

Odkaz ke komentáři

Zdar pane nemyslím si,že to tu je jak u ubrečených.Spíš si myslím,že už to lidi přestalo bavit a nijak už je to netáhne tak jako dřív.No uvidíme jak dopadne letošní účast na srazu.Jestli ještě bude zájem a nebo i tady toto už pomalu lidi omrzelo.

Tak se opatrujte všeci a opatrně na cestách

Odkaz ke komentáři

To Vick: Víťo, musím se připojit k Milanovi, taky bych to neviděl až tak černě, to jenom Johan z přemíry sluníčka, si trochu "rýpnul", aby zdůvodnil svoji dlouhou absenci! :smich:

Také musím zvlášť pozdravit Járu, který se nám ozval i z dovolené a je vidět, že si ji udělal pracovní. Už se nemohu dočkat až uvidím ty fotky z toho rozlešťování světel - jak jej znám, tak to bude perfektní. Jen mne trochu převezl, nabízel jsem mu, že si to může udělat u mne a já bych se pochopitelně zcela "nezištně" svezl, ale je vidět, že mne Jára přečetl, no co se dá dělat? kol1 Tak alespoň mu popřeju pěkný zbytek dovči, ať mu svítí puňťa a nejen na fotky se těším, ale taky na sraz! Kucííí už se nám to blíží! :palec::kol-131:

Milanovi patří dík za upozornění na nově zabudovaný radar na D5 u vjezdu do Phy.

No a i Martin se nám po dlouhé době ozval, sice s ne moc dobrou zprávou, ale všichni víme, že ten poslední rok měl docela pech a tak není divu, že má jiné starosti. Důležité je, že už nyní myslí na nový příští jarní sraz a přislíbil na něm účast! :palec2:

Teď ještě by se měla ozvat "rodinka" Penyho - Ládíku, dej o sobě vědět co a jak?

No a Johana už ani neprovokuju, vím, že to má vždy nabité, ale kdyby přeci jen se našlo "OKNO", všichni je oba rádi uvítáme!!! :kol-59:

Tak jsem se nějak rozjel, ale snad mi rozumíte - SUPÍ BANDO! :gunners3:

Odkaz ke komentáři

Zdravím všechny známé i neznámé , na sraz se opět bohužel nedostaneme, :( , štve mě to ale co se dá dělat, Víťo v květnu už to určitě vyjde. A zase vypláchnem trubky !!!

Kamaráde kde je do května.To si myslím že už určitě nebudu zařizovat já takže to nechám někomu jinému a tudíž uvidíme kdo se toho zhostí a něco vymyslí.

To Lanny: Karle Ládík je na cestách.Pendluje s kamionem.A dělají tu přestavbu takže nemají ani připojení k internetu.Z toho důvodu se neozývá.

Odkaz ke komentáři

Mám netradiční dotaz pro majitele Superbů II - potřeboval bych znát velikost kapoty. Jedná se mi o úhlopříčku od pravého horního rohu (řidič) po levé přední světlo - blíže k blinkru. Asi se dá trochu vytušit na co to potřebuji. :D Snad se tu najde někdo i s novým Superbem a změří mi to. :)

Odkaz ke komentáři

Že by Marcus přesedlal na nového SUPA a nedal vědět? Ostatně, co je komu do toho, že ano. Ale přál bych mu jej, už proto, že se opět po delší době ozval. Předpokládám, že na sraz se přihlásíš Marku, jelikož jsi to na jaře sliboval a rádi Tě všichni uvidíme!!! A víš, že i s novým! :smich:

Jinak celé naší SUPÍ BANDĚ přeji pěkný poslední prázdninový víkend a tradičně "opatrujte se"! Počasí bude nejspíš skutečně na tu naší hospůdku a dobré -_- , jakož i dostatečnou stimulaci :prc::gunners3:

Odkaz ke komentáři

Tak jsem ze sluníčka doma a zima u nás na západě. A tím pádem mám čas na PC :-)

Btw. včera a dnes jsem u kluka studoval zabudování výrobníku vodíku do sání a jeho funkci. Posléze Vám sem dám info a foto.

Se opatrujte a nebojte až Vás bude předjíždět, bude to na benzín jen, ale nepozdravím Vás, protože nemáte nikdo samolepku jako já!!! :-D

bye klucíí

Odkaz ke komentáři

Fáro jsem neměnil Karle, jen tatík už nějakou dobu sedlá jezevčíka, tak jsem to přeměřil. O srazu přemýšlím, zatím to nechávám otevřené. Na noc bych stejně nemohl zůstat.. Když, tak přijedu jen na oběd a projížďku. Přes léto jsem doma moc nepobyl, chci ještě před školou vydělat pár korun, ať mám za co nakupovat věci na Supa..

Příjemný zbytek neděle Supáci!!

Odkaz ke komentáři

Tak pěkné pozdravení fffšem při pondělku. :kol-98:

Povedlo se Marku a jsem rád! :palec2::smich: Budeme Tě rádi vidět i případně jen na jeden den!

Konečně se po delší době ozval i "DRAK Z OKURKOVA". Podle pozdnější doby jeho příspěvku se asi psychicky připravuje na "VINOBRANÍ" - to bude makačka, žee?! :worthy Ale důležité jsou potom výsledky v kešeni a ty si myslím budou dobré, alespoň Ti to přeji! :palec2:

Tak se bando opatrujte a mějte se všichni fajn! :gunners3:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...