JohanJFV Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 Kucí a co to je Turbo a proč s tím jsou problémy? ......... kdo má 2.8 turbo problémy nezná :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 Njn máme 2.0 no Cena je už psaná přímo na naší Bedruně v drbárně Váš Superb Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 Já mám v sobě tatím 0,4 L hruškovice a pokračuju dál. Takže vás dnes určitě dopiju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 (editace) Taky bych chtěl mět problémy s turbem :D edit: a klidně i s DPF Editováno: 15. Březen 2013, autor: MrChodny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 Njn, to se ozývaj všeci co maj 2.8 co??? Tak nám záviďte převelice moc, bo my vám taky závidime Žraloku nevypiju všechnu, jak to bude jen možné, tak tě navštívíme na nějaké to gril masíčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 Snad něco zůstane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 Se na to vyseru. Včera jsem vyčistil gril, venku krásně, svítíčko slunilo a dnes? Jel jsem jen do Jihlavy, ráno ještě pěkně a než přijedu domů, tak jsem se už smýkal, protože zase napadlo to bílé, zasrané a zkurvené svinstvo. A stále padá a stále padá. Jdu si dát panáka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 Jo jo, u nás taky praskla duchna :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 Zrovna jsem si chtel rejpnout do zraloka jak se mu jezdi na sjetych letnich :-D Takze vsichni pozor ...klozeto i na zimnich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 Hovado! Co dát panáka o víkendu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 Ja jsem pro !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 Čau kluci, tady se zase chlastá. Libore nenaváděj . Se z toho počasí zjevím, auto zase pod sněhem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 Já mám hruškovici a gril. Co máš ty? Já nenavádím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 Jedno pivo v lednici a studenej sporák... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 Tak to ti nezávidím ale to byla otázka pro Staníka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 Zdravíme z pod sněhové kalamity v Brně V sobotu jsme Bedrunu byli krásně naleštit, ale nějak jsme jí na sluníčku nestihli vyfotit Schovala se pod sněhovou čepicí Jinak krásný jarní den za 3 dny To chce opravdu aspoň jednu štamprličku na tohle počasí Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 Tak to ti nezávidím ale to byla otázka pro Staníka. Já jsem tet přijel z noční a jeto venku hnuuus Jo mám slivovici klasika švestku a naložím krkovičku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 Já mám zase na terase 20 cm toho bílého prášku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 Pěkné pozdravení všem a spešl Víťovi a Johanovi, kteří jsou nyní právě zde! Kucíí, zdarec a hlavně klídek v tom bílém svinstvu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 Zítra brzo ráno jedu do Písku a odpoledne mám domluvené kafe s Davidem. To je aspoň Kamarád. A Vy všichni ostatní :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 Stavil bych se za váma, ale budu ještě v Plzni.. Škoda že nejedeš až v pátek, ještě jsem ani neviděl ten Davidův nový kočár. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Káva!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Pěkný podvečer, potřebuji uzavřít ubytování na sraz tak se vyjádřete v tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 (editace) Jsem konečně doma. A v pondělí budu v Hradci Královém. Editováno: 21. Březen 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 Libore, tak co ten panák o víkendu ? Na sms neodpovídáš ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.