Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Pořídil jsem si malou tělocvičnu.

post-452-0-33007600-1355232811_thumb.jpg

post-452-0-52483600-1355232819_thumb.jpg

počkat, počkat a co ty schody? nějak to flákáš ten trénink! :-D

Na schody kašlu, tam nechodím.

... tak zase vymeteno, nikde nikdo!? Snad to všichni nepřeháníte s těmi vánočními přípravami!?

Pěkný adventní víkend a "BANDO, OPATRUJTE SE! OPRAVDU TO TAM KLOUŽE A JÁÁÁK" :rolleyes::gunners3:

ne, ale prace to prehání :-)

...tak to máš blbý, ale jak Tě znám, Ty si poradíš :smich:

Jinak jsem koukal, že jsi měl včera den, myslím to okno, ale zase budeš mít vyhřívané a s dešťákem! Držím palce, aby bylo vše O.K. :gunners3:

Ahoj, nechci nějak rýpat nebo něco podobného... ,ale jak to vypadá s tou naší Ribou Ribičkou jak vždy psal Lanny ?? ví o něm někdo něco _? Klidně do SZ... jinak ještě dva dny a hurá dovolenkovat :kol-47:

Čest Supí bandě

:rip:

Já dovolenkuju už teď. Dnes jsem si upekl prejt a o víkendu vytáhnu gril.

v pátek přijedu -_-kol9

pojedu okolo, ale nazastavím, bude tak 1 ráno po konci světa :-))))

V jednu hodinu ještě nespím. Protože mám strach a v noci se bojí tak usínám za světla.

....tak já myslel, že tady bude narváno v rámci "konce světa" a ono nic!? Přeci by jsme měli alespoň udělat přípravu na ten nastávajéící čas vánoční? Tak vzhůru do bezvědomí, ať již na oslavu, že nenastal ten prorokovaný konec světa a nebo jako přípravu na období "hojnosti a veselosti" :kol-99::gunners3:

díky tomu, že nepřišel konec světa, musím zítra a pozítří do práce - GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!! :kol-134:

Jsem se včera kol6 a vypadá to, že jsem ten konec světa přežil sám. Tak je tedy pravda, že ožralej má štěstí.

A mě to čeká dneska, po dlouhé době jdu za kulturou, sice budu mít dozor , ale nevim nevim, uvidim ráno... kol9

To zas bude v álejích nablito!

no tak zlý to nebylo, znáš to 7 pivíček a ňákej mysliveček a šel sem domu.... a jakš takš pohoda... :kol-31:

Jááááá jséééééééééééémmmmm mááááááálýýýýýýýýýýýý mýýýýýýýýýýssssslíííííííííííííííívvvvvvééééééčččččččččččččéééééééééééééééékkkkkkkkkkkkkkk

škyt

Upraveno od žralok

Veselé vánoce a krásné svátky všem z fora -_-

podobne prajem a nielen Supákom :kol-45:

Ne ne ne ne ne a ne. Jen a jen mě!!!!

škyt

ježišmarja, tady je někdo ožralej i na štedrej den... to je bordel... kol1

Užívejte Supí bando poklidné svátky :-)

post-51929-0-17910500-1356382619_thumb.j

Koukám že jídlo omezuje přístup k internetu :-)

...kdyby jenom jídlo :smich: Koukám Johane, že jsi asi zlobil a Ježíšek se rozhodl přiletět na peruti - nase..ti kol1 A co Jája, jak byla hodná celý rok, ta určitě byla a dostala toho hodně andílek

To Martin35: Tak jsem koukal, že jsi ten štědrý den taky pěkně přivítal, no hlavně, že jsi to zvládnul v pohodě! :kol-131:

Upraveno od Lanny

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.