žralok Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 (editace) Mám telefon zapadlej v autě a musím povolit sedačku abych ho dostal ven. Tak v sobotu přivez maso a popijem. Zítra jedu pašíkem do Jihlavy. V kolik jedeš do práce. Editováno: 21. Březen 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 (editace) Jsem po noční..... ale na třetí jedu za malou.. tak můžu přijet do jih dřív třeba na 14 h. ? Jdu chrápat napiš mi na mob. jesstli ano či nee ....pa Editováno: 22. Březen 2013, autor: stankra6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 To už budu zase doma. Jedu tam jen na dopoledne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Nazdar pánové, něco pro odlehčení dnešního dne a navození pozitivní nálady - zítra je víkend! Přijde Pepíček k mamince a tatínkovi a ptá se: "Tatínku, proč vy dva jste běloši a já černoch?"A tatínek mu na to odpoví: "No víš chlapče, to jsme byli jednou s maminkou na dovolené a tam se strhla tak velká šukačka, že buď rád, že nejsi lachtan!!!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Starej. Tady zase padá to svinstvo. Ani se mi nikam nechce ale musím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 (editace) ještě pár, černějších Beznohý invalida jede na vozíku kolem obchodu s obuví a náhle ho osloví jedna paní, jestli si nechce koupit boty.Invalida si jí nevšímá a jede dál.Pak spatří strážníka a povídá mu: "Pane, víte, já jsem beznohý a támhleta paní z obuvi mi říká, jestli si nechci koupit boty. Nemohl byste jí něco udělat?"Strážník odpoví: "Měl jste ji nakopnout do prdele."Invalida naštván jede domů a vše vypráví ženě.Manželka mu naleje panáka a povídá: "Ná, vem si panáka, ten tě postaví na nohy!" Jde slepý a jednooký lesem k babičce. Zčistajasna si jednooký vypíchne oko o větev. Jednooký: "Tak jsme došli." Slepý: "Nazdar, babi!" Před semaforem přes koleje stojí tři chlapi na motorce - nevidomý, neslyšící a holohlavý. A teď ten nevidomý povídá: "Vidím vlak." Neslyšící na to: "Já ho slyším." A ten holohlavý: "Chlapi, šlápněte na to, ať nám vlasy vlajou!" Editováno: 22. Březen 2013, autor: brc.majkl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 (editace) A teď do práce! Editováno: 22. Březen 2013, autor: brc.majkl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 3 věci od P - Pátek, Pohoda, Plzeň :-D Pa při pondělí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 ....to se tak někdo má! A jak to bude večer? Bude a , nebo jen a pak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Libore maso je naložené naložil jsem krkovičku, ještě by to chtělo aby si sehnal nějaký roštěnky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Na roštěnky kašlu. Jedna mi stačí. Vytáhl jsem kousíček bůčku a hruškovice je v mrazáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Když nám bude jedna stačit tak OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 (editace) Ta jedna je moje a stejně není o víkendu doma. Takže pánská alkoholová jízda. Editováno: 22. Březen 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 OOOOOOOOO kej jdu se připravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 Karle stihl jsem víc věcí od P :-D než bylo v plánu panáka i ... takže 5 P :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 Já jsem díky tomu, že se na mě Staník udělal jiné potřebné věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 Tak jsem připraven a ráno jedu směr Humpolec - Chrudim - Hradec Králové a zpět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 25. Březen 2013 Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 (editace) To Johan: Johane, pomalu Ti začnu závidět! To víš, já jako stařešina jsem přeci jen už v lečems pomalejší, či spíš lenivější a tak jsem rád, když jsou to alespoň 3P, ale jinak, když se zadaří, tak si piš, že těch 5P zvládám docela v pohodě - zatím!? Pěkný předvelikonoční týden fšem! Editováno: 25. Březen 2013, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 25. Březen 2013 Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 Tak jsem se právě vrátil z Hradce. Když jsem odjížděl z Vysočiny, tak tady mrzlo ale byli suché silnice. V Hradci je skoro jaro, suché silnice a trošku mrzne. A teď jsem přijel na Vysočinu a 5 čísel toho svinstva a klouže to jak prase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 26. Březen 2013 Sdílet Vloženo 26. Březen 2013 A až bude léto, bude žralok brečet, že je vedro na chcípnutí :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 26. Březen 2013 Sdílet Vloženo 26. Březen 2013 To určitě ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 Dnes jedu do Vysokého Mýta na oslavu narozenin a taky musím zase rozebrat pašíka. Začala asi šustit nějaká kladka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 takže zajtra bude príspevok v Opileckom vlákne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomassko Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 ahojte nepoznate nekdo tento obchod co je teto strance www.tym-motorsport.cz alebo jana vostreho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 28. Březen 2013 Sdílet Vloženo 28. Březen 2013 Táák "SUPÍ BANDO", kdo si už dal zelený pivo?? Nikdo Tak alespoň při tom zeleném čtvrtku dobrou náladu přeji všem, aby se Velikonoce vydařily¨! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.